Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.01.2021 15:39 - ПОСЛАНИЕТО
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1014 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 09.01.2021 15:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КАКВО КАЗА ТРЪМП??
 ДОБРЕ ЧУЙТЕ image ′′
,,Ново правителство ще се закълне на 20 януари.."

 ( Той каза -правителство, а не президент.)
 И на всички мои прекрасни поддръжници, (знам, че сте разочаровани), но също така искам да знаете, че невероятното ни пътешествие тепърва започва."
@QlobalChange

Последният комплект напомня за Q Post 2450
,,Ще ви покажем един нов свят.
Тези, които са слепи, скоро ще видят светлината.
Предстои красив нов свят.
Отиваме на това пътуване заедно.
Стъпка по стъпка.
WWG 1WGA! Q.(Кю)"

https://www.facebook.com/100056667146122/videos/155811822984388/

image

Може би най-важният пост. ′′ Наистина ли си мислехте, че можете да отнемете властта от дълбоката държава и да го пратите в затвора с вота? Наистина ли мислите, че Конгресът, контролиран от дълбоката държава, ще дебатира да отнеме властта от себе си и да отиде в затвора? Наистина ли мислите, че вицепрезидентът Пенс, който републиканците от дълбоката държава, опаковани с останалата част от първия кабинет на Тръмп, ще се вкара в затвора? Наистина ли смятате, че Дорси, Зукърбърг [Twitter изпълнителни директори и Facebook, n.d.r.] и останалите ще оставят истината да публикува, гарантирайки, че те самите ще имат загуба на сила, която ще бъде заменена от затворническа клетка? НИЩО, което сте виждали досега, НИКОГА НЕ Е БИЛО достатъчно голямо, за да приключи 1000-те и 100-годишните планове на 5-те семейства на глобалисткия елит и международния комунистически кабал [четете Китайската комунистическа партия и al., н.д.р.] да погълне последната свободна нация на планетата. ЩЕ Е БИБЛИКАЛНО, не означава, че ще е гражданско, мирно или дори забавно. Това няма да се случи в рамките на епизода в неделя вечер в Netflix и няма да се съдържа в рамките на един цикъл новини. Целта е ПОНЕ десетки хиляди зли хора и това е ГЛОБАЛНО, а не сведено до 5 корумпирани държавни секретари, или дори 300 марионетки от конгреса. Спрете да мислите дребно, по мащаба на дебат във Вашингтон. Днес [6 януари 2021 г.] н.д.р.] представлява само един ход на глобалната шахматна дъска. Каквото и да е решението, то няма да излезе от безкрайните факти, корумпирани и парични упражнения в американското правителство.
Имайте предвид целта и величието на заложеното. Да поговорим за контрола над цялата планета и буквално за бъдещето на целия ни вид.
Това е много по-голямо от нашата Гражданска война или Революционна война, по-голямо дори от ВС.

Както знаете, дълбоката държава има ядрено оръжие и по-добре да повярвате, че ще ги използват, преди да се оставят да бъдат в затвора и / или конфискувани богатства.

Текат глобални военни действия, които ще бъдат библейски. ВСЯКА Изпълнителна заповед на Тръмп подкрепи това действие.

Дълбоката държава изигра фасадна карта днес, и накара Америка да повярва и, да, много от нас също спечелиха играта... но, забелязахте ли това...

Тръмп още не е направил НИЩО Огромно?
Наистина ли смятате, че незначителен милиардер без реални значими политически връзки, за щастие е покорил председателството преди 4 години?
По дяволите, не, не стана така.
Той е вербуван и изпратен там от американското военно разузнаване, когато е подправял и премахвал фалшифицирания софтуер от машините за гласуване в 5 (или повече) щата през 2016 г.] така че честните избори могат да спечелят (да изследват всичко, което можете на Флин преди ареста, адмирал Роджърс и магьосниците и магьосниците [американски военноморски органи, н.д.р.])

Наистина ли мислите, че силите, които избраха Тръмп, са спрели да играят преди четири години?
Сцената вече е готова. Парчетата са ВСИЧКИ в предварителна позиция.
Дълбоката държава е изиграла повечето си карти.
Почти е ред на добрите момчета.
НАЙ-ДОБРОТО ПРЕДСТОИ.
Спете спокойно тази вечер.
Както и да е, в този момент не можеш да направиш нищо, за да повлияеш на играта."




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8364519
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930