Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.12.2020 12:37 - И ВЪВ ВАТИКАНА...(СНИМКИ)
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1031 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 23.12.2020 13:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЗАВЕСАТА БАВНО СЕ ВДИГА..
ТЪРСЕТЕ ,,ИДОЛА"..ПАРДОН-СИМВОЛИТЕ...
АЛЕЛУЯ!!!

image

image

image

image
ТОВА СИГУРНО ЩЕ Е ..ЯСЛАТА"
image

image
?????
image
????
image

image

image
ЛИПСВА ОТГОРЕ САМО БОГ  МОЛЛОХ..
image
ЗАЩОТО ХРИСТОС Е ХВАНАЛ ..КОРОНАТА"ВИРУС
image
ИЛИ СЕ Е УПЛАШИЛ 
image
ОТ САТАНИСТИТЕ И ПЕДОФИЛИТЕ
image
И ПОСТРОЯВАНЕТО ИМ В СХЕМАТА ,,ПИРАМИДА"....
image
ГЕНЕРАЛНАТА РЕПЕТИЦИЯ...С БАШ ДИРИГЕНТА..
image
НЕ ЛИПСВА ОБАЧЕ ЕЛХА!! ...НАКЛОНЕНА ОБАЧЕ...
image
И СИМВОЛИ...СИМВОЛИ..
image
ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ ТРАГИЧНО,ЩЕШЕ ДА Е МНОГО СМЕШНО...

image

И...календари за MERRY CHRISTMAS С ВАКСИНА,
ЗА ДОБРО ЗДРАВЕ НА ДЕЦАТА ВИ
Как само радостно ги очакват ангелчета горе  на небето...
,,Не бойте се деца,за утрешният ден"

image
И ДРУГИ ,,СЛАДКИ" ПОДАРЪЧЕТА...
image




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Ей,ХРИСТИЯНИ...НЕ СЕ БУТАЙТЕ..
23.12.2020 12:49
имате задачата ,тук в тази пародия,да намерите (освен ДАРК ВЕЙДЪРР- някъде скрит ИСУС ХРИСТОС...ИЛИ ПОНЕ един ХРИСТИЯНСКИ символ....
цитирай
2. mar866 - ...
23.12.2020 16:26
Боже, гледам и не мога да се начудя. Наистина ли са направили това изкелефещено презепе в Рим? Напоследък изоставам с новините. :))
цитирай
3. mileidi46 - :))))
23.12.2020 17:24
mar866 написа:
Боже, гледам и не мога да се начудя. Наистина ли са направили това изкелефещено презепе в Рим? Напоследък изоставам с новините. :))


Поразходи се,на теб Рим ти е по-близо...:)
Само не си води децата,ще ги стресираш!!:)
цитирай
4. blagovesteliseev - Не е чудно. Бог казва: Ватикана е царството земно на сатана
29.12.2020 19:45
Ето малко от Божието Слово, дадено в България:
http://slovosvetlina/?p=28502
Сатана се крие под маската на духовно лице. Пилат, Нерон, римокатолицизма.
Наистина Сатана се явява като светъл ангел и воюва под маската на християнски благодетел. Но неговите дела са записани в Книгата на делата зли! Той обсебва една трета от новозаветните Божии служители и представя дялото си като религиозно общество християнско.

Сатана се крие под маската на духовно лице, но иде ден и дошъл е, когато тя трябва де се смъкне и да се открие сатанинската мерзост, като Сатана, след като е бил тежко ранен, отново чрез своя съсъд въстава да обедини всички осъдени отхвърлени християнски общества от новозаветната християнска общност. И Сатана се разкрива чрез делата си, които е вършил чрез блудницата, на която е пълнил чашата с мръсоти – злини, а звярът я носи на своите плещи!

Съществуват безчетни исторически доказателства за онова ”християнско” общество, което е проливало кръв без мяра на Божиите избрани и на огнени клади е изгаряло светиите Христови, ”на кръст ги е разпъвало, на колове ги е побивало.

Още от първите стъпки на Христовото дяло Сатана е намерил убежище под царската корона на ”един народ“, който му е дал ”царствен подслон”. Но сега Сатана желае да се увенчае с Трон и корона и да приеме поклони от земния човек, ненаситен на земна власт и управление. (Но не се намери сред славянските народи!)

Още след кръста Голготски Сатана със страшен нагон за власт и господство подгони семето на жената. Той реално водеше борба с първите християни, скрит хитро под короната на един народ, господствуващ още в дните на апостолското служение (след Христа).

Чрез Нерона лично Сатана се яви и чрез оня народ – Рим. Сам той, в чин ”Робовладелец“, владееше роба – човек от собствения му народ, макар и да владееше над Израилевата земя.

Сам Сатана се яви в образ на звяр и в пищните арени разкъсваше със зъби и нокти невинните Христови последователи майки с деца на гърди, младенци и зачатия в утробите у
цитирай
5. blagovesteliseev - втора част
29.12.2020 19:46
О, Сатана се опиваше в кървите невинни, а тоз народ пируваше и в похот нечиста се наслаждаваше на страшните картини душепогубващи, докато Сатана кръвта им – живота изпиваше и плътта им изяждаше пред очите им. Сам Сатана чрез съсъда си Нерон запали Рим, за да яви огъня на осъждението и да се наслади. Ужасите, явени чрез тоз народ, скърбите и болките, нанесени на ”Христовото тяло“ църквата Христова, надминаваха всички човешки представи за злини! Цели векове не стихваше нагонът му жесток да пролива невинни човешки кърви, седнал под трикатната корона папска. И да се охранява с окървавени от невинна кръв кардиналски войнства.

Воюваше Сатана в първите векове на новата ера и искаше да сломи силата и Мощта на Небето чрез апостолите, а Небето в отбрана водеше борбата чрез тях. А с кървите невинни записваха по стените и земята, вярата си подчертаваха и с песен във вярност и преданост на Христа умираха. Не ги сломиха огнените клади, ни арените със зверовете хищни, но с песен на уста, духа си жизнен предаваха на Христа.

Сам Сатана устройваше тез пищни оргии на кръвопролитие и инквизиции, и походи кръстоносни устройваше, за да разпростре над цялата Земя своята неправда и злина.

И Сатана наистина се увенча чрез човека на греха и короната папска положи на своята глава, и се обяви за Богозаместник сред Земя. И сам принуди тоз народ да му се поклони в подчинение. Но всичките му злини са записвани в Книгата на делата. И днес, когато Съдът велик ги разгръща, на Земята се явиха техните лични дела, които кат гнусоти пълнеха чашата на блудницата Вавилон. Във Втората световна война звярът прие силата на Сатана и подаде ръка с блудницата, която го яхна с цел една – да завладяват света в чин ”Звяр” и робовладелец, а целият земен свят да бъде негов покорен роб. И в нашествие позорно над Зет те накладоха огнени клади чрез камерите – огнени пещи за човешки съдби. И като дърва горяха ги, в наслада на звяр и блудница окървавена.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8321310
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031