Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.12.2020 19:37 - ЕКСКЛУЗИВНО
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1846 Коментари: 7 Гласове:
12

Последна промяна: 15.12.2020 22:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: НАСА потвърждава, че Земята ще потъмнее за 6 дни през декември 2020 г.

НАСА публикува сигнал миналата седмица, потвърждавайки, че светът ще изпита пълна тъмнина между 16 декември - 22 декември 2020 г.
image

Директорът на НАСА Чарлз Болдън публикува реч за готовност за извънредни ситуации във видеото по-долу. Той насърчава всички ни да се подготвим за всякакви „атаки“, които могат да повлияят на нашите общности през това време.

Светът ще остане тъмен през тези 6 дни, напълно лишен от слънчева светлина, поради слънчева буря, която ще причини прах и космически отломки да блокират 90% от слънцето.

Болдън призовава американците да запазят спокойствие, тъй като преживяваме най-голямата слънчева буря, която нашата Слънчева система е виждала от 250 години насам.

Репортери интервюираха няколко души и някои от отговорите им бяха обезпокоителни. Един мъж каза, че е готов: „Ще очистим моята n * gga. Шест дни тъмнина означават 6 дни да се обърнеш.

Въпреки тези 6 дни тъмнина, служители казват, че не очакват Земята да изпитва големи проблеми. Те обаче ви насърчават да слушате видеото за готовност за извънредни ситуации по-долу и да бъдете активни за всяко възможно събитие.

„Ще разчитаме единствено на изкуствената светлина през 6-те дни“, казва ученият от НАСА Ърл Годой. „Запасяването с крушки, фенерчета, вода и храна би било най-добрият начин да започнете да се подготвяте.“

 източник:
http://dailybuzzlive.com/

................................................................................................................................


Vincent Fusca

image
Денят на изкуплението наближава.
Няма прошка. Не се дава четвърт.

Плакахме за пострадалите.
Сега ще страдате, за всичко, което сте направили.

Това, което сте направили на другите, ще бъде направено с вас.
Векове тъмнина, изгубена в човешка сянка. Ние сме жътварите на нощта и идваме за вас, всички.

Трембъл, дните ти са преброени.
Където отива един (1 ne), отиваме всички

.Ще изгоним тези сатанисти, веднъж завинаги.
Обръщане на опасностите на Дърам. Набирам скорост, набирам високото място. Смело, хитро и със сигурност. Наистина ли сте готови да щурмувате стените. Приземи се и влез в пробива. Готови ли сте да умрете, за Америка. Ще кървите ли за децата си, американците и за кладата на Америка. Ще се поставите ли на пътя на Хармс. Ако кажеш, че си американец, но не си готов да умреш, в този ден наистина си страхливец и страхливци умират два пъти. Това е сега или никога. Готови сме да умрем, да спасим Америка. Няма да има симпатия към страхливците.

image










Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - http://dailybuzzlive.com/
15.12.2020 20:26
Остава вълнуващо! Е, всички вие със сигурност мислите, че Тръмп е загубил сега, нали? Защото Върховният съд отхвърли делото на Тексас, нали?
Е - това трябваше да стане.
Както написах по-рано, тактиката е различна. Много по-просто, напълно без съдилища, просто спазвайки законите на САЩ.
И ето как ще протече:
1. Сцената - правните разходи - не се заблуждавайте; Сидни Пауъл, Руди Джулиани, Лин Ууд, Тед Круз и главният прокурор на Тексас са много запознати със закона. Те знаеха, че имат малък до никакъв шанс случаите да бъдат изслушани и още по-малък шанс за победа във Върховния съд.
2. Големият - Тексас (+ 19 други щати) дело на Върховния съд - Това дело беше 50/50, но никога няма да може да доведе до победа на Тръмп. Съдиите, които Тръмп назначи, нямаха проблем да не допуснат казуса и да върнат властта към държавните законодатели. Това беше МНОГО важно, както ще видите!
3. Причината - Различните съдебни дела никога не са били предназначени да преобладават. Единствената им цел беше да информират обществото. Това ни позволи да видим измамата на хората. Действителното завеждане на съдебни дела позволява на QAnons да четат и споделят, за да могат хората да видят проблемите с изборите в САЩ.
4. Огънят - МСМ и троловете всъщност все още работят усилено по пътя на Тръмп към победата. Те подхранват огъня и обръщат републиканците срещу себе си. Защо това е хубаво нещо? Всеки разстроен републиканец е друг призив, друг имейл до конгресмени и сенатори, които призовават за действие.
5. Клу - обажданията и имейлите са важни! Защо е така? Републиканците знаят, че Тръмп е пътят към сърцата на републиканските избиратели. Когато медиите се опитаха да засрамят и обидят Тръмп за засенчване на сенатори в ралито на ГА - те основно дадоха стимул на всеки републиканец да укрепи гърба на Тръмп вместо това.
6. Отхвърлянето на изборите - конгресът ще се събере на 6. януари, за да преброи избирателните гласове. В този момент вицепрезидентът Майк Пенс има способността и правото да откаже да приеме гласовете от щатите, където вярва, че вотът е компрометиран. Какво непременно ще направи!
7. Второто гласуване - както беше решено по-рано от Върховния съд; оспорваните избори ще бъдат гласувани с обикновено мнозинство в камарата, с бюлетини. Камарата обаче не получава по един глас на щат на представител - Тръмп може да използва републиканското мнозинство 26-23 (или 22). Победителят получава всичко
8. Обжалването - демократите ще изпаднат в паника и веднага ще обжалват това решение пред Върховния съд. Но Върховният съд просто ще отхвърли този казус с много ясен правен прецедент, че властта лежи с държавните законодатели - както току-що реши в Тексас -
9. Лицемерието на демократите - демократите и МСМ ще наричат действията на Тръмп безпрецедентни, ще твърдят, че са възникнали необратими щети върху демокрацията. Освен - Байдън уважи ТОЧНО същото решение, което демократите са опитвали преди през 2016 г но в такъв случай Тръмп също е надделял ТОЧНО същото решение, което демократите са опитвали преди през 2016 г но в такъв случай Тръмп също е надделял и ′′ опита ′′ се е провалил.
10. шахмат - Тръмп остава президент и ще бъде потвърден януари на 6. г. и ще се закълне през януари 21. г.
цитирай
2. morskipesni - Голям цирк била "демокрацията"!
16.12.2020 10:30
И точно ТАЗИ, на която цял свят се учи!
цитирай
3. mar866 - ...
16.12.2020 15:49
при нас още е светло. :)))
цитирай
4. mileidi46 - :))))
16.12.2020 19:49
morskipesni написа:
И точно ТАЗИ, на която цял свят се учи!

Това е така,защото се учи ,,дистанционно" и се преподава да си направиш съчинение по ,,без картинка"...и с възможност да си сменяш картинките...:)
цитирай
5. mileidi46 - !!!
16.12.2020 20:03
mar866 написа:
при нас още е светло. :)))

Оооо,скъпа,ти се появи?!
изгубих ти следите...:))
Да,ще бъде ден,засега..не се притеснявай..отложили са експеримента!!! Ройтер ме осведоми,че статията е стара,и не е валидна..Незнам защо не цензурират сайта ,а ме осведомят мен,дето нямам нищо общо ,нито със сайта,нито със слънчевото затъмнение...:)))
Аз се подлъгах,защото знам, че в QANON-ското движение се говори много за 10 дена тъмнина,когато обяви Тръмп военно положение.
Тогава ще се сменял интернета,и много други неща....Ще ти обясна,когато,и ако се случи...
Как сте там долу...??Сигурна съм,че сте добре..:))

цитирай
6. mar866 - ...
18.12.2020 15:13
Добре сме, живи, здрави и щастливи! :)))
Пазете се и вие.
цитирай
7. mileidi46 - https://www. youtube/watch?v...
20.12.2020 04:39
https://www.youtube/watch?v=3MM21ZqejiM
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318545
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031