Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.12.2020 23:06 - БАЙДЪН И ...отново УКРАЙНА!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 577 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 10.12.2020 23:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Синът на ,,новоизбрания президент" (от медиите,защото по закон още няма такъФ)- Джо Байдън- Хънтър Байдън разкри в сряда, че е разследван за ”данъчните си дела” от федералните прокурори в Делауеър.

ГЛЕДАЙТЕ ПЪРВОТО ВИДЕО ДОЛУ...НА РУСКИ

Разследването беше разкрито пет дни преди 
Джо Байдън, бивш сенатор от Делауеър, да бъде официално избран за следващ президент от Изборната колегия.

  Хънтър Байдън е разследван за ,,данъчни въпроси", свързани с действията му с чужденци. Ако се действа правилно, Хънтър, баща му и семейството му трябва да бъдат в затвора за много дълго време.

image

image

През октомври публикувахме статия за дискусия, с която Хънтър Байдън обсъди отношенията си с Патрик Хо и се похвали с многомилиардните сделки, в които бяха замесени:

Хънтър Байдън заяви в изявление: „Вчера за първи път разбрах, че прокуратурата на САЩ в Делауер съветва моята юрисконсултка, също вчера, че разследват данъчните ми дела“.

 „Приемам този въпрос много сериозно, но съм уверен, че професионалният и обективен преглед на тези въпроси ще покаже, че съм се справял с делата си законно и адекватно, включително в полза на професионалните данъчни съветници“, каза Хънтър Байдън.

Хънтър Байдън, адвокат, чийто покоен брат Бо Байдън беше главен прокурор на Делауеър преди да умре, не разкри други подробности за разследването.

Ким Рийвс, говорител на Дейвид Уайс, американският адвокат в Делауеър, в имейл казва: „По политиката на DOJ [Министерството на правосъдието] не можем да коментираме текущо разследване“.

По-късно CNN съобщи в сряда, че се е свързала с адвоката на Хънтър Байдън и президентската кампания на баща му миналата седмица, за да коментира разследването, за което CNN съобщава, че „разглежда множество финансови проблеми, включително дали Хънтър Байдън и негови сътрудници са нарушили данъчното законодателство и законите за пране на пари в търговските сделки в чужди страни, предимно Китай. ”CNN съобщи, че разследването е ”до голяма степен неактивно през последните месеци” поради правилата на Министерството на правосъдието, които забраняват предприемането на правни действия по дела, които могат да повлияят на избори.

 Ню Йорк Пост съобщи през октомври, че ФБР е конфискувало както компютър, така и твърд диск, за който се смята, че е на Хънтър Байдън през декември 2019 г. , след като собственикът на сервиз за компютри в Уилмингтън, Делауеър, уведоми федералните власти, че притежава тези предмети.

Собственикът на магазина също даде копие на твърдия драйвер на адвокат на Руди Джулиани, личен адвокат на президента Доналд Тръмп , съобщи The Post. След това Джулиани даде копие от твърдия диск на вестника.

В изявление от сряда преходният екип на демократа Джо Байдън и новоизбрания вицепрезидент Камала Харис заяви: „Избраният президент Байдън е дълбоко горд от сина си, който се е борил с трудни предизвикателства, включително жестоките лични атаки от последните месеци само за да излезе по-силен. ”

Белият дом и Министерството на правосъдието на САЩ, които контролират адвокатските кантори в САЩ , отказаха коментар.

Хънтър Байдън отдавна се бори с наркоманията и други лични проблеми.

По-рано тази година той беше изправен пред нарушение на съда за неразкриване на финансова информация на жена от Арканзас, която каза, че е родила детето му.

Адвокатите на тази жена, Лунден Алексис Робъртс, заявиха през януари, че Хънтър Байдън не е спазил определения от съда краен срок за предаване на документи, датиращи от пет години, като част от молбата й за издръжка на деца за 16-месечното й дете дете.

Тези документи включват „списък на всички източници на доход“, копия на данъчни декларации и списък на компаниите, в които той има дялов дял, показват съдебните регистри.

Хънтър Байдън, който първоначално твърдеше, че никога не е правил секс с Робъртс, по-късно спря да оспорва, че е баща на детето.

Той уреди случая с Робъртс през март, като се съгласи да й плаща неразкрита сума всеки месец за издръжка на детето и като се съгласи да поддържа здравна застраховка за детето. Той също така се съгласи да плати на Робъртс неразкрита парична сума, която очевидно включваше и хонорара и разходите на нейния адвокат.

По време на президентските избори републиканецът Тръмп и неговите съюзници направиха Хънтър Байдън център за политически атаки, особено във връзка с бизнес отношенията му в Украйна и Китай.

Хънтър Байдън и баща му отрекоха всякакви нарушения във връзка с бизнеса му в чужбина, за който Джо Байдън казва, че не е играл никаква роля.

Бившият бизнес партньор на Хънтър Тони Бобулински излезе малко преди изборите и обсъди многото бизнес сделки, в които участваха кандидатите. Тези сделки доведоха до милиони за семейство Байдън за сметка на работещите американци. Участниците са успели да се измъкнат поради липсващото Министерство на правосъдието:

МСМ, демократите и кампанията на Байдън се оплакват, че историята на Тони Бобулински е лъжа. Те искат американците да вярват, че Хънтър и Джо Байдън са характерни мъже, а Бобулински е човекът, който няма почтеност. За съжаление на тази корумпирана група имаме доказателства, които доказват, че Бобулински е прав.Няколко търговски обекта на МСМ оспорват валидността на твърденията на Тони Бобулински относно участието на Джо Байдън и брат му Джим в китайската бизнес дейност на Хънтър. Последната съдебна оценка на NY Post потвърди, че имейлът на Бобулински е легитимен. Но очевидно това не е достатъчно добро за пропагандни обекти като CNN, NYT и WaPo, които продължават да оспорват тези имейли и всякакви твърдения за участие на „семейството“.image

В друго изображение Apelbaum предоставя семеен договор на Байдън с китайския CEFC и последващи големи банкови преводи по банкова сметка в Ню Йорк, контролирана от Хънтър и чичо му Джим и леля Сара:image
Apelbaum предоставя писмо между Хънтър и Китай, представящо Тони Бобулински. Apelbaum също така предоставя доказателства за печалбата на Хънтър през 2015 г., която възлиза на 2,5 милиона долара. След това той предоставя доказателства, че плащанията на украинската компания Burisma към Hunter не се признават като доход. Тогава Апелбаум произвежда някои от привилегиите, които Хънтър получава в резултат на корумпираните си сделки по целия свят. Това включва кожи, диаманти и дискусия с краля на Йордания:

Bidens са престъпно семейство. Имаме доказателство. За разлика от демократите, които претендират за всякакви клеветнически дейности на президента и семейството му. САЩ и светът ще загубят, ако кандидатите, Клинтън, Обама и други откраднат тези избори. 

Apelbaum също има доказателства за плащания от Китай. На изображението по-долу Хънтър натиска Мервин Ян от CEFC за плащане и последващите банкови преводи към неговата сметка и китайското плащане към Owasco PC , един от бизнеса на Байдън

imageИмайте предвид, че снощи съобщихме, че компанията на Hunter"s Owasco прави повтарящи се трансфери на физическо лице, което е призрак без отпечатък в интернет, а компанията на Hunter OWASCO е името на едно от Finger Lakes в Ню Йорк.
image

......................................................................................................................................

XII. ЗАКЛЮЧЕНИЕ НА СЪДЕБНИТЕ ВЛАСТИ:

Както докладва докладът на председателите, ролята на Хънтър Байдън в борда на Буризма е отрицателна и повлия на усилията на отделни кариерни служители, които се борят да настояват антикорупционни мерки в Украйна.

Защото синът на вицепрезидента имаше пряка връзка с корумпирана компания и нейния собственик, служителите на Държавния департамент трябваше да поддържат ситуацията осъзнаване на връзката на Хънтър Байдън с Буризма.

За съжаление, САЩ длъжностни лица нямахме друг избор, освен да изтърпим "неудобството" на продължаването на прокарването на програма за борба с корупцията в Украйна, докато синът на вицепрезидента седеше в борда на украинска компания с корумпирани собственик.

Както свидетелства Джордж Кент, той „би посъветвал всеки американец да не влиза в борда на компанията на Злочевски. " 
И все пак, въпреки че позицията на Хънтър Байдън в борда на Буризма хвърли сянка върху работата на тези, които напредват в антикорупционните реформи в Украйна, Комитетите са запознати само с двама души, които са изразили притеснения пред своите началници.
Въпреки усилията на тези хора, техните опасения изглежда са попаднали в глухи уши.
Отказът на бившия секретар Джим Кери от декември 2019 г. да има някакви знания за Хънтър Байдън или Буризма противоречат на доказателствата, разкрити от комитетите.


Кери,накратко за Хънтър Байдън, Буризма и Кристофър Хайнц на следващия ден след обявяването на Буризма Хънтър Байдън се присъедини към борда му.

Освен това старшият съветник на секретар Кери му изпрати преса клипове и статии, свързани с членството в борда на Хънтър Байдън.
Това изглежда е още един пример за високопоставени служители на администрацията на Обама, нагло игнориращи Хънтър Байдън асоциация с Буризма. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  
Няколко свидетели изтъкнаха усилията за успешното разследване на Злочевски, и също така отбеляза, че решението на САЩ да обуслови гаранция за заем от 1 млрд. долара е взето отчасти заради неуспеха на тогавашния украински генерален прокурор да води дело срещу Злочевски.

Но в края на краищата, между 2014 и 2017, въпреки съгласуваните усилия на много американци длъжностни лица, нито един от тримата различни украински генерали-прокурори задържаха Злочевски отчетен.

Администрацията на Обама и лоби-магазинът на демократите са имали Blue Star Strategies последователен и обширен контакт с Андрий Телиженко в продължение на години.
И все пак въпреки тези добре документирани контакти с демократични служители, демократите се опитаха да оспорят това разследване за това, че е получил някои записи, свързани със Синята звезда от Телиженко.

Някои Демократите дори (неправилно) определиха Телиженко като „звезден свидетел“ на комитетите. Въпреки че той създаде малък брой записи, свързани със Синята звезда, пред комитетите, Комитетите никога не са го интервюирали като част от това разследване.
Въпреки че почти всички записи на комитетите са от американски агенции и САЩ длъжностни  лица, демократите многократно са тълкували фактите от това разследване и са го размазали като руска кампания за дезинформация.

По този начин те удобно  пренебрегнаха собствената си дълга история на срещи с Телиженко и целогодишната му работа за демократ лоби магазин.

Ако демократите са загрижени, че Телиженко крие риск и напредък  на дезинформация, забележително е, че класиралите се членове ,не са изразили любопитство към работата му с администрацията на Обама или стратегиите на Blue Star.
Записите, придобити от комитетите, също показват, че Хънтър Байдън и семейството му участвали в обширна финансова мрежа, която ги свързвала с чужди граждани и чужденци правителства по целия свят.

По-специално Хънтър Байдън и Девън Арчър оформиха значителни и постоянни финансови отношения с корумпирания олигарх Никола Злочевски по време на тяхното работа  за Burisma, а фирмите им печелеха милиони долари от тази асоциация Джо Байдън беше вицепрезидент и публично лице на политиката на администрацията на Обама за Украйна.

Rosemont Seneca Thornton, инвестиционна компания, съосновател на Хънтър Байдън, получи 3,5 долара милиона по банков път от Елена Батурина, която твърди, че е получила незаконно строителство договори от съпруга й, тогавашният кмет на Москва.

Освен това, очевидното получаване на пари за кола от Кенгес Ракишев от Казахстан, докато вицепрезидентът Байдън беше в Киев особено по отношение на времето.

И накрая, работата на Байдън и Арчър с китайски граждани, свързани с комунистическия режим, илюстрират дълбоките финансови връзки, които се ускориха , докато Джо Байдън беше вицепрезидент и продължи, след като напусна поста.

Разследването на председателите се сблъска с много препятствия от малцинството и от изпълнителни агенции, които не са изпълнили исканията за документи. Съответно и там остава много работа за вършене.

източник:

 доклада е от 87 страници,аз преведох само,,заключението" накрая :

https://www.finance.senate.gov/imo/media/doc/HSGAC%20-%20Finance%20Joint%20Report%202020.09.23.pdf
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
твърди се ,че истинският Джо Байдън е екзекутиран в ГИТМО ОТДАВНА ,А ЦЕЛТА НА ДИЙП СТЕЙТ С ПОДСТВЕНИЯТ ,,ДЖО БАЙДЪН" Е ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ,ПОСЛЕ ДА ГО ОТДРЪПНАТ ОТ ВЛАСТТА И ДА ПОЕМЕ ПРЕЗИДЕНСТВОТО КАМАЛА ХАРИС...
СТРАХ ГИ Е ОТ ТРЪМП...

image

image









Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8317995
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031