Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.11.2020 21:32 - ЕКСКЛУЗИВНО 2
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1030 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 30.11.2020 21:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ИЛИ КИБЕР ВОЙНА
Президентът на САЩ разполага с всичко. Когато американската армия във Франкфурт на Майн конфискува сървъра на Dominion преди няколко дни, което се твърди, че е фалшифицирало резултатите от изборите, се твърди, че е направено от името на американското министерство на отбраната.В този контекст може би е по-добре да разберем защо наскоро Тръмп уволни министъра на отбраната Еспер, който очевидно не одобри това действие, което се оказа насочено срещу действия на ЦРУ
Очевидно Еспер не беше от "добрите момчета".

Тъй като този сървър беше поставен там от ЦРУ, съобщава лейтенант. Генерал Макинърни в интервю, но армията ги беше предвидила, като взе сървъра и сега те разполагат с всички доказателства, за да докажат предполагаемата измама за кибер избори.
video
https://twitter.com/TheSharpEdge1/status/1332843382813519872
https://twitter.com/TheSharpEdge1/status/1332843411607494656

Генералът казва в интервюто:

 Твърди се, че президентът и Сидни Пауъл са постигнали чрез генерал Флин, че "Кракен",е 305-ият батальон на военната разузнавателна служба, работи с тях. За съжаление той не видя „отпечатъците“ на Министерството на правосъдието, ФБР или ЦРУ, които не можеха да бъдат намерени от добрата страна, а от страната на Дълбоката държава.

Те щяха да идентифицират Китай, Иран и Русия, които гласовете трябваше да манипулират. В допълнение, специалните сили на американската армия конфискуваха сървърна ферма във Франкфурт на Майн, защото изпращаха данните от тези пет или шест държави до Германия през интернет през Испания.

Така че военните вече имат сървъри и те знаят данните. Войници може да са били убити в акцията, но той все още не е успял да провери това.

Kraken беше прякорът на 305-и батальон на службата за военно разузнаване. Това би било източникът на Сидни Пауъл, заедно с няколко други източника, за които той не иска да говори.

Генерал Флин командва 111-а бригада за военно разузнаване за американската армия във Форт Хуачука AZ. Значка = KRAKEN.

305-ият батальон на военното разузнаване е базиран във Форт Хуачука Аризона. Свидетел от Сидни Пауъл е работил за 305-ия батальон на военното разузнаване. И двамата бяха разположени във Форт Хуачука . Твърди се, че Kraken е разработен от военната тайна служба.

Q също твърди, че е военна разузнавателна служба:

 

image
Q hat sich heute geoutet. Es ist der militдrische Geheimdienst. Psychologische Kriegsfьhrung. Genial. Jetzt wissen wir, wer dahinter steckt. Und das ist gut so. Immer wieder kam der Vorwurf, Q sei nicht zu trauen, denn das sei eine PsyOP. Gerade heute wieder. Die Ahnung war also schon da. Denn natьrlich ist es eine PsyOP! Hat das … QAnon outet sich als die „grцЯte militдrische Geheimdienstoperation unserer Zeit“weiterlesen

Q групата принадлежи ли към нея? Работили ли сте при генерал Флин?

Отдавна се говори, че генералът може да е един от онези, чиито тайни съобщения от време на време четем на Q-Board.

Казва се, че Kraken е средство за контрашпионаж, инструмент за противодействие на бунтовниците, който е в състояние да проследи разменените гласове. Операцията за преобразуване на гласовете на изборите през 2020 г. е операция на ЦРУ със седалище във Франкфурт на Майн. Твърди се, че Агенцията за киберсигурност на DHS (CISA) е участвала в операцията на ЦРУ.

Сега нещата стават още по-интересни и това основно доказва, че администрацията на Тръмп отдавна знае, че гореспоменатата CISA играе грешна игра.

Q написа след изборите: Да играем ли игра? NCSWIC = Нищо не може да спре това, което предстои.

Нищо не може да спре това, което предстои:
клик:
image
В този пост отговорихме на въпроса кой трябва да напусне CISA.

Така Q вече информира за CISA от 12 октомври. Следователно той трябва да е знаел, че ЦРУ е взело определени предпазни мерки за президентските избори и кои. От 16 дни няма новини от групата и това обикновено означава, че са много заети.

Нещо друго също е забележително:

Двама души трябва да бъдат осъдени на смърт през декември. Имената им са добре известни. През януари трябва да са трима. Министерството на правосъдието не иска да предоставя никаква информация тук. Новото в методите за убиване е, че вчера имаше нов: стрелба от военните.

След тази следваща клетва на 20 януари - предполагаме, че това ще бъде Тръмп - ще започнат ли трибуналите? Тъй като Министерството на правосъдието очевидно също е корумпирано: Ще има ли и тук размяна, за да могат да бъдат повдигнати обвинения, които настоящият министър на правосъдието Бар все още задържа?

Тези избори разкриха дълбоко блато и може да се предположи, че това ще предизвика нова вълна от съдебни дела, защото хората бяха толкова сигурни, че Тръмп ще загуби, че те се изказаха по-открито от всякога. Грешка, тъй като със сигурност ще се окаже.

Защото в следващия си мандат Тръмп вече няма да се примирява със случилото се през последните четири години. Той беше избран с много повече гласове, отколкото Обама беше по негово време. Половината от хората, имащи право на глас, са на негова страна.

 

80-те милиона гласа на Байдън може да са смешни в даден момент и да се надяваме, че книгите по история ще опишат това като нещо, което никога не бива да се случва отново в свободна държава.
“““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““
При атаката на 
image
image

image

image

image

image

Събота, 28 ноември 2020 г. Отчет за управление - 27 ноември - DoD vs. Престрелката на ЦРУ във Франкфурт като скрита война срещу дълбоките държавни злини по целия свят  

В тази минута в цял свят бушува скрита война, в която Министерството на отбраната на Тръмп и DIA (Агенцията за отбранително разузнаване) се бият с фракциите на Черната шапка, които управляват ЦРУ.


Добрата новина е: Тръмп печели.


Както вече знаете, Министерството на отбраната нахлу в управлявана от ЦРУ сървърна ферма във Франкфурт, за да осигури сървъри, съдържащи доказателства за намеса на ЦРУ в изборите през 2020 г. (т.е. манипулиране на задната врата на изборните резултати чрез машини за гласуване на Dominion). Сега обаче се появява нова информация, която показва, че е имало престрелка в обекта на сървърната ферма с участието на подразделенията на специалните сили на американската армия, които са в конфликт с обучените от ЦРУ паравоенни части, долетели от Афганистан  да защитават заведението.


Служител на ЦРУ беше убит при престрелката и сега в медиите се съобщава като „убит в Сомалия“. Петима войници на американската армия също са убити и се твърди, че са били убити при "катастрофа с хеликоптер" в Египет.


Въпреки смъртта, сървърите бяха успешно защитени от Министерството на отбраната и тези сървъри бяха предадени на частната разузнавателна група на президента Тръмп, сега отново ръководена от генерал Майкъл Флин, който наскоро беше помилван и сега му е позволено да обработва свръхсекретна информация, когато разрешението му за сигурност се възстанови е била.

image









Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. born - "80-те милиона гласа на Ба...
30.11.2020 21:52
"80-те милиона гласа на Байдън може да са смешни в даден момент и да се надяваме, че книгите по история ще опишат това като нещо, което никога не бива да се случва отново в свободна държава."
Свободна държава ? Свободна държава може ли да се нарича съобщество, в което единствената норална и духовна ценност са ПАРИТЕ ?
ПП. Въпросите ми са риторични. Само да се полюбуваме на разходите за президентските кампании !!! А те са видимата чает на айсберга /говоря за официалните данни/ . Нима няма по-смислен начин за разходване на толкова средства ?
цитирай
2. bojinkata - Ножът е опрял до кокъла! Война на ...
30.11.2020 21:57
Ножът е опрял до кокъла! Война на живот и свърт!
цитирай
3. mileidi46 - ДА,така е..
30.11.2020 22:23
born написа:
"80-те милиона гласа на Байдън може да са смешни в даден момент и да се надяваме, че книгите по история ще опишат това като нещо, което никога не бива да се случва отново в свободна държава."
Свободна държава ? Свободна държава може ли да се нарича съобщество, в което единствената норална и духовна ценност са ПАРИТЕ ?
ПП. Въпросите ми са риторични. Само да се полюбуваме на разходите за президентските кампании !!! А те са видимата чает на айсберга /говоря за официалните данни/ . Нима няма по-смислен начин за разходване на толкова средства ?


но има едно голямо НО!!
Ако всичко стане така,както каза Тръмп(считай военните,защото това е военен преврат,за целта на който беше избран именно той)- целта оправдава средствата...Този преврат се подготвя от четири години и всичко е изчислено до последен детайл!!Има много неща,които светът не знае,но много скоро ще бъде всичко разкрито...много скоро..,,Пригответе се за шоу"-казва Тръмп!! Вече започна чистката в ЦРУ,ФБР,ПЕНТАГОНА...,Върховният съд...Но никой не говори за това в момента..Не мога да казвам всичко,което знам,докато Тръмп не туйтне знак за СТАРТ.Това само знаят всички,които имат достъп до Q сайтовете.Но там всичко е криптирано.
Аз подържам Тръмп,защото няма друг ,на когото може да се вярва!!Истината е,че светът в момента се намира в голяма опасност...Може да се развият кървави сценарии,и това ще е унищожението на цялата планета..
Мога само да кажа,че е възможен сценарии с глобално военно положение..
цитирай
4. mileidi46 - Позна!!...
30.11.2020 22:33
bojinkata написа:
Ножът е опрял до кокъла! Война на живот и смърт!


светът трябва да е готов за всичко...Ако отворят една гражданска война,знайте че има милиони Q движения по света,които само чакат знак,и са готови да тръгнат да се бият в подкрепа за Тръмп!!Това са дигиталните войници на генерал Флин.И всички са във връзка с него..За сега всичко върви по план!!Байдън май му сложиха ,,проследяващи белезници",скоро ще го арестуват..
цитирай
5. born - Байдън е марионетката на Обама и обкръжение.
01.12.2020 21:55
Самият Джо е фертилен вече . Тия дни си изкълчил крака, като си играл с кучето. Не става, затова изглежда подготвиха вицепрезидентката, която да движи нещата.
цитирай
6. mileidi46 - :)))
01.12.2020 22:58
born написа:
Самият Джо е фертилен вече . Тия дни си изкълчил крака, като си играл с кучето. Не става, затова изглежда подготвиха вицепрезидентката, която да движи нещата.


Не,не го е изкълчил.а са му сложили дигитално чорапче за проследяване...
Скоро ще ги арестуват всичките...Гитмо в Гуантанамо ги очаква...!!:)
https://www.facebook/john.fusca.58/videos/162949462182315
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318038
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031