Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.11.2020 20:53 - КОГАТО ЕДИН МАФИОТ Е КОМПЛЕКСИРАН!!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 744 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


 Бившият агент на ЦРУ Робърт Стийл казва, че разполагат с всичко необходимо, за да свалят Дълбоката държава.

https://www.facebook.com/anna.monteiro.188/videos/1726105090885619


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ЕКСКЛУЗИВНО: Как един мафиотски бос открадна изборите - и защо може да обърне Джо Байдън

Най-съкровените кръгове на американската мафия са обезумели. Шефът на мафията на Фили - „ Кльощавият Джоуи“ Мерлино - поема победен мач, обикаляйки най-високите ешелони на мафиоти от старо време, най-вече във Флорида, описвайки какво може да е било ограбването на века: президентските избори през 2020 г. .

image

Подвигът носи похвала от далечните кътчета на италианско-американската бизнес общност, която вижда благодарността на благодарна администрация като ключ към възраждането на политическото влияние на общността.

Но негов сътрудник казва, че Мерлино може би е готов да обърне внимание на Джо Байдън и политическите оператори от Пенсилвания, които са поръчали около 300 000 избирателни бюлетини, маркирани за Байдън. Източникът твърди, че Мерлино и слаб екип от сътрудници са произвели тези бюлетини в размер на 10 долара за бюлетина - огромни 3 милиона долара за три дни работа. След това бяха опаковани в картонени кутии, които не са описани и изхвърлени пред конгресния център на Филаделфия.

Източници, които са говорили за  „Хрониката“  при условие на анонимност, казват, че Мерлино е взел тези бюлетини от две частни домакинства, където доверена шепа сътрудници деликатно са маркирали бюлетините с маркери Sharpie. Плащаха им повече от 1000 долара на час, като често произвеждаха хиляди бюлетини на всеки час в продължение на повече от 60 почти последователни часа.
Бюлетините са закупени в брой.

image
Кльощавият Джоуи“ Мерлино получи предсрочно освобождаване от двугодишен затвор по-рано тази година. Ако президентът Тръмп е готов да му предложи пълни помилвания за настоящите престъпления и за премахване на минали престъпления, Мерлино вероятно ще даде зашеметяващи свидетелства пред Конгреса за това как е открадната изборите. 

Смята се, че оперативни представители на Демократическата партия, работещи в предизборния офис на Филаделфия, са предоставили на Мерлино сандъци със сурови бюлетини само часове преди затварянето на избирателните секции в изборната нощ, които той е транспортирал до две частни домакинства в Южна Филаделфия. Към 22:00 ч. Тази нощ операцията на Merlino вече генерираше повече от 3000 бюлетини на час, които бързо се увеличиха до повече от 6000 бюлетини на час преди полунощ.

Но сега, Мерлино може би е готов да обърне внимание на Байдън - в първоначалното свидетелство на Конгреса - ако президентът Доналд Дж. Тръмп е готов да издаде на дългогодишния мафиот пълно заличаване на дългогодишното му криминално досие. И, разбира се, Мерлино иска да бъде помилван за самата изборна измама и всякакви престъпления, за които може да се инкриминира по време на показанията си.

 

„Той иска чист запис. Иска да лови и ловува във федерални земи. Той наистина би искал работа в Националната служба за паркове. Нуждаете се от чист запис, за да получите тези неща “, обяснява един доверен човек. „Но най-вече той иска благодарността на благодарна нация, че излезе напред.“
image
Някои предполагат, че Merlino ще бъде много подходящ за домакин на нова серия Bravo в процес на разработка, наречена „Истинските джентълмени от Филаделфия“, създадена по модела на франчайзинга на „Реални домакини“ на тази мрежа. Тази сделка може да дойде с 2 милиона долара на сезон заплата. 
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

„Не би имал нищо против малко слава - или много слава“, шегува се той. "Ако се появи, вероятно ще получи сделка с книга и филмов франчайз."

Политическите наблюдатели смятат, че Мерлино може да продаде правата върху историята си на голямо холивудско продуцентско студио за повече от 20 милиона долара, а сделката с книги може да доведе до 10 милиона долара.

„Трябва да разберете, че нещото с Кльощавия Джоуи е, че той е много харизматичен и знае как да разкаже увлекателна история“, обяснява сътрудникът. „Той щеше да бъде невероятен разказвач на филми и щеше да се представи отлично в конгресните показания. Той би могъл да удари това свидетелство толкова далеч, че веднага става суперзвезда - истинско присъствие на знаменитост. "

Проклятието на конгреса - което е наречено условно „Най-голямото ограбване в политическата история“ - може да направи политически невъзможно за контролирания от републиканците законодателен орган в Пенсилвания да удостовери 20-те избирателни гласа на щата.

image

Твърди се, че Кльощавият Джоуи Мерлино е произвел повече от 300 000 бюлетини за Джо Байдън и след това ги е транспортирал в невзрачни картонени кутии до задната част на конгресния център във Филаделфия. Оттам бюлетините са сканирани в урни и след това са разположени съвместно с действителните избирателни бюлетини, които се подготвят за обработка, според сътрудник, който е бил запознат с операцията. 

преведено от тук:

https://buffalochronicle.com/2020/11/14/exclusive-how-a-philly-mob-boss-stole-the-election-and-why-he-may-flip-on-joe-biden/



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8339375
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32632
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930