Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.11.2020 01:52 - НИКОГА НЕ ЗАЛАГАЙТЕ СРЕЩУ ТРЪМП!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1272 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Американските военни конфискуват сървъри на Scytl, свързани с изборна измама - Сорос и Гейтс притежават акции в компанията, твърдят доклади

Ако е вярно - пригответе се за въстание, защото лайното може да се удари във вентилатора

От Шепърд Амбелас -

14 ноември 2020 г.

image
Представителят на Тексас Луи Гомерт заяви в петък пред телевизионния оператор Крис Салседо по време на сегмент на Newsmax, че силите на американската армия са нахлули в базираната в Испания фирма за данни за избори Scytl и са извлекли фирмени сървъри в Германия, които вероятно са свързани с неотдавнашна измама в САЩ.

Базираната в Барселона компания също има връзки с милиардера Джордж Сорос и Бил Гейтс, които според съобщенията притежават акции в компанията.

„Казаха ми, че в Германия има ,,чуруликане" на немски, че американската армия е влязла и е завладяла сървъра на Scytl ... така че се играят всякакви игри“, представител от Тексас. "Някой заповяда на американската армия ... да влезе и да вземе сървъра."

 

В правителството има хора, които се опитват да свалят този президент“, каза той.
Потребителят на Twitter @Earth_Changes туитна в отговор на туит, публикуван от президента Доналд Тръмп: „Софтуерът на Dominion обърна бюлетините в няколко ключови държави далеч от Тръмп и изхвърли други ...“
Защо, по дяволите, данните за изборите за САЩ 2020 се съхраняват на сървъри във Франкфурт, Германия, собственост на испанската компания Scytl?
Вече не! Очевидци, представителят на Луис Гомерт и други онлайн източници потвърдиха, че американската армия (а не ЦРУ) в сътрудничество с Германия наскоро конфискува тези сървъри. Кръгът е завършен. Имаме пистолета за пушене!
Как изобщо се озовахме в тази нелепа група ... Искам да кажа, бъркотия?
Не разполагаме ли с перфектни сървъри точно тук, в добрите стари САЩ на A? Разбира се, че го правим. Независимо от това, Dominion изпрати всички наши данни за изборите до сървърите на Scytl в Германия.

Междувременно ситуацията с заложници в Монреал в момента тече във фирмата Ubisoft, която е верен донор на демократични кандидати, включително HRC, Джо Байдън и Камала Харис, и според съобщенията прави софтуер, който лесно може да се използва за хакване. Хмммм. (АКТУАЛИЗАЦИЯ: МСМ сега омаловажава тази ситуация като „измама.“ А-а.)
WTF !?
Според уебсайта им „Scytl е изградил силна финансова репутация благодарение на ... подкрепата на водещи финансови инвеститори: Spinnaker Invest, Vulcan Capital, Nauta Capital, Industry Ventures и Adams Street Partners“.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Според Alpha Omega Energy, който беше един от първите, които разбиха тази история преди седем часа, "Vulcan Capital финансира Scytl 40 милиона долара, направени от съоснователя на Microsoft Бил Гейтс Пол Алън (мъртъв). Vulcan Capital е създадена през 2003 г. и е със седалище в Сиатъл с 2-ри офис в Пало Алто .... Scytl притежава сървърите, които Dominion използва за съхраняване на вашите данни за измама на избиратели, вместо да ги съхранява в САЩ, където има много сигурни сигурни компании, лоялни на Америка, те умишлено ги държат в чужбинаДомейнът на Джордж Сорос и с активисти и престъпници, платени от него. "Има съобщения, че самият Бил Гейтс има акции в Scytl.

А, пак. Джордж Сорос вдига грозната си глава, да не говорим за Бил Гейтс, който с радост признава, че така наречените ваксини ще убие хиляди.
Според Джо Хофт от Gateway Pundit , „ За малко повече от седмица групи доброволци ИТ специалисти, анализатори на данни, одитори и други разкриха достатъчно потенциални измами, за да отменят изборите през 2020 г. ... Тези групи на Тръмп и обичащите Америка патриоти работят върху собственото си време и ровят в данните за изборите, за да идентифицират потенциални доказателства за измама. Въпреки че МСМ насърчава група от „експерти“, които твърдят, че това са „най -сигурните избори някога, "истинските доказателства сочат съвсем различна история."

Точно когато си помислихме, че сме преодолели дигиталните дълбини на Ада и всички начини, по които изборите ни могат да бъдат корумпирани цифрово, армията идва да ни спаси и ситуацията е на ръка
Според @aoecoin и Business Insider, през юли германското правителство също си сътрудничи при изземването на сървъри, съдържащи 269Gb чувствителни полицейски файлове "BlueLeak", откраднати от хакер, които бяха публикувани от DDOSecrets, сега трайно забранени от Twitter. Тези данни бяха използвани за подправяне на нашите смели мъже и жени в униформа, някои от които служат под прикритие, както и свидетели на престъпления, като ги накара всички да навредят.

И това дори не беше най-лошото от него. През септември 2019 г. „ Американското правителство накара Германия да изземе огромен кеш данни за трафик на деца и злоупотреби, съхранявани в стар бункер на НАТО, който държеше над 200 сървъра на тъмни мрежи в подземен бункер от пет нива. от години. "

Вярвам, че най-сетне ни е позволено да видим как се отцежда блатото. В миналото беше фино, на пръв поглед, арест тук, стрелба там, караща американския народ да стане нетърпелив и да се подиграва на често повтаряното „Доверете се на плана“.

Изборът беше ключът. Силите за добро работят зад кулисите поне от 2008 г. мълчаливо, тайно поставяйки доминото, едно по едно, с безкрайно търпение. Тласкането им твърде рано би било пагубно.

Но те се нуждаеха от мъж, който да бъде лицето на тяхната операция за нацията. Избраха внимателно. Избраха човек, който никога не е имал намерение да се кандидатира за президент. Той имаше много приятен живот, благодаря ви много и това, че бях президент, наистина щеше да попречи на голфа му.

Но той също е човек, който обича страната си повече от самия живот. Човек, който имаше мозъка да се присъедини към техните ешелони, дискретността да пази тайните, силата да понесе жестоките атаки, смирението никога да не говори за всички опити за убийството му и актьорската способност да направи ентусиазирано четиринадесет митинга на MAGA в три дни напълно добре знаейки, че изборите ще бъдат измамно извикани от него от МСМ.

Те избраха Доналд Тръмп и с право бяха избрали него.

Така че днес, американците могат да дишат малко по-лесно, знаейки, че нещо се прави. Прави се много нещо, на всички нива, по всякакъв начин. Нека продължим да правим малкото си като цифрови войниции докато четете, пишете, туитвате, парлер, ми, каравана и митинг, не забравяйте да се молите!

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Американската Raid European Software Company Scytl и залови ли сървърите им в Германия? - Фирма опровергава искове?  Съобщава се, че Scytl опровергава твърденията в събота сутринта.
Тогава уебсайтът им се срина.

image

По-рано днес представителят Луи Гомерт заяви пред Крис Салседо в Newsmax, че хората на терена в Германия съобщават, че Scytl, който неправилно е хоствал данните за изборите през Испания, е бimageил нападнат от големи сили на АРМИЯТА на САЩ и техните сървъри са иззети във Франкфурт.

Видеото стана вирусно.

ТЕНДЕНЦИИ: ХВАНАХМЕ ГИ! Част 3: СЪЩОТО НЕВЪЗМОЖНО СЪОТНОШЕНИЕ НА БЮЛЕТИНИТЕ, намерено в Милуоки - Резултатите променят изборите в Уисконсин - 30 000 гласа преминаха от президента Тръмп към Байдън

Андреа Видбург от American Thinker по-рано съобщи, че Scytl  е базираната в Барселона компания, която предлага електронни системи за гласуване по целия свят, много от които са се оказали уязвими към електронни манипулации. Scytl има (или е имал)  партии на Сорос и демократите . Съоснователят на Microsoft Paul Allen от Vulcan Capital е инвестирал 40 милиона долара в Scytl.

Тази вечер научихме от нашия източник, че Бил Гейтс също притежава акции в Scytl.

Ето какво каза представителят Луи Гомерт (R-TX) за този предполагаем нападение по-рано днес.
ВИДЕОТО ДОЛУ:

Тази вечер чухме повече от нашия източник за това нападение в Германия.

 От нашия източник: Американското правителство, след като определи, че този сървър на Dominion участва в смяната на гласовете, тогава разузнавателната общност започна търсене на сървъра и откри, че сървърът е в Германия. За да получат достъп до този сървър и той да бъде достъпен за законно използване, те трябваше да държат Държавния департамент да работи в тандем с Министерството на правосъдието. Те трябваше да поискат от правителството на Германия да сътрудничи, за да позволи това изземване на този сървър.

Адвокатът на Тръмп Лин Ууд прецени този доклад днес.

https://www.intellihub.com/u-s-military-seizes-scytl-servers-tied-to-election-fraud-soros-and-gates-own-stock-in-company-reports-claim/?fbclid=IwAR0qAmsMHrnxsbSbooR2MlZ2GeH1xKvYgrEnSmpEv_nZGEZcvSnz3FMaU-E 

https://www.lenorathompsonwriter.com/beyondnarcissism/scytl-scuttled-election-fraud-servers-seized-by-huge-us-army-force-in-frankfurt#
 






Гласувай:
8



1. mileidi46 - Това означава, че, , по някое време ...
16.11.2020 01:56
Това означава, че ,,по някое време "президентът Доналд Дж. Тръмп ще може да каже:
Арестувайте и изземете активите на всички топ демократи и предатели в дълбоката държава, които се опитаха да откраднат изборите през 2020. г.
Да хванем всички големи технологични корпорации и десните медийни пропагандни органи, които са били съучастници на конспирацията. Това може да включва изземване на техните домейни имена като Twitter, YouTube, Facebook и др.
Завинаги побеждавайки Демократическата партия, разкривайки непреодолими доказателства за широко разпространени избирателни измами, които ще доведат и до общонационално искане за идентифициране на електората за всички бъдещи избори.
Консолидиране на блестящия ум на президента на САЩ за втори мандат (а може би и трети, смеем да кажем).
Никога не залагай срещу Доналд
цитирай
2. krumbelosvet - В рускете ТВ
16.11.2020 10:38
В руските ТВ говорят подигравателно за НЕЗАКОННИТЕ поздравления към Байдън на "Европейски" лидери. Защото НЯМА официален победител.
Първи Макрон поздрави Байдън. Кой е Макрон? Това е БАНКЕРСКИЯТ кандидат за президент на Франция заменил в последния момент КОГО? Заменил Доменик Строс Кан, прегрешилият банкер, който беше казал няколко думи за ПРОМЯНА РОЛЯНА НА ДОЛАРА в световните финанси. И същият Доменик беше СВАЛЕН ОТ САМОЛЕТА за Париж, със СМЕШНОТО ОБВИНЕНИЕ, че ПРЕДЛОЖИЛ на цветна камериерка да му направи сексуслуга. Тя после не подкрепи обвинението, но кандидатурата на Строс Кан вече беше провалена. От един бездетен ГЕРОНТОФИЛ, марионетка на световните банкери.
цитирай
3. mileidi46 - :))))
17.11.2020 17:10
krumbelosvet написа:
В руските ТВ говорят подигравателно за НЕЗАКОННИТЕ поздравления към Байдън на "Европейски" лидери. Защото НЯМА официален победител.
Първи Макрон поздрави Байдън. Кой е Макрон? Това е БАНКЕРСКИЯТ кандидат за президент на Франция заменил в последния момент КОГО? Заменил Доменик Строс Кан, прегрешилият банкер, който беше казал няколко думи за ПРОМЯНА РОЛЯНА НА ДОЛАРА в световните финанси. И същият Доменик беше СВАЛЕН ОТ САМОЛЕТА за Париж, със СМЕШНОТО ОБВИНЕНИЕ, че ПРЕДЛОЖИЛ на цветна камериерка да му направи сексуслуга. Тя после не подкрепи обвинението, но кандидатурата на Строс Кан вече беше провалена. От един бездетен ГЕРОНТОФИЛ, марионетка на световните банкери.


Te вече му отнеха ,,самопризнаването "на президентските му мечти...Той горкият си мислеше ,че се кандидатрал за сенатор....С четвърта степен деменция е ..това му е диагнозата.Доказана.До 14 декември трябва Върховният съд да посочи кой е следващият президент.Ако не анулират изборите .Има мноого престъпления от демократите...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318183
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031