Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
05.11.2020 11:14 - НА ЛОВ ....ЗА ВЕЩИЦИ.
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 520 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 05.11.2020 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
https://www.facebook.com/john.fusca.58/videos/147296670414261
Прекрасно добро утро в тези бурни времена!
Наблюдател на изборите: 190.000.
Толкова много хора с името Джени Джо гласуваха на общи избори в Уисконсин (преброени досега от федералните следователи).
Бюлетините са отпечатани на машина и са подписани от машини. ВСИЧКИ подписи са отпечатани и еднакви, всеки гласува за Байдън.
Хартията е идентифицирана от разследващите като КИТАЙ и отпечатана върху китайска преса. Оказва се, че бюлетините са направени в Китай и са изпратени на САЩ за ползване, но очевидно служител на китайския принтер е решил, че няма да участват в измамите и използва еднакви  имена на всяка бюлетина. Доналд Тръмп спечели ясно.
Медиите от Mainstream няма да го признаят, това забавя броенето.

Освен това в няколко федерални щата имаше избирателно фалшифициране. Затова е безопасно и вече обяви, че Върховният съд, Върховният съд, ще се заеме с този въпрос.
Тръмп е сложил скрити водни знаци на официалните изборни карти. Фалшивите ще летят нагоре! Това е лисица! Ето защо ,скоро ще танцува на подиума. Сигурен съм, че трикът е от..
Водните знаци трябва да се състоят от нерадиоактивни изотопи, които могат да бъдат засечени с определени устройства.

В дванадесет щата Националната гвардия е разположена да брои. https://traugott-ickeroth.com/liveticker/ ] 05.11.20, 07:44]

image image


image
   https://uncut-news.ch/2020/11/04/tote-stimmten-fuer-biden-republikaner-decken-wahlbetrug-der-demokraten-in-staten-island-auf/

Републиканската партия на Стейтън Айлънд, която проверява внимателно пощенското гласуване, сигнализира за двете записи и отнесе въпроса до полицията и офиса на окръжния прокурор на Стейтън Айлънд Майкъл Макмахон.

image

Записите показват, че избирателната комисия е получила пощенски вот от Frances Reckhow от Staten Island, регистриран демократ. BOE изпрати пощенски бюлетини на 24 септември, "поискани" от Frances M. Reckhow от Bedell Avenue.

Но има проблем: Франсис Рекхоу, която е родена на 6 юли 1915 г., а днес ще бъде на 105 години, е починала през 2012 г. според некролог, подаден в Staten Island Advance. Въпреки че Reckhow умира преди 8 години, той твърди, че е изпратил бюлетината обратно на 6 октомври, а BOE я е получил и потвърдил на 8 октомври, показват записите.

Доклад за NYPost: Пощенски вот беше изпратен и от Гертруда Ницере, също регистрирана демократка, която е родена на 7 февруари 1919 г. и ще бъде на 101 днес. От BOE заявиха, че някой, който се идентифицира като Гертруда Ницере на Шор Роуд в Бруклин, е поискал глас по пощата през септември.

Записите показват, че бюлетината за Nizzere е изпратена по пощата на 9 октомври и е получена от BOE на 13 октомври, като по този начин валидира бюлетината на 25 октомври. След по-нататъшен контрол агенцията обяви бюлетината за Ницере за "невалидна" на 30 октомври, след като при претърсване стана ясно, че избирателят е "починал".

Очаква се близък резултат между депутата от Демократическата партия Макс Роуз и републиканския депутат Никол Малиотакис за седалището на 11-и район на Стейтън Айлънд и южния Бруклин, включително адресите на Rekhow и Nizzere.

„Хората трябва да бъдат нащрек, когато мъртвите гласуват. Има хора, които използват имена на мъртви гласоподаватели, за да гласуват ”, каза Брендън Лантри, председател на ГП на Стейтън Айлънд. "Мисля, че това е само върхът на айсберга", каза Лантри. „Призоваваме NYPD и прокуратурата на Стейтън Айлънд да разследват.“

Републиканците откриха, че Nizzere е починал на 4 юли 2016 г. и е погребан в гробището Calverton.

Попълването на фиш за гласуване от името на мъртво лице е измама и доведе до правоприлагане на други места, включително наскоро на Лонг Айлънд, където избирател беше обвинен в подправяне на името на починалата си майка в пощенски вот.

Изборната комисия заяви, че разглежда въпроса. Пощенските гласове се броят едва шест дни след изборния ден в Ню Йорк.

Президентът Тръмп изрази загриженост относно гласуването по пощата, включително след като градът BOE беше принуден да изпрати близо 100 000 пощенски бюлетини на избирателите в Бруклин, след като ,,продавач" постави имена на други хора върху фалшивите пликове.news-front.info
.......................................................................................................................
Демократичният губернатор на Калифорния Гавин Нюзъм подписа в петък заповед, с която прави щатът му първият в страната, който превключва изборите си през ноември на гласове по пощата сред коронавируса.
Сега два пъти неуспелият кандидат за президент Хилари Клинтън иска останалите 49 щата да последват примера на Newsom и да наредят пощенския вот за изборите през ноември. „Надявам се, че други управители в цялата страна ще последват примера на @ GavinNewsom. Никой избирател не трябва да бъде принуждаван да избира между безопасността и упражняването на граждански дълг тази есен “, написа тя.

Демократите настояват за незабавен преход от традиционно лично гласуване към система за гласуване по пощата във всички 50 държави преди изборите през 2020 г. на фона на коронавирус.

Тези усилия получиха гигантски тласък, когато бившата първа дама Мишел Обама и нейната видна организация When We All Vote се включиха. Обама и нейната група ще подкрепят публично за първи път федералното законодателство, предложено от Сенатските демократи, което значително ще разшири достъпа до отсъстващи за отсъстващи за всички и ще осигури до три седмици личен достъп до предизборното гласуване.

В изявление до Аксиос бившата първа дама каза,

Няма нищо революционно в стремежа да спазим обещанието на страната ни; направи демокрацията, която всички ценим, да стане по-достъпна; и да защитим нашите съседи, приятели и близки, докато споделят този крайъгълен камък на американския живот.

Законодателството, спонсорирано от екипа на Обама, известно като Закон за природните бедствия и извънредни избори от 2020 г., ще „гарантира, че избирателите във всички щати имат 20 дни да гласуват лично и да гласуват неизвинено“ и „гарантира че всички искания за регистрация на гласоподаватели, подадени по пощата или онлайн, ще се считат за валидни до изборния ден включително “.

Повечето нямат проблем да пуснат гражданите да гласуват, при условие че могат да докажат самоличността си и са регистрирани да гласуват в района, където всъщност живеят.

Проблемът с гласуването по пощата на държавата е, че то потенциално може да позволи милиони неактивни и потенциално незаконни гласове, което може да има огромно въздействие върху резултата от изборите.

Демократите отдавна настояват за гласуване при отсъствие и сега се опитват да се възползват от пандемията, за да направят нов набег в тази посока.

 

Според поне един експерт това може да е катастрофа.

 

Директорът на изследователския институт за държавна отчетност Ерик Егърс казва, че планът на демократите за национално гласуване по пощата ще изпрати бюлетини до 24 милиона неточни и неточни регистрации на избиратели.

 

Егърс заяви, че националният пощенски вот ще отвори врата за измами и злоупотреби.

Притеснението ми, ако имаме национални пощенски гласове - което между другото беше част от езика, който Нанси Пелоси и Камарата на демократите вложиха в първата версия на най-новия пакет стимули - би било, че ще имаме толкова големи проблеми с избирателния списък в тази страна . И така, ще изпратим ли бюлетини на хора, които не съществуват автентично и които са или не са избираеми избиратели?

Егърс заяви, че пощенският вот гарантира, че избирателите, свързани с тези погрешни регистрации на избиратели, имат шанс да гласуват на президентските избори през 2020 г
За да спечели Байдън: Хилари и Мишел искат всички управители да поръчат гласуване по пощата
Туит

  Преглед на новите туитове Туит         image   Hillary Clinton @HillaryClinton · 9.05   Надявам се да го последват и други управители в страната @GavinNewsom олово. Никой избирател не трябва да бъде принуждаван да избира между своята безопасност и упражняването на гражданския си дълг тази есен. Цитиране на туит   image     ABC7 Новини @ abcewsayarea · 8.05 Разбиване : Губернаторът @GavinNewsom подписва изпълнителна заповед за изпращане на всеки калифорнийски бюлетин по пощата за изборите през ноември. CA е първата държава в страната, която е направила това, казва той. https: // abc7ne.ws/2LbfoaP

https://www.facebook.com/john.fusca.58/videos/145455473931714
image

image






 https://www.facebook.com/john.fusca.58/videos/147359337074661

Обръщение на монсеньор ВИГАНО към ТРЪМП!!
ЕПОХАЛНО!!
https://www.facebook.com/101154698227168/videos/3389729497740787

https://www.facebook.com/440076292695806/videos/368233431262641/

image

 image



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. born - Ако Вазов би бил жив- би написал:
05.11.2020 12:46
И всичките народи други тръпнат,
друг път не видели

ведно да гласуват
живи и умрели
цитирай
2. mileidi46 - :))))
05.11.2020 14:02
born написа:
И всичките народи други тръпнат,
друг път не видели

ведно да гласуват
живи и умрели


Това си е Глобална Тайна..Но само кокошкарите си я прилагат непрекъснато..в отчаяние!!!
Едно на ръка е ,че допускат много грешки ,защото много подценяват Тръмп,а той им заложи много капани!!!
Ще видим,кой,кого...
Жилят в,, предсмъртен ужас"..както е казал Вапцаров!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8350146
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930