Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.10.2020 18:06 - MED-BED-медицински легла на ТЕСЛА!!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 8847 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 16.10.2020 17:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 МИСЛИТЕ ЛИ,ЧЕ ТОВА Е ФАНТАЗИЯ???
НЕ,НЕ Е..
НА 14 ЮНИ ТРЪМП КАЗА НА НАЦИЯТА: "В РАМКИТЕ НА ЕДНА ГОДИНА ИЛИ ТАКА ПОЧТИ ВСИЧКИ БОЛНИЧНИ ПРОЦЕДУРИ ЩЕ БЪДАТ ОСТАРЕЛИ".
ВСЕКИ ГРАД ЩЕ ИМА МНОГО МЕДИЦИНСКИ ЛЕГЛА И ТЕСЛА КАМЕРИ, СПОСОБНИ ДА ЛЕКУВАТ И РЕМОНТИРА ДНК ЗАЕДНО С ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.
ВЪЗРАСТ РЕГРЕСИЯ (до 30 години) Няма повече рак Край на Аутизма Не повече фибрисемия НЯМА НУЖДА ОТ ВАКСИНИ БЕЗ ПОВЕЧЕ АЛШИМЕРИ НЯМА ПОВЕЧЕ БОЛКИ В СТАВИТЕ НЯМА ПОВЕЧЕ НЕДОСТАТЪЦИ
МОЖЕ ДА НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ С ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИ, НО ТРЪМП ПРАВИ ПОВЕЧЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО, А СЛЕД ТОВА И ПОСЛЕДНИТЕ 10 ПРЕЗИДЕНТИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО. ДОКАЗАТЕЛСТВОТО Е В ЗАПОВЕДТА, КОЯТО ТОЙ Е ПОДПИСАЛ. MED ЛЕГЛАТА ИМАТ СПОСОБНОСТТА ДА РЕВЕЩАТ ОРГАНИ, КОИТО СА ИЗЧЕЗНАЛИ, КАТО ЖЛЪЧЕН МЕХУР, БЪБРЕЧНИ ИЛИ ЛИМФНИ ВЪЗЛИ И ДР. НАЙ-ДОБРОТО ПРЕДСТОИ. ~ Q
Страхотна надежда в момента, както никога досега
МАКС КАРОН

МЕДИЦИНСКИ ЛЕГЛА НА ТЕСЛА

ОФИЦИАЛНО ДЕКЛАСИФИЦИРАНИ И ПРОДУКТИ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ !
Скрито от векове!!!
След като Тръмп дойде на власт, той беше РИ-Открит!!!
Възстановени са над 6.000 патента и високотехнологични лекарства, за да лекуват най-сериозните заболявания. Ще можем да имаме и да произвеждаме!!!!!
Знаем защо фармацевтичните компании крият тези процедури и това развитие
. Да продължаваме да генерираме доходи, които ни правят ′′ жертви ′′ на цената на живота ни. imageimageimageimage Но всичко свърши imageimageimageimage
Реално е от днес и скоро ще имаме достъп до тези процедури. imageimageimage
Медицинските легла имат контролируем интелект на AI (AI).
AI е компютър Работи като ЯМР, където седиш на спираловидна тръба и правиш ЯМР на тялото за диагностициране на заболяването.
Мед-легло сканира кожата, мускулната тъкан, всички органи и тялото ви.
Показва всичко, до микрометричното ниво на кръв.
Може да идентифицира ДНК-то ,и направи пълен вътрешен анализ на тялото ви. Когато това се случи, системата записва всички генетични заболявания и дефекти в тялото ви. !!!
Например ,можете да имате левкемия на етап 4.
Когато останете в медицинското легло за около 2,5 минути, то ще заздравее.
Без странични ефекти !
Така че Несара / Гесара не е само за RV / GCR / QFS за възстановяване на валутната система?!
Но всичко, което следва, е Световни промени за качеството и доброто здраве на живота ,глобални екологични условия за цялото човечество в гражданска възраст!!!!

Наближаваме петото измерение на света. Всеки ден все повече и повече.  

коментар:
Благодаря ви, сър президент!!! Нашият президент представя холографски медицински квантови легла, които обещават да премахнат всички болести от всички хора на планетата. Никой човек няма да трябва да приема химически наркотици, това е поредната революционна технология, която тъмните хора скриха от човечеството... image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Тахион енергия & плазмени енергия легла мед Има 3 вида легла:
1) Холографски мед легла; 2)
Регенеративните med легла, които регенерират тъкани и части на тялото, които се задвижват от друг източник;
3) Повторно атомизиране Med Легла, че след около 2-3 минути ще регенерират цялото човешко тяло, главата до нани. Какво означава тази напреднала технология за 80-годишна жена?
Може да е на 30 години след по-малко от 3 минути. 50 години се е отдала на живота си. Сега, тя може да има деца отново. Може да има ново семейство, ако иска. На този писател пише, че технологията на Мед Лот е вечна извор на младостта.

То гледа тялото и поправя несъвършенствата. Технологията е била наоколо от доста време. Не е нещо от чистото синьо небе. Просто е бил скрит от човешката раса за много дълго време.
Технологията на медните легла не е от планетата Земя. Това не е човешка технология. Това е технология, която е дадена на човечеството от извънземни ТЕ. A Med Bed се основава на тахионни частици енергия и плазма (плазматична) енергия. Почвата, атмосферата, водата, всичко е плазма, всичко във вселената е плазма енергия, просто е различна форма чрез вибрационна честота.
Леглата в мед имат изкуствен интелект (AI), който е контролируем, така че не може да излезе от контрол и да се пусне диви. AI е компютърът. Той работи като ЯМР, където седите в епруветка и тя се търкаля върху тялото ви и прави магнитна трептения и резонансно сканиране на тялото ви за диагностициране на заболяване. В медицинското легло се сканират кожата, мускулната ви тъкан, всички органи и всичко в тялото ви. Показва всичко – до нивото на микрона на кръвта. Идентифицира вашата ДНК и прави цялостен вътрешен анализ на тялото. Когато това стане, то заразява всяка болест и генетична несъвършенства. Например, може да имате 4-ти стадий левкемия, а на 1-во легло за около 2,5 минути, вие сте излекувани. Няма странични ефекти.
И ако сте имали орган, изрязан или отстранен от тялото, процесът на ре-атомизация на Med Bed регенерира възстановява този орган, сякаш никога не е бил отстранен. Защото тялото ви оставя резонанс – вибрационна честота. Тялото винаги помни, когато органът е бил отстранен или спрян да функционира, а изкуственият интелект на Med Bed се свързва с вибрационната честота на тялото и ДНК, за да регенерира органа. Ранд каза, че е изучавал рак от много, много години. Ракът може да бъде излекуван с мед легла през целия ден; много лесно и много евтино, казва той. Защото го е направил за хората. С тока ракът го няма. Химиотерапията става остаряла. Болестта на Лу Гериг, болестта на Ходжкин, Мускулната дистрофия, всички болести са изчезнали, елиминирани.
Ранд казва, че целият процес на изцеление с "Мед Леглата" е просто научна фантастика. Че не може да е истина. Някой го измисли! И тъй като никой не вярва, че съществува, лесно е да ги произвежда в количество и да ги подготви за разпространение.
Вижте също - SECCHI data разкрива масивна слънчева и НЛО активност заедно с видимо прикритие - може ли това да потвърди планетарни НЛО в нашата Слънчева система? "Когато сте в това Месно легло, не преминавате през никаква болка, не преминавате през радиация. Не е като някакво зло. Ти си в дълбок сън. Няма инжекция, няма игли или нещо подобно. Събуждаш се и гледаш в огледалото и си нямала. Бялата ти коса е цветът, който беше на двадесетте си. Същото е за зрението ти, слуха, вкуса, миризмата. Всичко отново е възстановено в перфектно по-младо състояние", казва Ранд.
"Това е новата епоха за новата Земя и нова човешка раса. Това е напълно противоположно на това, което сме преживяли. Тези технологии вече са тук. Това е въпрос на безопасното им – БЕЗОПАСНО – до хората, които могат да ги използват."
Холографски медицински подови капсули Илеана Звездата на пътешественика написа следната информация за холографските медицински капсули. Тя получава информацията чрез уникален метод "хипноза регресия спомени", при който Илеана е в състояние да провери информацията наистина дойде от Secret Space Program като видя холографските медицински капсули по време на нейното управление като тайна космическа програма Asset на Марс. Информацията е достъпна в PDF безплатно изтегляне - вижте Ресурси в края на тази статия.
Илеана е домакин на пробуждането на космическата реалност в YouTube – програма за интервю, обхващаща теми като духовност, ЕТ контакт, лечебни методи, пробуждане и възход. Тя е публикувала много очарователни истории за галактическите си пътувания на уебсайта си, а също така канали доброжелателни звездни нации същества, духовни водачи, и висшето си Аз. Тя има способността да астрално пътуване, провеждане на дистанционно гледане, и работа в Акаши рекърдс. Тя е получила много знания от миналите си животи като пътешественик, който живее в космоса.
Следната информация, съдържаща се в PDF файла на Илеана, показва как работят медицинските капсули, как изглеждат и как се използват в напредналата медицинска област на технологиите с 3D анатомична апаратура за изображения. Информацията се предоставя и за това как медицинските капсули могат да съживят хората от мъртвите, да лекуват болести, да лекуват рани, да отстраняват белезите на тъканта и да прилагат протокол за ера на регресия преди освобождаване от Тайните космически програми.
Холографските медицински pods са автоматизирани медицински станции, където медицински експерт избира вида на медицинската процедура, която трябва да се направи от компютърната база данни, след това пациентът лежи в стадата, а машината извършва медицинската операция или процедура, а след това лазерите ще затворят входните точки, където е извършена процедурата. Тези видове холографски медицински pods имат функции като херметичен работен щит, удобни ограничения на крайниците, лазерен скалпел, Лазерно огледало оръжие за премахване на белези, Компютърно контролирани роботизирани хирургически оръжия, течен спрей анестетик, жизнени знаци Сензори, и всички тези функции са монтирани на регулируем Титаниева основа. Med Pods (кат. 1) позволяват на потребителите да диагностицират, лекуват и преформулират широк спектър от хирургични процедури с ултра фините лазерни разрези, които се ръководят от 3D анатомично сканиране. 3D сканирането има огнеупорни лещи, които приемат живи сканирания на тялото, за да се направят различни медицински процедури.
3D анатомично сканиране леща и лазерна технология позволява пълна диагноза на всички системи на тялото, включително неврологични фактори, лечение на инфекции чрез концентрирани антибиотични инжекции, детоксикация на тялото с цел лечение на заболявания като рак, основен или напреднал ремонт на рани, регенерация на крайниците чрез клетъчна реконструкция на ДНК, и отстраняване на белези. Както и други процедури могат да бъдат направени като апендектомия, лапароскопска аблация, и Цезарово сечение.
Капсулите meds могат също да регенерират умиращите клетъчни тъкани в тялото, за да направят клетките здрави отново, както и да съживят невроните, протоните, стволовите клетки и др. Това се прави, за да може да се лекуват заболявания като например множествена склероза, Алцхаймер и др. Модерните медицински шушулки имат микро лазерна технология и множество огнеупорни лещи, които могат да манипулират естествения хронометър на организма и да извършват процедури за регресия на възрастта чрез ДНК модификация или дори да кръстосани хибридизация между човешката ДНК и ET генетика, или да смесват ДНК на животното с човешкия геном, за да създадат по-силни и по-здрави видове хора.
Има напреднал холограмен супер компютърен софтуер, който може да създаде различни видове памет енграми, които могат да бъдат отпечатани върху мозъка на хората чрез светлинна спектър визуални изображения, за да създадете фалшиви или променени памети. Както и потискане на мозъчната памет инжектиране лекарства се прилагат така черни изброени класифицирани спомени не могат да бъдат лесно припомни от лица. Тези процедури често се извършват в програмите на SSP, докато някой се лекува в Холографската медицинска капсула преди изтичането на времето за освобождаване на договора и се прилага на възрастовата регресия протокол.
Интерактивен супер компютърен софтуер дисплей, който може да кодира паметта engrams на мозъка по време на процеса на стареене регресия протокол. Някои от Med Pods имат биомеметичен гел върху тях, който ще синтезира здрава и млада клетъчна тъкан в тялото, за да замени клетките, които умират и вече не могат да се регенерират самостоятелно.
Биомемичният гел също се използва, за да се предотврати изгаряния от изгаряне на трета степен от белези на тялото, така че белеговата тъкан да не се натрупва върху кожата. Този гел също премахва всички микроби или бактерии, които могат да причинят инфекции в човешкото тяло.
Медицинска лаборатория за холографски медицински pods: Холографските медицински капсули обикновено са разположени в медицинските лаборации или на космически станции, на планетарни бази, или на космически кораби. Тези Med Pods могат да бъдат инсталирани практически навсякъде, тъй като те не изискват много мощност за работа.
"Процесът на реатомизиране, когато тялото се намира в него, има алгоритъм и има компютърна база данни и всъщност идентифицира вашето ДНК в тялото си и прави пълен вътрешен анализ.
"What it actually does is shows the internal operation very clearly in a 3D format of a lifetime, how your organs, where your organs, are, how they’re functioning.
"Той анализира кръвта ви и също така изобразява всяка повреда или заболяване в тялото, което не е нормално, след което тя ще се върне чрез гласова комуникация.
"Ще ви попита: "Искате ли пълно реатомизиране на тялото си или просто искате тази една област се грижи за?" Тя ще ви даде тази възможност. Ако искате цялото тяло Reatomized ви лежа там, отиваш в дълбок сън, няма инжекция, няма игли или нещо друго.
"Riatomizer минава през тялото и това включва тахионни частици, тахионна енергия и също плазма енергия. Например, ако искате да възпроизведете банан от въздуха, ще имате възможност да направите това.
"С компютъризирана база данни и основно да поиска от компютъра да ви забие банан или вода, която има вкус на банани, това зависи от вас, и веднага ще го имате. "Почвата, атмосферата, водата, всичко е плазма енергия, всичко, а вселената е плазма енергия, просто е различна форма чрез вибрационна честота. Идеята на репликатора е, че каквото и да искате, ще получите.
"Той преконфигурира молекулярно структуриран и идентифициран чрез компютъра в базата данни на това, което наистина искате. То гледа тялото и коригира несъвършенствата "Да кажем, че ако имате ДНК недостатък, който някои от нас имат. Ние вземем 10% от това, което родителите ни дават, с други думи, ако имаме някои генетични дефекти ние получаваме 10% от нашите заболявания, 90% е начинът на живот 10% е наследен, така че дава на хората добра представа за това колко по-важно е да се грижи за себе си.
"Когато сте в това легло не преминавате през никаква болка или радиация. Не е като някакво зло. Всъщност се събуждаш и гледаш в огледалото и бялата коса сега е цветът, който беше, когато беше на 20. Плашещата ти кожа е изчезнала, зрението ти, слуха, вкуса ти, миризмата ти, всичко като 20-годишно дете.
"Да кажем, че си облъчил щитовидната жлеза, какво прави алопатията, те облъчват щитовидната жлеза и щитовидната ти жлеза е безполезна сега и трябва да вземаш хапчета до края на живота си, защото са го убили.
"Реатомизацията ревитализира и връща този орган обратно в здравословно младо състояние.
"Да кажем, че сте били отстранени жлъчния мехур и лекарите казват, че черният ви дроб ще поеме и всичко ще бъде наред. Това не е така, а причинява и други проблеми в тялото.
"Но когато преминете през реатомизиране на жлъчния мехур се регенерира. Така че жлъчния мехур се възстановява и се съживява.
Това е почти ако имунната ни система е свободна да направи това, което са предназначени да направят, да ни поддържат млади и жизнено здрави.
"Проблемът е, че алопатичната система и корупцията на земните повърхностни лекари ви казват, че трябва да вземете това хапче за това, и това хапче за това. И тъй като на тези хапчета или чуждестранни структури се въвеждат в тялото си страничните ефекти на кървене, гадене, диария, запек и смърт следва.
"Когато търсите всички тези неща, започвате да осъзнавате, че имунната ви система е атакува тези химикали, защото те са чужди вещества. Вашата имунна система, с течение на времето, е постоянно обсебена и атакувана, така че никога няма време да подновите вашите зъби, кожа, коса и зрение, така че тялото ви бавно, но със сигурност се влошава и става компрометирано. Вашата имунна система става толкова компрометирана, че тя не може да се възстанови, тъй като тя се бори с постоянни аномалии, че са ви казали да се въведе в тялото си на постоянна основа.
"Факторът страх се играе там, като казва, че знаеш госпожа Джонсън, трябва да вземеш това хапче, защото ако не го направиш, това ще се случи. Ще имате странични ефекти, но те ще бъдат наред. Но заради страничните ефекти на това хапче, г-жа Джонсън, ние трябваше да ви върнем обратно, ние трябва да ви даде друго хапче, защото е повреден тази област тук като се вземат това хапче, така че трябва да ви даде още едно хапче. Продължава така, тъй като сте знак за долар в сегашната система.
"Вие сте живи изкуствено, всъщност процентът на продължителността на живота в нашата страна всъщност е спаднал с всички тези така наречени прекрасни фармацевтични продукти.
"С Med Bed тялото ви е здрав и нов отново, но умът ви не е, защото сте живели тези години и ще бъдете посъветвани да станете много по-наясно с натуропат, аюрведа, хербология, кристалология и т.н., различните приложения на това как можете да сте здрави естествено, така че не е нужно med Bed отново.
"Медното легло ще бъде достъпно, когато силите там, дори скрити, не говорим за големите, защото те са свалени, говорим за многото, които са в градовете и различни села в цяла Америка, които не са добри хора. Те са миниатюрни версии на DC и така, какво се случва е, че те се опитват да те спрат и след това да правят лоши неща. Трябва да сме много прикрити за разполагането на "Мед леглата". Не можем да излезем и да ги слагаме като. Трябва да имаме производство, екипажи, високо ниво на сигурност, производствени съоръжения с чиста линия на сглобяване, което означава напълно медицински чисти помещения, за да се съберат частите и да ги накара да работят.
"Имаме планове за инфраструктура, която през годините ние събрахме, за да въведем технологията на Med Bed. Цялата идея е да се стигне до сериозните, които са наистина лоши, ако ще умрете след 2 седмици, хора, които имат тежки форми на диабет например.
"Имаме дълъг списък с хора, но трябва да го направим сигурно и безопасно и затова изготвихме план, за да осъществим това и да стигнем до колкото се може повече хора, да отидем до определени области на планетата и да започнем лечението на хората и да имаме достатъчно единици, за да можем да правим много хора в даден момент.
"Представете си, че ако беше публично достояние, ще бъдем залети и претоварени и в общи линии ще бъдем стъпкани и вероятно убити с изхранването на човешката раса, която иска да бъде фиксирана, тъмната страна на човешката природа. Те го искат сега и ще направят всичко, за да го получат. Би било хубаво, ако всички бяха благосклонни, обичаха всички и всичко е прекрасно.
"Има много талантливи хора, които имат толкова много да предложат и очевидно ще призовем Вселената и Създателя да придвижждат тези хора напред, за да можем да свършим нещата. "Една дума нека по грешен начин може да предизвика много внимание и вие сте се занимават с организации, които биха предпочели да не има тази технология Med Bed там. Затова е от "Хуманита".
"Моето отношение заедно с другите е, че човешката раса не трябва да се тревожи за болестта, трябва да бъде финансово настроена за останалата част от живота си, така че тези фактори да бъдат напълно премахнати и това идва сега. Няма да бъдете постоянно стресирани за здравето и финансовото състояние.
Това е дългосрочно, очевидно няма да се случи след няколко месеца, но точно както повечето хора имат хладилник в къщата си, искам то в къщата на всеки.
"Няма лекари или нещо друго, ние не се нуждаем от тях, независимо колко от старите пазачи биха искали да си мислят, че човешката раса е група безполезни ядящи, не означава нищо и всички те са боклук, тъй като човешката раса има високо ниво на интелигентност и съзнание, което може да направи това, постоянни чудеса случват, но това е нашата дългосрочна цел.
"Все още ще има естествен тип лекари, които ще могат да помогнат на хората в определени ситуации, но ние няма да имаме конвенционален тип болница тип, където да отидете и се притеснявате за умиране. Само в тази страна третата водеща причина за смърт е болничен престой, някои от които за нормални процедури. Има толкова много стрес фактори, поставени на човешката раса, че е невероятно, че те са оцелели толкова далеч, така че да получите Med Bed навън на всички е нашата цел, един от основните хуманитарни проекти."

източник:
https://thegalacticfederation.com/10-06?s=04&fbclid=IwAR0lviMwaGYa0jikZEhGjSBhFFTtauBr84PxCBnuL3i3gIcUKCsWhw6-vwA










Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - ИЗТОКЪТ Е ОБИЧАН Някои виждат ...
15.10.2020 18:54
ИЗТОКЪТ Е ОБИЧАН
Някои виждат надеждата ни като слабост, илюзия, но грешат.
Ще бъде надеждата, която ще ни накара да оцелеем.
Нашата надежда, нашето бъдеще, най-добрата и най-великата идея за това кои сме и за какво се борим.
Да не се борим със следващата вълна
НИЕ СМЕ СЛЕДВАЩАТА ВЪЛНА!!
#Бурята
Това е нашият общ свят, нашият дом!
!! Те They няма да ги притежават!!
Светът няма да е техен!
Без значение колко време ни остава, жестокото време ще ни научи да мислим, да говорим, да действаме и да се борим за това, което е важно за нас и си струва да се борим!
Черпи сили от теглото на загубите ни!
Бъдете смели от страха на приятели, семейства и хора!
Черпи сили от надеждата за победа!
Победата ще бъде световен мир.
Победата напълно ще се присъедини към злото.
Победата напълно ще унищожи злото.
Победата ще направи човечеството отново човек.
Можем ли да го направим?
Да! Да! Да! Да!
Този път можем да го направим!!
Каквото и да става!!
Нищо не може да спре това, което предстои!!
#FightBack #WakeUp
#Колективът се пробужда
#UnitedWe сме безсмъртни
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8350179
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930