Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.07.2020 10:00 - ПЕНТАГОНА ОТВОРИ БУНКЕРИТЕ...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1301 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Северното командване на САЩ изпрати екипи от основен персонал дълбоко под земята, за да изчака пандемията Covid-19. На повърхността повече от милион мърморене няма да бъдат толкова заплетени.

Генералът на ВВС Терънс О"Шонеси оглавява Северното командване на САЩ, както и Северноамериканското командване за аерокосмическа отбрана - съвместна американско-канадска операция, която следи небето над Северна Америка за ракетни и въздушни заплахи.

По-рано тази седмица О"Шонеси заяви пред репортери чрез Фейсбук, че някои от неговите часовнически екипи ще бъдат преместени от обичайния си команден център във военновъздушната база Петерсън в Колорадо в редица закалени подземни бункери.

Бягайте за хълмовете! Пентагонът изпраща екипи в планински бункери като подготовка за пандемия навлиза в пълен ход

Едно от тези съоръжения е бункерният комплекс на планината Чейен, гарнитура от тунели, погребани под 2 000 фута (610 м) гранит, и запечатани зад взривните врати, проектирани да издържат на ядрена експлозия от 30 мегатона.


image

"Нашите специалисти от командния и контролен часовник NORAD и NORTHCOM са напуснали домовете си, сбогуват се със семействата си и са изолирани от всички, за да гарантират, че всеки ден могат да издържат стража, за да защитават родината си", каза О"Шонеси ,

Той каза още, че персоналът, изпратен под земята, ще дели бункера с други военни, но „не е свободен да обсъжда кой се движи там“.

Друг екип е изпратен до неразкрито място, добави О"Шонеси.

Посетител на Оперативния център на планината Шейен минава покрай вратата на взрив с 25 тона
Посетител на планинския оперативен център „Шейен“ минава покрай 25-тонна врата за взрив © Reuters / Rick Wilking

Инсталации като Cheyenne Mountain са неразделна част от плана на правителството на САЩ за оцеляване на сценарий на съдбата.

В случай на екзистенциална заплаха за САЩ, ядрена атака например, президентът и неговите служители, както и контингент от политически, военни и цивилни лидери ще бъдат незабавно евакуирани в четири сигурни съоръжения, които да управляват страната от дълбоко под земята ,


image
Тези съоръжения са планината Cheyenne, президентският център за спешни операции при Белия дом, планинският комплекс Raven Rock в Пенсилвания и центърът за спешни операции Mount Mount в Пенсилвания.

Въпреки че продължаващата криза на Ковид-19 не е предизвикала масово изселване от Вашингтон, тя подтиква военните лидери да предприемат стъпки, за да гарантират, че те остават готови за бой.

След като призна, че готовността на американските военни може да бъде повлияна от пандемията, министърът на отбраната Марк Еспер заяви в четвъртък, че Пентагонът ще спре да публикува точни подробности за случаите Covid-19 в своите редици, за да избегне разкриването на слабости на противниците на Америка.

Докато някои от силите на О"Шонеси се отправят към хълмовете, за да изчакат пандемията в херметична изолация, милиони повече на повърхността няма да имат същия лукс.

Армейските инженери вече са разположени в Ню Йорк, за да разузнават места за полеви болници, тъй като Емпайър Стейт отчита повече от една трета от 112 000 случая на заболяването в страната.

С задълбочаването на кризата изглежда, че американските военни приемат подход „всички ръце на палубата“, както на земята, така и под нея.

Въпреки че на американските военни е забранено да изпълняват задължения за правоприлагане на американска земя, президентът Тръмп подписа изпълнителна заповед в петък, с която разрешава призоваването на до милион резерви и пенсионирани служители на армията, флота, военновъздушните сили и бреговата охрана.

Тези резервисти могат да бъдат призовани да подпомагат цивилните власти в отговор на пандемията, както правят близо 10 000 войски от Националната гвардия, които вече са разположени.

В събота Еспер обяви модифициран закон, който ще осигури федерално финансиране за държавите, които искат да разположат повече от тези войски.

На всичкото отгоре бяха изпратени два болнични кораба, които да подпомогнат лечението на пациенти в Ню Йорк и Лос Анджелис.

Източник: RT.com
https://humansarefree.com/2020/03/run-for-the-hills-pentagon-sends-teams-into-mountain-bunkers-as-pandemic-preparations-go-into-full-swing.html












Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - хахахах. . . Вселената и човешката ...
29.07.2020 10:28
хахахах ... Вселената и човешката глупост нямат граница, наистина.
цитирай
2. mileidi46 - Кого цитираш???
30.07.2020 02:35
getmans1 написа:
хахахах ... Вселената и човешката глупост нямат граница, наистина.

цитирай
3. getmans1 - Кого цитираш??? 02:35. . . . Не ...
30.07.2020 18:39
mileidi46 написа:
Кого цитираш???
02:35


.... Не цитирам, а визирам ... любителите на на т.н. световна конспирация

getmans1 написа:
хахахах ... Вселената и човешката глупост нямат граница, наистина.

цитирай
4. mileidi46 - Значи ,цитираш и визираш мен!!!
31.07.2020 19:26
getmans1 написа:
mileidi46 написа:
Кого цитираш???
02:35


.... Не цитирам, а визирам ... любителите на на т.н. световна конспирация

getmans1 написа:
хахахах ... Вселената и човешката глупост нямат граница, наистина.


Ти над тях ли се поставяш??,,Визирам"и мен!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8320137
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031