Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.06.2020 22:20 - ЕКСКЛУЗИВНО СЪОБЩЕНИЕ!!!ВИДЕО
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 3005 Коментари: 8 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ОБЕЩАХ ВИ ,,ШОКИРАЩИ НОВИНИ...ЧЕТЕТЕ!!!!....

СЗО току-що взриви всички тези простотии, които така агресивно бяха изтласкани от CDC, управители на демократите, д-р Фаучи в Белия дом и дори самата СЗО СЕ САМОВЗРИВИ ОТВЪТРЕ.

 

Сега, въз основа на новото признание на СЗО, не само всяко блокиране трябва незабавно да бъде прекратено - всички усилия на правителството за иницииране на нови блокировки трябва да бъдат отхвърлени яростно като напълно безпочвени и антинаучни.

Задължителните Ваксини Не Са Необходими, Когато Асимптоматичните Носители Представляват Почти Нулев Риск

Сега, когато СЗО твърди, че на практика няма риск от улавяне на коронавирус от някой, който не проявява никакви симптоми, задължителните ваксини не могат да бъдат обосновани медицински, тъй като симптоматичните носители могат лесно да бъдат идентифицирани и изолирани от другите.

В същото време аргументът, че блокирането трябва да продължи „докато няма ваксина“, също просто е бил орязан .

В действителност СЗО току-що призна, че блокирането изобщо не е необходимо, с изключение на онези, които активно проявяват симптоми (което е много малък процент от населението, вероятно далеч по-малко от 1% в даден ден).Това също означава, че всеки може спокойно да се върне на работа с нищо повече от евтин ръчен термометър, който проверява температурите на работниците, когато влизат на работното място.

Според СЗО никакви симптоми не означават риск от разпространение, така че проверката за симптоми вече е синоним на постигането на безопасно работно място за всички.

Това също означава, че границите на заетост на работните места трябва незабавно да бъдат вдигнати, което позволява на всички фитнес зали, барове, ресторанти и киносалони да работят с пълен капацитет. 

Няма Оправдание И За Проследяване На Контакти

Тази декларация на СЗО премахва и всеки аргумент за т. Нар. „Проследяване на контакти“. Ако няма такова нещо като асимптоматичен носител, защо изобщо ще се нуждаем от проследяване на контакти?

Целият смисъл на проследяване на контакт е да [се твърди] да се намерят хора, които не знаят, че имат инфекцията, тъй като уж са били заразени от асимптоматичен носител. [Истинската причина беше, разбира се, пълен контрол върху хората].

Но ако единствените хора, които разпространяват вируса, са тези, които показват очевидни симптоми, то всички вече знаят да се отклоняват от този индивид и проследяването на контакт става спорно.

По този начин СЗО току-що заличи всеки аргумент за проследяване на контакти.

Ще премахнат ли сега Apple и Google своите приложения за проследяване на контакти от мобилните си устройства? Разбира се, че не.

Тези приложения всъщност никога не бяха свързани с проследяването на контактите… цялата измама винаги беше претекст за тотално наблюдение и шпиониране на потребителите.

Плюс Това, CDC Казва, Че Вирусът Не Може Да Се Разпространи По Повърхности

Всичко това е на върха на CDC наскоро обяви, че коронавирусът също не може да се разпространява чрез повърхности. Така че няма оправдание за хората, които носят ръкавици или дезинфекциращи опаковки или чанти за хранителни стоки.

Всъщност, според най-новите признания на CDC, няма повече причина да се избягва да се ръкува.

Така че, ако коронавирусът се разпространява само чрез хора, които активно проявяват симптоми, тогава целият спор зад всички, които носят маски, незабавно се срива.

… Цялостта на всеки един аргумент за блокиране, маски, социално дистанциране и всичко останало току-що бе взривена в ковачницата.

… Дните на носене на маскИтЕ приключиха.

Цялата тази пандемия изглежда победима с нищо повече от витамин С , витамин D и цинк .

Според новите резултати на CDC дори не е необходимо измиване на ръцете, а самата идея да чакаме под домашен арест, за да бъде произведена нова експериментална ваксина, изглежда безумно глупава.

цялата статип тук на английски:
https://humansarefree.com/2020/06/who-asymptomatic-carriers-dont-spread-covid-19.html

видео:
 
https://twitter.com/camhasthoughts/status/1270069778959474690

М
ОЛЕТЕ СЕ ЗА ТРЪМП!!!!



Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Корумпираната Световна здравна ...
11.06.2020 00:13
Корумпираната Световна здравна организация направи ,,признания" в понеделник. СЗО сега признава, че асимптоматичното разпространение на коронавирус е "много рядко."

Месеци наред в света се казваше да си стои вкъщи и ако се осмелите да излезете на публично място, носете маска и стойте на 6 фута един от друг.

Месеци наред в света се казваше, че коронавирусът ще убие милиони само в САЩ, защото вирусът ще бъде трудно да се,,хване" поради безсимптомно предаване и инфекции.

Сега служителите на СЗО твърдят, че безсимптомното разпространение на COVID-19 е "много рядко."
Случайно ли е, че сега СЗО допуска безсимптомно разпространение на коронавирус, е рядкост, след като леви бунтовници излязоха на улиците и изгориха градовете ?

Трябва сега: Бил Гейтс, CDC, Fauci и Birx досега напълно мълчали за масовите бунтове в цяла Америка и по света да доказват, че блокирането на COVID-19 беше пълна измама?!Обаче пред върховният съд!!

„Не намират вторично предаване напред. Това е много рядко. " Това каза официалният представител на СЗО д-р Мария Ван Керхове. „Изглежда рядко е, че асимптомният индивид действително предава напред“.СКАНДАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!
цитирай
2. krumbelosvet - Уви, най-прав е ... ББ
11.06.2020 06:18
НИЩО не е сигурно, освен наличието на ОГНИЩА. А те ДОКАЗВАТ, че вирусът е СИЛНО прилепчив. И безспорна цел е да се пазим ОТДАЛЕЧЕ, бплните да не надхвърлят капацитета на болниците и лекарите.
СЗО е обект на такъв натиск от САЩ (т.е. от Тръмп, който е пред избори), че мнението на СЗО не струва НИЩО. Н И Щ О!!!!!!!!!!
цитирай
3. morskipesni - Тоест- всичко което съм написал от март досега- Е 100% ВЯРНО!
11.06.2020 13:22
Хубаво е кухите глави да бъдат начуквани по-често и по-енергично.
цитирай
4. mileidi46 - Krume,
11.06.2020 15:13
krumbelosvet написа:
НИЩО не е сигурно, освен наличието на ОГНИЩА. А те ДОКАЗВАТ, че вирусът е СИЛНО прилепчив. И безспорна цел е да се пазим ОТДАЛЕЧЕ, бплните да не надхвърлят капацитета на болниците и лекарите.
СЗО е обект на такъв натиск от САЩ (т.е. от Тръмп, който е пред избори), че мнението на СЗО не струва НИЩО. Н И Щ О!!!!!!!!!!


Цял свят се напъва да ,,намери огнища",а само ти и Бойко ги намирате..???? Аз живея в Италия в,, червената зона" още преди да пламне така нареченият,, вирус" и не знам някой да е умрял от него!!!Водят се още, такива жестоки разследвания,има много умрели,но.....никой не знае кой от какво е умрял!!!Изгорени са!!!!Италия има около 60 милиона жители!!!Колко мислиш ,че умират на ден????Не са 5-6 милиона като БГ!!!И то, не са всички в БГ!!!!Значи мислиш,че Тръмп се бори за изборите????Мислиш ли, че на един мултимилардер му дреме за някакви избори,още повече че той от 4 години не получава заплата...дарява е!!! И би трябвало да знаеш,че от него все още не зависи нищо всичко решават ,,ония "другите,които подпалиха света....
учудващо е мнението ти ,че от СЗО не зависи нищо???? А кой блокира целият свят???
,,леля ти от Мексико" ли????През тия години Тръм беше непрекъснато в ,,импийчмънт" и войната срещу него продължава и в момента!ЗАЩО ЛИ???Кой се страхува от него??? Помисли!!!
цитирай
5. mileidi46 - Съгласна съм на 100% с теб!!!
11.06.2020 15:21
morskipesni написа:
Хубаво е кухите глави да бъдат начуквани по-често и по-енергично.


Благодаря за разбирането!!! Да се разговаря с прости хора,е все едно да разговаряш ...с прахосмукачката си...:)))
цитирай
6. krumbelosvet - Да,
11.06.2020 23:09
След като Западът се ос.а, трябва да се осе.ат всички, за да не е само той. Лоши сайтове четат Миледи и Морския. И си мечтаят, че само те не са с кухи глави. Морски, внимавай кой те води за носа.
Бил съм в изолатора пред Пирогов и съм слушал как някой няма въздух и хлипа в съседния изолатор, докато го готвят за приемане.
цитирай
7. mileidi46 - !!!
12.06.2020 02:28
krumbelosvet написа:
След като Западът се ос.а, трябва да се осе.ат всички, за да не е само той. Лоши сайтове четат Миледи и Морския. И си мечтаят, че само те не са с кухи глави. Морски, внимавай кой те води за носа.
Бил съм в изолатора пред Пирогов и съм слушал как някой няма въздух и хлипа в съседния изолатор, докато го готвят за приемане.


Какъв ти е проблема бе,човек??? мисля,че ти отговорих нормално на коментара!?
цитирай
8. krumbelosvet - Една циганка от Факултето викаше същото
12.06.2020 04:11
"Говорат за огнище. Аз огнище не сам видела."
Циганска работа.
цитирай
9. zaw12929 - Кой ще понесе отговорност за сто...
15.06.2020 00:57
Кой ще понесе отговорност за стотици хиляди безработни, за срива на икономиката?! Кой измисли този режим и побърка света?!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318300
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031