Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.04.2020 17:49 - ПЪЛНА ЛУДНИЦА...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1512 Коментари: 6 Гласове:
9

Последна промяна: 19.04.2020 12:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
СВЕТЪТ Е НА КРЪСТОПЪТ...

АМЕРИКА Е НА БУНТ...
image
https://www.youtube.com/watch?v=jEak5U2pfC0

image

image
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8232253/Americans-answer-Trumps-call-liberate-states-governors-stringent-coronavirus-lockdowns.html
image

image



image

от ИТАЛИЯ
и в ИТАЛИЯ СЕ ГОТВЯТ ЗА БУНТ..
Италианска полицейска акция започна  разследване в старчески дом в Милано ,където се грижат за1000 възрастни! Разследването  „клане,“ започва след като над 190 души умират  по време на огнището на коронавирус на фона на твърденията на медиите, че служителите ,,не са имали право да носят маски"
  • Домът за възрастни хора „Пио Алберго Тривулцио“ в Милано се разследва за над 190 (?)смъртни случая
  • Служителите твърдят, че ръководството е забранило на лекарите да носят маски
  • Домът отрича неправомерните действия, казвайки, че липсват комплекти за тестване на вируси

Италианската полиция разследва най-големия старчески дом в страната, където са починали над 190 души от началото на епидемията от коронавирус . 

Домът за възрастни хора „Пио Алберго Тривулцио“ в Милано е под разследване, след като италианските медии нарекоха „клане“ на възрастните обитатели на дома.. 

Прокуратурата започна разследване вследствие на твърденията на служителите, че ръководството забранявало  на лекари и медицински сестри да носят защитни маски, поради страх от паника сред  възрастните хора ! 

Лекари и синдикати заявиха, че ръководството увеличава  риска от инфекция,като неправилно приписва причините за смъртта. 

Домът на Trivulzio отрича грешките, казвайки, че просто няма достатъчно комплекти за тестване на неговите 1000 жители.  
image

Домът за старци „Пио Алберго Тривулцио“ в Милано, на снимката миналата седмица, е под разследване за 190 смъртни случая от началото на епидемията от коронавирус. 

image

image
Хората, носещи предпазна екипировка, се разхождат до сградата на старческия дом в Пио Алберго Тривулцио, където следователите проучват до 190 смъртни случая 

Атилио Фонтана, управител на Ломбардия  заяви, че е назначил комисия за разследване на смъртта в дома в Милано. 

Разследващите са иззели документи, докато проучват смъртните случаи, за които италианските медии твърдят, че са около 190 през март и април. 

Медицинските документи на дома са иззети в понеделник, за да се установи дали небрежността на персонала е причинила разпространението на вируса и убива жителите. 

Роднините изискват отговори след съобщения, че на медицинския персонал е било забранено да носят предпазни средства. 

Един доклад в La Repubblica казва, че доставка на маски е била изнесена  от дома от неизвестни оперативни лица, които казват, че са били дадени на „тези, които наистина се нуждаят от тях“ 
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ДРУГИ НОВИНИ ОТ ИТАЛИЯ

Председателят на Гражданската адвокатска камара на Прато иска отмяна на постановлението на министър-председателя от 10 април: „Нелегитимно е“


Председателят на Гражданската адвокатска камара на Прато Дучио Балестри по своя инициатива, предявява обвинение ,в което иска да подчертае неконституционността на мерките, предприети от италианското  правителство за затваряне на държавата с което засяга конституционно защитените свободи в името на предполагаема, но не ,,доказана спешност ".

„Указът на министър-председателя от 10 април 2020 г. не е нищо повече от административен акт на председателя на Министерския съвет, който в момента, ограничава свободата на движение на хора чрез осигуряване на универсално ограничаване за предполагаеми здравни нужди, вече е в очевидно противоречие с членове 16 и 32 от Конституцията, както и предотвратяване изпълнението на трудови и икономически инициативи ".
image
 Правителство,което не спазва конституционната диктовка, като приписва с указ закон на своя член правомощието да ограничава конституционните свободи с административни актове, които могат да намерят ограничения само в парламентарните законодателни актове.

„Следователно DCPM от 10 април 2020 г. е нелегитимен като предполагаемата норма, състояща се в DL 19/2020, нарушаващ чл. 1, 4, 16, 32, 35 и 41 от Конституцията ", заключават юристите.

„Това поведение - продължава Балестри - излага на опасност икономическия и социален живот на страната ни чрез изцяло нелегитимни мерки и затова Гражданската камара в Прато възнамеряваше да защитава конституционните свободи на гражданите и бизнеса, като приканва всяка заинтересована страна да изпрати подобно искане на министър-председателя ".

За адвоката Балестри, който си запазва правото да обсъжда с колегите на председателстваната от него Гражданска камара по-късно, цифрите дори не се връзват: „По данни на ISTAT през първото тримесечие на 2020 г. общият брой на смъртните случаи това  в съответствие с предишните години, наистина са по-ниски 
Според данните, предоставени от Гражданската защита, понастоящем ще има 20 465 смъртни случая със средна възраст 78 години, от които 61% с три или повече предишни патологии, 20,7% с две предишни патологии, 14,8 % с предишна патология, докато само 3,5% нямаше да има патология. И така, броят на хората, починали от Covid-19 без предишни патологии, би бил 716, което представлява 0,0011% в сравнение с италианското население, докато към днешна дата общият брой на тези, които са договорили Covid-19 (включително положителните 103 616, излекуваните 35 345 и мъртвите 20 465), равни на 159 516 души, биха били 0,264% от населението.
Тези цифри изглежда не са адекватно оценени с цел балансиране на интересите на нацията ".

 

  ВИДЕАТА СА ЗА РАЗМИСЪЛ










Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. born - На първата снимка личи, че амери...
18.04.2020 18:04
На първата снимка личи, че американската полиция е възприела практическия опит на индийските си колеги и е допълнила въоръжението на полоцаите с респектиращи тояги.
Това- майтап, но явно в съвременното глобално демократично общество човешкият живот е извън ценностната му система.
Лека им пръст на невинно отишлите си от този свят !
цитирай
2. nedovolen - Текстът е малка, видеото е по-го...
18.04.2020 18:08
Текстът е малка, видеото е по-голяма, не всеки отбира от развалени български.
:)))
цитирай
3. mileidi46 - Здравей,
18.04.2020 18:47
born написа:
На първата снимка личи, че американската полиция е възприела практическия опит на индийските си колеги и е допълнила въоръжението на полоцаите с респектиращи тояги.
Това- майтап, но явно в съвременното глобално демократично общество човешкият живот е извън ценностната му система.
Лека им пръст на невинно отишлите си от този свят !


Човешкият живот никога (през вековете и до днес),не е бил приоритет за ,,Господарите" мислещи се за богове...Има зачатъци,това заспало човечество най-после да прогледне,че го водят на заколение...Ако остане безучастно...това ще е краят!!!
Весели празнични дни!!!:)
цитирай
4. mileidi46 - :))))Здрасти..
18.04.2020 18:53
nedovolen написа:
Текстът е малка, видеото е по-голяма, не всеки отбира от развалени български.
:)))


с тази карантина се омързеливих,дори нямам желание и до парка да слезна долу ,че ми е под прозореца...:)))
Кое по точно не си разбрал,за да ти го преведа...Не се шегувам..
Весели и спокойни празнични дни!!
При нас Христос възкресе миналата седмица:)
цитирай
5. nedovolen - Благодаря! Христос воскресе...
20.04.2020 08:08
Благодаря!
Христос воскресе!
От текстовата част разбрах достатъчно.
На останалите езици им казвам развален български. :)))
Господ да ви пази!
цитирай
6. mileidi46 - И аз благодаря за разбирането...
20.04.2020 16:49
nedovolen написа:
Благодаря!
Христос воскресе!
От текстовата част разбрах достатъчно.
На останалите езици им казвам развален български. :)))
Господ да ви пази!


Радвам се,че си разбрал,защото както казах съм изморена и изнервена от тази карантина и още повече ,че в момента стават такива страхотии по света,от което хората ще полудеят а и не успявам!!!Искам да споделям с вас,но именно това ме нервира,че нямам възможност да превеждам всички материали ,и от всички езици,които владея,единствено с английският съм много зле...А и не съм професионалистка:)))...
Всичко добро!!..:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8320665
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031