Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.04.2020 10:30 - ПАНДЕМИЯ ИЛИ ПЛАНДЕМИЯ????
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1796 Коментари: 6 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  Всички фалшиви знамена започват с упражнение, за да се уверят, че всеки знае своята част. Не казвам, че вирусът не е реален (фалшив флаг може да убие хора). Но това доказва, че това е PLANдемика.

Ние сме в разгара на упражнения на живо според американския държавен секретар и бивш шеф на ЦРУ Майк Помпео, който само преди година открито се похвали, че „сме излъгали, изневерили и откраднали“.

Помпео призна за Си Ен Ен, че "тук сме на живо упражнение", когато се позовава на COVID-19 по време на пресконференция. Това е още едно доказателство, че цялата коронавирусна криза е била написана, планирана и организирана.

Езикът, който Помпео е използвал - „упражнение на живо“ - мрачно напомня на езика, използван при операции с фалшив флаг, когато упражнението или тренировката „излезе на живо“, т.е. когато самия сценарий, който властите планираха, действително се случи (вж. 9/11 , 7/7 и многобройни масови стрелби в САЩ ), тъй като те бяха в средата на своето упражнение.image
Pompeo се ,,ИЗПУСКА " и нарича Pandemic “упражнение на живо"
Ето и клипа. Гледайте сами. Забележете как Тръмп, който стои прав  до Помпео, , а и държавният му секретар е точно от лявата страна на Помпео, по време на телевизионното изпълнение.
И Тръмп казва: „ Трябваше да ни уведомите .“
Това показва ли, че Тръмп не е чел до по-късно, затвърждавайки идеята, че президентите и премиерите всъщност не управляват своите държави, а по-скоро им е казано какъв е планът и че по-добре да се качат на борда?
Последици от коментара на Помпео

Вече има различни улики, че цялата тази пандемия - наистина фалшива пандемия - беше планирана предварително. Има документ на Фондацията Рокфелер от 2010 г., който говори за това.

Има вътрешни илюминати, който разкриха тайни планове за освобождаване на биооръжие за китайците, като заяви, че „ Китай ще настине “.

Има симулация на Бил Гейтс / Big Pharma / CDC Event 201 . Възможно  предупреждение на китайското правителство .

Съществува простият факт, че тази пандемия позволява на социалните инженери едновременно и бързо да разгърнат почти всеки възможен дневен дневен ред на NWO (Нов световен ред) , включително цензура, надзор, карантина, военно положение, безкасов дневен ред , държавни извънредни правомощия , 5G внедряване , социалната изолация като „новото нормално“, задължителните ваксинации и човешката програма за микрочипинг .

На всичкото отгоре сега Помпео говори за упражнение на живо и по същество признава, че това е част от сценарий.

Колко повече доказателства ще изискват хората да видят истината ,през тази проектирана криза?

От Макия Фрийман 
HumansAreFree.com
https://humansarefree.com/2020/03/us-secretary-of-state-mike-pompeo-calls-the-covid-19-pandemic-a-live-exercise-trump-responds-you-should-have-let-us-know.html






Гласувай:
11



1. saankii - :-))) многоо липсвашее ,ма малейде../къде ти е името, баби?
10.04.2020 10:41
ти ,ку ку ли си, или сега ставаш от 75г Зимен сън..
....да се Земете с бабаНедела, и ..на Хаваи, без връщане))
цитирай
2. apostapostoloff - И защо трябва да вярваме на такива
10.04.2020 11:43
идиотски публикации? Защо?!
цитирай
3. germantiger - +
10.04.2020 11:54
уродливия избран народ и неговия шибан господ с малка буква

гойските им слуги от изток и от запад са били векове наред едно цяло

вирус има, план има, гавра има И ЩЕ ИМА за съжаление, те отдавна победиха
цитирай
4. mileidi46 - !!!
10.04.2020 15:35
saankii написа:
ти ,ку ку ли си, или сега ставаш от 75г Зимен сън..
....да се Земете с бабаНедела, и ..на Хаваи, без връщане))


Юлке,ти с всеки изминат ден ,все повече затъпяваш бе жена!!!???

Смени си хапчетата .Или отдавна не си посещавала психиатъра си?!??Посъветвах те да си разговаряш сама с многобройните си никове,там поне не си в разногласие с никого!!! Престани да ходиш из този сайт, като милост по гробищата,и да даваш инструкции,кой какво и как да пише????....Това е последният ти коментар при мен...Няма да ти повтарям повече!! Тук,какво ще пиша не е твоя работа,а моя и не съм те молила за ,,експертното" ти мнение...Разбра ме ме добре????
цитирай
5. mileidi46 - https://www.youtube.com/watch?v=5pIMD1enwd4
10.04.2020 16:30
apostapostoloff написа:
идиотски публикации? Защо?!

Ще ти кажа само едно:
Ако вярваш само в това,на което искаш да вярваш,а игнорираш всичко останало,за което милиони хора по света споделят различно мнение...всеки нормално мислещ човек би трябвало да търси причината ,да се информира,да разсъждава върху това ,което в случая става по целият свят,и не иска да допусне нито за миг,,че има нещо гнило в Дания"...просто диагноза....Гледай видеото,което ти предлагам, и виж към 1,20 мин..едно и също видео ,което гледах преди много време ,го предават като случило се в Италия,същото видео,за доказателство,случващо се в Ню Йорк,в Испания...И това ,не го правя аз...а разследваща американска журналистка!!!И още хиляди неща в които има много лъжи!!!Разминаване на това ,което говорят,с това,което се случва!!!В Бергамо ,едно красиво градче до Милано,където умряха огромен брой от хиляди хора...никой не спомена защо???Там има над 64 ,,луксозни старчески дома",да не кажа петзведни ХОТЕЛИ,един цял ,,квартал"...в които,,домове" прибират само елитни възрастни хора,имащи възможността да плащат по над 1500 евро на месец!!!!И на всички тези,,домове"...само един единствен обслужващ лекар....??!!! Та казвам това,за да подчертая,че здравеопазването в Италия е вече добър спомен...И не само това...това е по целият свят...Има хиляди видеа от граждани,където показват празни болници,а казват ,че умрели стотици ...Къде са умрели???Има много случаи,които доказват обратното на това, което правителството казва!! В крайна сметка..всеки има право да мисли...
цитирай
6. mileidi46 - Благодаря ти!!
10.04.2020 16:31
germantiger написа:
уродливия избран народ и неговия шибан господ с малка буква

гойските им слуги от изток и от запад са били векове наред едно цяло

вирус има, план има, гавра има И ЩЕ ИМА за съжаление, те отдавна победиха


Съгласна съм с теб...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318133
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031