Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.03.2020 10:00 - ТРАФИК НА ДЕЦА
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 581 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПРЕЗ 2020 ГОДИНА СА ПОРОБЕНИ ПОВЕЧЕ ХОРА НА ЗЕМЯТА,ОТКОЛКОТО ПРЕЗ ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА  ИСТОРИЯ !!!ЕДНО НА ЧЕТИРИ ОТ ТЯХ СА ДЕЦА!!!!!

Въпреки огромните скокове в технологиите и качеството на живот в цялата планета, все още има много тъмен проблем и той се крие в полезрението. Робство. Според най-новите данни, в робството има над 40 милиона души, като 1 от 4 от тях са деца . Нейният обхват е голям, а също и печалбите му - събирайки около 150 милиарда долара годишно.

Неотдавнашна статия, публикувана в „Психология днес“, представя зловеща картина за състоянието на свободния свят. „ Никога досега в човешката история този много хора не е бил поробван “, пишат Джени Хванг и Шейне Мур в доклада си за сърцето на данни за трафика на деца.

В САЩ трафикът на деца е нарастващ проблем във всички 50 щата. Децата, младите момичета - някои от тях на 9 години - се купуват и продават за секс в Америка. Средната възраст за млада жена, която се продава за секс, вече е на 13 години.

image

Секс трафикът - особено що се отнася до купуването и продажбата на млади момичета - се превърна в голям бизнес в Америка, най -бързо развиващият се бизнес в организираната престъпност и втората най-доходоносна стока, търгувана незаконно след наркотици и оръжия.

Както отбелязва разследващата журналистка Ейми Файн Колинс, „Става по -доходоносно и много по-безопасно да продаваш подлежни тийнейджъри, отколкото наркотици или пистолети. Паунд хероин или AK-47 могат да бъдат продадени на дребно веднъж, но младо момиче може да бъде продадено 10 до 15 пъти на ден - и „праведният“ сводник конфискува 100 процента от приходите си. “

Шокиращо е, че изследването показва, че по-голямата част от децата, жертви на сексуален трафик в Северна Америка (САЩ и Канада), идват от правителствени програми за хуманно отношение. Авторите на този изследователски проект отбелязват, че домашният трафик на секс е нарастващо престъпление в Канада и по-голямата част от жертвите са деца и младежи, които са или са били в системата за защита на децата (CW). Същото е и в САЩ.

Докато мнозина смятат, че държавата, която взема деца от родители, е благороден жест за защита на детето, твърде често държавата отстранява децата от лоша ситуация и ги хвърля в ситуация, подобна на филм на ужасите. Много пъти децата се взимат от грижовни родители, които случайно са ударили груба лепенка в живота си и са били хвърлени в мъчителни и откровени садистични ситуации, в които в крайна сметка се изнасилват, измъчват и дори убиват.

 

Според собствените данни на правителството, по-голямата част от част от тези деца са жертва на правителствената система, която обещава да ги пази - наистина ужасяваща ирония. Но изглежда е създаден по този начин.

Тази система е създадена, за да изтегля децата от техните семейства по нелепи причини и да ги предава на системи за печалба - финансирани от вашите данъчни долари - които използват тези деца като пари крави и нямат стимул да ги пазят.

През 1984 г. Конгресът на Съединените щати създава Национален център за изчезнали и експлоатирани деца (NCMEC) и като част от Закона за повторно разрешаване на помощта за изчезнали деца от 2013 г. те получават 40 милиона долара за проучване и проследяване на изчезнали и жертви на трафик в САЩ.

През 2019 г. NCMEC подпомогна органите на реда с над 23 500 случая на изчезнали деца, всички от които бяха счетени за застрашени избягали.

Според най-новия им доклад, съобразен с данните на ФБР и техните собствени, от близо 24 000 бягства, докладвани на NCMEC през 2019 г., една на всеки шестима вероятно са жертви на трафик на детски пол . От тях 88 процента са се грижили за социалните услуги, когато са изчезнали .

През 2020 г. приемната грижа продължава да бъде тръбопровод за трафик на сексуален трафик на деца

Показвайки обхвата на злоупотребите, само през 2017 г. CyberTipline на NCMEC, национален механизъм за доставчици на обществени и електронни услуги за докладване на случаи на съмнения за сексуална експлоатация на деца, получи над 10 милиона съобщения . Според NCMEC повечето от тези съвети са свързани със следното:

  • Явни образи за сексуално насилие на деца.
  • Онлайн примамливост, включително „разпръскване“.
  • Детски сексуален трафик.
  • Детски сексуален тормоз.

Други правителствени организации потвърдиха тази ужасяваща тенденция. При нападение в 70 града на ФБР през 2013 г. 60 процента от жертвите идват от приемна грижа или от групови домове . През 2014 г. властите в Ню Йорк изчислиха, че 85 процента от жертвите на сексуален трафик са били по-рано в системата за благополучие на децата . През 2012 г. полицията в Кънектикът спаси 88 деца от сексуален трафик; 86 са били от системата за закрила на детето .

Адвокатски отчети в исковете на Newsweek: приемната грижа е система, създадена за сексуален трафик на американски деца

Също толкова обезпокоителен, колкото и фактът, че повечето деца, жертви на сексуален трафик, идват от системата, е фактът, че ФБР откри през рейд в цялата страна, че много приемни деца са спасени от трафиканти на секс, включително деца на 11 години, никога не са били докладвани за изчезнали от дете социалните органи .

Дори държавни служители на високо равнище са вплетени в тези скандали за злоупотреба с приемна грижа. Както TFTP съобщава по-рано , множество жертви излязоха и обвиниха кмета на Сиатъл Ед Мъри в сексуално насилие над тях, когато бяха деца в приемната грижа на Вашингтон.

Записите в този случай, датиращи от 1984 г., изрично отбелязват, че Ед Мъри „никога повече не трябва да бъде използван като сертифициран CSD ресурс за деца“. Освен това той показа, че срещу Мъри е повдигнато наказателно дело от прокурорите, но въпреки множеството обвинения, обвиненията по някакъв начин никога не са повдигнати и неговите документи са погребани.

Въпреки че със сигурност има някои чужди теории, представени онлайн, фактите за трафик на деца са достатъчно странни, за да наложат сериозен контрол. Докато тази епидемия не бъде взета насериозно, правителството, медиите и всички онези, които я отричат, ще останат съучастници в продължаването й.

Както Майкъл Долче, който е специализиран в тези ужасяващи случаи на насилие над деца, посочи миналата година, " ние създадохме система за сексуален трафик на американски деца ." Наистина.

Справка: Thefreethoughtproject.com








Гласувай:
5



1. eva666 - питам бее, пускай го...нататък..
30.03.2020 10:23


Питам бе. Какво да правят хората, работещи за частници, които не ги интересува, дали има какво да ядеш. Не работиш – не ядеш. Това е техният принцип. Няма платен болничен, няма помощ от никъде.

Питам бе, господа, как тези хора ще оцелеят след вашите 30 дни, а може и да станат и 90, и 120. Питам, ваш’та мамка шопарска. Било нагло и чак неморално да искат хората, поне тези дни под карантина да не плащаме поне ток, и вода. Нагли сме били… Ток, вода, наем, храна. Всичко това, ще се срути в края на месеца върху обикновения бачкатор, и ще го срути психически, физически и финансово. Как семейство разчитащо на 1200 лв. с две деца, ще оцелее, като никой не работи? Как? Пуснаха депутатите в отпуск, ама платен, тяхната мамица, дано пукнат до един. И накрая на месеца, ще му преведат на бедния депутат хилядарките заплата. А, обикновеният бачкатор, да го духа, така ли? Нещастници мръсни, долни.
И най-смешното е, че ако не платиш тока, го спират, нищо, че си принудително спрян от работа. Няма такава държава, няма такива измекяри, като управляващите. Десетки хиляди хора, ще попаднат в лапите на мутренските бързи кредити, и ще потънат стремглаво, след което, ще им трябват години, да се изправят. Лесно им е: седи си в къщи!!!

Седи,де? Ама тока идва, наема идва, децата трябва да ядат. А, седи си дома! Било важно?! А не е ли важно да се храним? Цял свят спря погасяване на кредити, опрости сметки, дава помощи. Само тая пасмина тука се не налапа, бе. Нямат наяждане, тяхната мамица. Дано пукнат до един, боклуци долни, до един. Бесен съм.

Пламен Рангелов, във Фейсбук
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8320154
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031