Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
06.01.2020 13:37 - И ОТНОВО ХОРЦЕ!!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 481 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Народът български тръпне в очакване пред “вековната” традиция мъжете да си натопят някои части в ледените води на реките и да тропат хора при нулеви температури. Ама голеееееми мъжкари! Много българско, ама много!image
Много ще ме критикуват и още повече ще се възмутят. Но! Носията НЕ Е символ на българското. Най-големите и велики българи не са се развявали в носия, която е била типична за селата. Левски, Ботев, Бенковски, Раковски….всички те са ходили с европейски дрехи и са направили повече за България от тези, които приравняват България с един овчи калпак!Някои на шега казват, че мъжете днес ще си потопят топките в ледената вода и това е голямо геройство. Ами, съжалявам, ама топки няма. Има показност и материал за следващите ракии в кръчмата, в която решават жизненоважните въпроси.

Ако вие, мъже, имахте топки, нямаше да оставите семействата си без вода в Перник, нямаше да оставите децата ви да гълтат отровният въздух от горените европейски боклуци, нямаше да оставите възрастните ви родители да мизерстват, нямаше да оставите Родината си да отива към края си. Нямаше да оставите шепа предатели да ни водят към катастрофа. Нямаше да се радвате на ГМР и да се фоткате с него, а щяхте да вземете сопите.

Съжалявам, аз днес мъже няма да видя. Защото да си мъж не е да си от този пол. А да имаш топки да се държиш като мъж, като българин, като човек. А вие се фоткайте в ледените води. Гордеете ли се със себе си? А след това вървете да си купите вода от магазина и да си платите сметките. Ако ви останат пари, пийте една ракия, та от овца да се почувствате лъв!
 
 

Елена Гунчева





Гласувай:
4



1. troina - :-))))))))))..Епилога, да е от мен, може ли? ЧНГ,маман, честит ти праЮнак!
06.01.2020 15:19

Християнството е просто рециклирано „езичество”, което дамгосва „езичниците” като зло. Какво лицемерие. Дори терминът „Завет” (Testament) етимологически потвърждава, че е пълно буквално с множество топки. Lauren Savage, уебмастърът на www.davidicke и изследващ от дълго време древната история, ми е казвал, че коренът на думата testament e „testes” – тестис. Според традицията древните евреи имали обичая да хващат тестисите, с извинение „топките” на другия, докато слушали клетвата. Доста странно, както са ми казвали същото правят и днес при някои Илюминатски ритуали. Според Lauren във версията на Библията, превеждана по времето на крал Джеймз, според преводачът Авраам накарал слугата си да се закълне върху „бедрата му”, докато всъщност, според еврейската традиция, това трябвало да бъде неговите „висящи атрибути”. Това със сигурност дава ново значение на израза: „Хванах те за топките”… Така че „Стария завет” всъщност означава „Стари Топки”, а „Новия завет” означава „Нови Топки”. Когато свидетелстваме в съда съдията не ни ли държи символично за топките? Да, така е, затова не ходете там…

Children of the Matrix
Дейвид Айк
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8366974
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930