Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
02.08.2019 22:45 - КЪРВАВИТЕ РЪЦЕ
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1340 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  НА ФАМИЛИЯ КЛИНТЪНОВИ...
ИЗТОЧНИК:
https://rednationrising.wordpress.com/2015/07/23/the-clintons-dead-body-trail/amp/?fbclid=IwAR0UZHqgD6-RlhCZhRfVhOPlRBiwG85A7DfyypdCSceqVDJFM6NFTV2IlrE

превод по ГУГЪЛ

  мъртвите тела.. на Клинтън image Dagny_R_Taggert преди 4 години

image

Когато се приближаваме до коронацията на „яйчниците“ като следващия кандидат за президент на демократите, това обяснява на онези, които не знаят как тя е получила прякора „Килъри“ (освен Бенгази и принадлежността й към планираното родителство). Клинтънс има дълъг списък с мъртви тела зад себе си, много от които имат връзки с различни скандали през цялата си политическа кариера. Ето списък в хронологичен ред от над петдесет имена с причина за смъртта, дата на смъртта и връзката им с Клинтънс. Освен това има кратко резюме на няколко от техните големи скандали точно преди годината, в която са се състояли за изясняване. Имайте предвид този списък, ако някога възникне необходимостта да се прави бизнес с тях. 

1978

  • Юли: Сюзън Коулман се простреля в задната част на главата, след като се твърди, че забременя от Бил Клинтън. Управлява "самоубийство"

image

В InslawДелото твърди, че „големите американски разузнавателни агенции откраднаха софтуера за управление на база данни на Inslaw Inc. Първоначално разработен в началото на 80-те, за да предостави на федералните прокурори компютъризация за справяне с интензивно проследяване на управление на дела, Inslaw казва, че правителството е взело PROMIS и го използва незаконно и без лиценз, непрекъснато от 1985 г. на множество сайтове във федералните агенции в цялото правителство - включително в кабинетите на генералния прокурор на Съединените щати, уважаемата г-жа Джанет Рено ... тогавашният собственик на компанията, Джаксън Стивънс, беше първият голям финансов поддръжник на кампанията на Бил Клинтън за президентството. Адвокатско дружество Роуз представляваше систематика,

image

Мена - „Репортерът  Гари Уеб  от  Ню Хосе Меркюри нюз  твърди, че когато  Бил Клинтън  е управител на Мена, Арканзас е бил летище на ЦРУ. По време на  президентската администрация на  Клинтън (1993-2001) имаше обвинения, че Клинтън, по времето си на управител на Арканзас, и други високопоставени държавни служители са участвали по някакъв начин с незаконния   внос на кокаин ,  прането на пари и употребата на наркотици. летището в Мена ”.

1987

  • Февруари Лари Геррин убит, докато разследваше случая INSLAW.

image

  • 23 август Кевин Айвс и Дон Хенри - Първопричината за смъртта се съобщава в резултат на заспиване на железопътна линия в Арканзас. Това решение отчете държавният медицински специалист Фахми Малак. По-късно се установи, че Кевин е умрял от натрошен череп, преди да бъде поставен на пистите. Дон беше намушкан отзад. Слуховете сочат, че може би са се натъкнали на операция с наркотици в Мена.

1988

image

  • Ноември - Кийт Маккаскле беше намушкан до смърт. Той имаше информация за смъртта на Айвс / Хенри.

1989

image

  • Джеймс Милам  беше обезглавен. Държавният медицински специалист Фахми Малак първоначално постанови смъртта поради естествени причини. Той имаше информация за смъртта на Айвс и Хенри.
  • Януари Грегъри Колинс почина от огнестрелна рана на лицето. Той имаше информация за смъртта на Айвс / Хенри.

image

  • Април Джеф Роудс почина от огнестрелна рана в главата. Изгорялото му тяло е намерено в сметище. Той имаше информация за смъртта на Айвс, Хенри и Маккаскле.
  • Юли Ричард Уинтерс - беше убит при "грабеж", който впоследствие беше доказано, че е създаден. Той подозира в смъртта на Ives & Henry.

1991

  • 31 януари Алън Стандорф -  тялото му е намерено на задната седалка на лек автомобил на националното летище във Вашингтон. Standorf беше служител на Агенцията за национална сигурност в електронното разузнаване и източник на информация за Дани Касаларо, който разследваше INSLAW, BCCI и др.
  • 5 април Денис Айсман беше открит застрелян. Той беше адвокат с информация за INSLAW

image

  • Август - Дани Касаларо - репортер на свободна практика, който разследва „Октомврийската изненада”, INSLAW и BCCI е намерен мъртъв във вана в стая на хотел Sheraton в Мартинсбург, WV. Той беше намерен с нарязани китки. Поне едно, и възможно и двете, бяха отрязани десет пъти. Всички негови изследователски материали липсваха и никога не са открити.
  • Август - Дани Касаларо - репортер на свободна практика, който разследва „Октомврийската изненада”, INSLAW и BCCI е намерен мъртъв във вана в стая на хотел Sheraton в Мартинсбург, WV. Той беше намерен с нарязани китки. Поне едно, и възможно и двете, бяха отрязани десет пъти. Всички негови изследователски материали липсваха и никога не са открити.

1992

  • 30 юли Виктор Райзер, II - адвокат във Вашингтон е бил адвокат на адвокатската кантора във Вашингтон на Jones Day Reavis & Pogue до 1991 г., загива при самолетна катастрофа. При смъртта му той е национален съпредседател на кампанията на Клинтън за президент. Прессекретарят на кампанията Дий Майърс го определи като "основен играч" в организацията в Клинтън. Той и съпругата му бяха приятели на Клинтънс от десет години. Той беше миналият председател на националните финанси на Демократичния национален комитет. Той е бил в бордовете на Демократичния бизнес съвет, Центъра за национална политика и в Съвета на съветниците на Съвета за демократично лидерство.
  • 30 юли Монтгомъри Райзер загива при същата самолетна катастрофа като Виктор. Участва и в президентската кампания в Клинтън.
image image    
  • 24 септември Пол Тули - политическият директор на Демократичния национален комитет беше намерен мъртъв в хотелска стая в Литъл Рок; никога не е била разрешена аутопсия. Клинтън го описа като „скъп приятел и доверен съветник“.
  • 1 ноември Иън Спиро Н е съпруга и 3 деца бяха намерени в дома им. Всички те загинаха от огнестрелни рани в главата. Тялото на Иън е намерено няколко дни по-късно в паркирана кола в пустинята Борего. Причина за смъртта? Поглъщането на цианид. Докладът на ФБР посочва, че Иън е убил семейството си и след това се е самоубил. Той разполагаше с подкрепяща документация за съдебно заседание по делото INSLAW.
  • 9 декември Паула Гробер - говорител на Клинтън и неговия преводач за глухите от 1978 г., докато тя загина при една катастрофа с автомобил, без известни свидетели.
  • 21 декември Джим Уилхийт почина при катастрофа със ски. Той беше сътрудник на бившата фирма на Мак МакКларти и също така имаше големи връзки с Клинтън, с които посети по телефона само часове преди смъртта си.

image

Waco - „  Обсадата Waco  е била  обсада  на съединение, принадлежащо на религиозната група  Branch Davidians  от американските  федерални  и  тексаски  държавни правоприлагащи органи и американските военни между 28 февруари и 19 април 1993 г. Инцидентът започва, когато ATF се опитва да нападне ранчото. , Избухна интензивна битка с оръжия, в резултат на която загинаха четирима агенти и шестима датчани. След провала на ATF да нападнат съединението, беше извършена обсада от  Федералното бюро за разследване  (ФБР), чието протичане продължи 51 дни. В крайна сметка ФБР започна нападение и инициира  сълзотворен газ атака в опит да изтласкат клон Давидианци. По време на атаката пожар обхвана центъра на планината Кармел. 76 души загинаха, [8] [9]  включително Дейвид Кореш. "

image image    

Whitewater - „  Спорът за Whitewater   започна с разследвания относно инвестициите в недвижими имоти на  Бил  и  Хилари Клинтън  и техните сътрудници,  Джим  и  Сюзън Макдугъл , в  Whitewater Corporation Corporation , провалено бизнес начинание през 70-те и 80-те години.  Статията на New York Times от март 1992 г.,  публикувана по време на президентската кампания в  САЩ,  съобщава, че Клинтънс - тогава губернатор и първа дама на  Арканзас - е инвестирала и губила пари в развитието на Бялата вода

image image    

Корпорация. [1]  Статията стимулира интереса на  Л. Жан Люис ,  следовател от  Resolution Trust Corporation, който разглеждаше провала на гаранционните  спестявания и заеми на  Медисън , собственост на Макдугал. Дейвид Хейл , източникът на наказателни обвинения срещу Клинтънс, твърди през ноември 1993 г., че като губернатор на Арканзас, Клинтън го е оказал натиск да предостави незаконен заем в размер на 300 000 долара на Сюзън Макдугал, партньор на Клинтънс в сделката за Уайтвоър. [3] A  Комисия по ценните книжа и борсите разследването доведе до осъждания срещу McDougals за тяхната роля в проекта на Уайтвотер, но самите Клинтънс никога не бяха преследвани. "

1993

image

  • 28 февруари Стив Уилис, Робърт Уилямс Тод Маккехан и Конуей ЛеБлеу : загиват от стрелба в Уако. И четиримата бяха прегледани от патолог и починаха от идентични рани до левия слепоочие. И четиримата бяха охранители на Бил Клинтън, трима бяха в кампания за президент и когато той беше губернатор на Арканзас. Те също бяха единствените агенти на BATF, убити в Waco.
  • Април Джон Крофорд почина от инфаркт в Такома. Той беше адвокат с информация за INSLAW.

image

  • 18 май Джон Уилсън - намерен мъртъв от явно висящо самоубийство. Той беше бивш член на съвета във Вашингтон, който твърди, че разполага с информация за Whitewater.

image

  • 22 юни Пол Уилчър - е намерен мъртъв на тоалетна в апартамента си във Вашингтон, три седмици след предаването на доклад на Джанет Рено. Той беше адвокатът, разследващ корупцията и наркотиците, изтичащи в Мена, Арканзас с Касоларо и който също се опита да разобличи „Октомврийската изненада“, БТПП и INSLAW.

image

  • 20 юли Винс Фостър - бивш заместник-защитник на Белия дом и дългогодишен личен приятел на Клинтън с огнестрелна рана на устата, която бе решена за самоубийство. Фостър също беше от Хоуп, Арк., Като Клинтън и също работеше за фирмата на Роуз Лоу. Фостър познаваше интимните знания за личните финанси на Клинтънс. Фостър участва в разследване на финансите им и съобщава, че е осъществил телефонно обаждане до Хилъри Клинтън в Лос Анджелис, само часове преди смъртта му.
image image    
  • 15 август Джон Парнел Уокър - следовател в Уайтвоар за Resolution Trust Corp., който гледаше във връзката между фалита на Уайтвотер и Медисън S&L, „падна“ от върха на сградата на Lincoln Towers.
  • 10 септември Стенли Хърд - председателят на Националния консултативен комитет по здравеопазване по хиропрактика почина с адвоката си Стив Диксън при малка самолетна катастрофа. Д-р Хърд, в допълнение към служебния съвет на Клинтън, лично се е лекувал с майката, доведения брат и братът на Клинтън.

image

  • 26 септември Джери Паркс беше застрелян в колата си близо до кръстовището на Chenal Parkway и Highway 10 западно от Little Rock. Паркс беше прострелян през задното стъкло на колата си. След това нападателят се дръпна до шофьора на 
    колата на Парк и го застреля още три пъти с 9-милиметров пистолет. Семейството му съобщава, че малко преди смъртта му са били следени от неизвестни лица и домът им е бил разбит (въпреки висококачествената алармена система). Паркс беше началник на отдела за сигурност на националната кампания на Клинтън в Литъл Рок. Той съставяше досие по незаконните дейности на Клинтън. Досието беше откраднато.
  • 20 ноември Набирането на средства на Ед Уили, Клинтън, бе намерено мъртво дълбоко в гората във ВА от самонанесена огнестрелна рана на главата. Той почина в същия ден, когато съпругата му Катлийн Уили твърди, че Бил Клинтън я маже в овалния кабинет.

image

Делото с Paula Jones ускори импийчмънта  и оправданието на Clinton . Обвинения за лъжесвидетелстване и възпрепятстване на правосъдието бяха повдигнати срещу Клинтън. Адвокатите на Джоунс решиха да покажат на съда модел на поведение на Клинтън, който предполагаше, че се твърди, че многократно се е забърквал сексуално с държавни или правителствени служители. Затова адвокатите на Джоунс призоваха жени, за които подозираха, че Клинтън има афери, една от които е  Моника Левински . В декларацията си за делото Джоунс Клинтън отрече да е имал „сексуални отношения“ с Моника Левински. Въз основа на показанията, предоставени от  Линда Трип , които идентифицират съществуването на синя рокля със спермата  на Клинтън  на нея,  Кенет Стар стигна до заключението, че клетвените показания на Клинтън са лъжливи и  лъжливи . В крайна сметка съдът отхвърли делото за тормоз на Паула Джоунс с мотива, че Джоунс не успя да демонстрира никакви щети. Въпреки че уволнението беше по обжалване, Клинтън сключи извънсъдебно споразумение, като се съгласи да плати на Джоунс 850 000 долара.

1994

image

  • 8 януари Ганди Бау - адвокат за приятеля на Клинтън Дан Лассатър, осъден дистрибутор на наркотици, почина, като скочи през прозорец на висока сграда.
  • 8 февруари партньорът на Баг се самоуби
  • 1 март Хершел петък - адвокат, набиране на средства на Клинтън и член на комисията по финансиране на президентската кампания загина, когато самолетът му избухна.
  • 3 март Роналд Роджърс: почина преди да пусне чувствителна информация пред лондонски вестник. Причина за смъртта? Неопределено.

image

  • 11 май Кати Фъргюсън - бившата съпруга на арканзаския войник Дани Фъргюсън, съобсъдим заедно с Бил Клинтън по делото за Паула Джоунс, почина от очевидно самоубийство в хола си с огнестрелно оръжие в главата. Беше постановено самоубийство, въпреки че имаше няколко опаковани куфара, сякаш отиваше някъде. Кати Фъргюсън беше възможен свидетел за Пола Джоунс.
  • 12 юни Бил Шелтън - щат на Арканзас и годеник на Кати Фъргюсън. е намерен мъртъв от огнестрелна рана в задната част на главата на мястото на гроба на годеницата си. Управлява самоубийство. Той беше критично критичен към решението за самоубийство на годеницата си.

image

  • Юли Стенли Хъгинс - 46- годишният Хъгинс почина в Делауеър с докладвана причина за смърт като вирусна пневмония. Той беше главен в адвокатска кантора в Мемфис, която ръководеше разследване през 1987 г. относно заемните практики на Madison Guaranty S&L.
  • 8 септември Пол Олсън  Федерален свидетел на разследвания за корупция с наркотици в политиката на Чикаго, Пол току-що завърши 2 дни интервюта на ФБР, когато самолетът му се прибира в дома, като уби Пол и 130 други. Вестник "Темпера Трибюн" на 15 септември 1994 г. съобщава, че ФБР подозира, че бомба е свалила самолета.
  • Калвин Уолръвен - ключов свидетел срещу случая с наркотиците на сина на Джоселин Елдър, бе намерен мъртъв в апартамента му с видима огнестрелна рана в главата.

1995

  • 19 април Alan G. Whicher: През октомври 1994 г. Whicher е преместен в полевия офис на Тайната служба в сградата Murrah в град Оклахома. Каквото и предупреждение да бъде отправено от агентите на BATF в тази сграда, не стигна до Алън Уичър, ръководител на подробните данни за секретната служба на Клинтън, който загина при взрива в бомбата.
  • 26 юли - Duane Garrett - водещ на шоуто за KGO-AM в Сан Франциско. Той беше председател на кампанията и финансиране на кандидатурата на Даян Фиенщайн за Сената и набиране на средства за Ал Гор. Той беше под разследване за измама на инвеститорите в неговото неуспешно начинание за спортни паметници. В деня, когато умря, той отмени следобедна среща със своя адвокат, за да се срещне с някои хора на летището в Сан Франциско. Три часа закъснение той бе намерен да плава в залива под моста „Златната порта“.

1996

image image    
  • 3 април Рон Браун- Търговският секретар и бившият председател на DNC загиват, когато самолет на ВВС, превозващ Браун и 34 други, включително 14 ръководители на бизнес в търговска мисия в Хърватия, се блъсна в планинския склон. В 22-томов доклад, издаден през юни 1996 г., ВВС потвърди първоначалната си преценка, че катастрофата е резултат от пилотни грешки и дефектна навигационна техника. Въпреки това патолог, близък до разследването, съобщава, че има дупка в горната част на Браун череп, наподобяващ огнестрелна рана. В момента на смъртта на Браун, независимият адвокат Даниел Пиърсън се стреми да определи дали Браун е участвал в няколко неловки финансови транзакции с дългогодишния бизнес партньор Ноланда Хил, малко преди да стане търговски секретар. Няколко дни след катастрофата, контролерът на въздушното движение се самоуби.
image image    
  • Уилям Колби - пенсионираният директор на ЦРУ бе съобщено за изчезнал от съпругата си на 27 април 1996 г. Колби започна да пише за бюлетина за стратегически инвестиции, който тревожи мнозина от разузнавателната общност. Досегашната му история на разкриването на тайните на ЦРУ в миналото беше добре известна. Стратегическият инвеститор обхвана самоубийството на Винс Фостър и беше наел експерти по почерка, за да прегледат бележката за самоубийството на Фостър.

image

  • 16 май адмирал Джеръми Борда - той се прибра вкъщи за обяд и уж се е прострелял в гърдите, вместо да бъде интервюиран от списание Newsweek онзи следобед. Обясненията бяха съсредоточени върху твърдението, че той е бил „смутен“ над две „доблестни“ щифтове, които не е имал право да носи.
  • 10 август - Ланс Хърдън - 41-годишният специалист по компютърни науки и виден предприемач, получил президентска среща през 1995 г., почина при подозрителни обстоятелства. Изглежда, че е умрял от удар в главата, но полицията заяви, че в имението му не са намерени оръжия, добавяйки, че господин Херндън не е бил прострелян или намушкан и няма данни за принудително влизане или кражба.
  • 25 август Нийл Муди - След смъртта на съпруга си Лиза Фостър се омъжи за Джеймс Муди, съдия в Арканзас. По времето, когато Сюзън Макдугъл за пръв път влезе в затвора за неуважение, синът на съдия Муди - Нийл, загина при автомобилна катастрофа. Имаше съобщения, че Нийл Муди е открил нещо много смущаващо в частните документи на мащехата си и се твърди, че е разговарял с Боб Уудуърд от "Вашингтон пост" за историята на блокбастъра. Свидетели казаха, че видяха Нийл Муди да седи в колата си, спорейки с друг човек, точно преди колата му внезапно да се качи в тухлена стена.
  • 29 ноември Барбара Уайз беше служител на отдел „Търговия“, който работи в тясно сътрудничество с Рон Браун и Джон Хуанг. Натъртваното й голо тяло е намерено заключено в офиса й в Министерството на търговията. Причината за смъртта никога не е била установена публично.

1997

  • 7- януари Дъг Адамс, адвокат в Арканзас, който се забърква да се опитва да помогне на хората, които са измамени от спестяванията си за живот, е намерен в превозното му средство с огнестрелна рана в главата на паркинга на болницата в Спирингфийлд, МО.

image

  • Юли Мери Махони - В досъдебната публикация, свързана с делото на Паула Джоунс Майк Исикоф, изпусна намеци, че „бивш служител в Белия дом“ с първоначалния „М“ е щял да излезе на публика със своята история за сексуален тормоз в 1600 Пенсилвания. Само дни по-късно, артилеристите влязоха в Starbuck, докато екипажът чисти след затварянето. Двамата сътрудници на Мери - Арън Гудрич, 18-годишен и Емори Евънс, на 25, бяха отведени в стая и разстреляни. Самата Мери имаше пет куршума в себе си, от поне две различни пушки, най-вероятно с шумозаглушители. Общо са изстреляни десет изстрела; никой от тях не е чут от съседи в гъсто населената част на Джорджтаун. Мери беше простреляна в гърдите, лицето и в задната част на главата. Някой я е искал мъртва.

Въпреки че в магазина останаха повече от 4000 долара, полицията категоризира тройното убийство като грабеж, дори като признава убийствата в „стил на екзекуция“. Нямаше следи от принудително влизане. Един от докладите е, че Starbuck все още е бил заключен, когато телата са намерени на следващата сутрин. Разбойниците не си правят труда да заключват врати.

Неотдавнашно изявление, подадено от Sonya Stewert от NOAA, потвърждава, че Министерството на търговията продава места за търговска мисия в замяна на дарения на кампании и незаконно блокира исканията на FOIA. В становището е посочен като служител на Белия дом, пряко свързан с това препятствие, е Дорис Мацуи. Назначеният стаж на Дорис през този период беше Мери Махони.

  • 12 октомври - Роналд Милър suddenly се разболя на 3 октомври 1997 г. и постоянно се влошава до смъртта си 9 дни по-късно (този модел се вписва при отравяне с Рицин.) Поради странността на заболяването, лекарите в баптисткия медицински център Integris насочиха въпроса към държавното медицинско изследване в Оклахома , Службата на държавния медицински специалист в Оклахома незабавно проведе тестове на проби от кръвта на Рон Милър, но отказа да публикува резултатите или дори да потвърди, че тестовете някога са били завършени. Милър беше разследван от властите за продажбата на неговата компания Gage Corp. на Dynamic Energy Resources, Inc. Той беше човекът, който записа касети на Джийн и Нора Лум и превърна тези касети (и други записи) на следователи от конгреса на надзора в Конгреса. Лумите бяха осъдени на затвор за нарушения на финансирането на кампании, използване на „донори на слама“, за да прикрият размера на своите вноски за различни кандидати. Действително, Dynamic Energy Resources, Inc. беше наела сина на Рон Браун Майкъл единствено с цел да спечели 60 000 долара чрез него на секретаря по търговията, според показанията на Nolanda Hill.

1998

image    
  • 8 март Джеймс Макдугал почина от сърдечен удар. Той беше приятел на Бил и Хилари Клинтън, банкер и политически съюзник, който беше изпратен в затвора по 18 оправдателни присъди. Той беше и ключов свидетел на Уайтвотер.
  • 29 март Джони Лоуорн, младши, специалистът по предаването на Арканзас, който откри купчина документи на Уайтвоар в багажника на изоставена кола в неговия имот и ги предаде на Кен Стар, беше убит при корабокрушен автомобил две седмици след смъртта на Макдугал. Подробности от "инцидента" са били схематични - дори от местния вестник Little Rock.
  • 1 август Друга млада стажантка с първоначалния „М”, Кристин Мирзаян, беше убита, пребита до смърт с тежък предмет близо до университета в Джорджтаун.
  • 17 ноември - Чарлз Уилбърн Милър-намерен мъртъв от огнестрелна рана на главата в плитка яма на около 300 метра от ранчото му близо до Литъл Рок. Полицията намери пушка с калибър .410 близо до тялото му и револвер с калибър Ruger .357, потопен във вода. Разследващите стигат до заключението, че Руджър е оръжието, използвано от Милър, за да се самоубие, но въпреки това са били прекарани два патрона в цилиндъра на пистолета. Милър изпълнява функциите на изпълнителен вицепрезидент и член на съвета на директорите на компания, наречена Alltell и е участвал в собствената си софтуерна компания до деня, в който е починал. Alltell е наследник на Систематиката на Джаксън Стивънс - компанията, предоставила софтуера за системата на базата данни на „Биг Брадър“ на Белия дом, която стои зад плана на администрацията за разработване на тайния компютърен чип „Clipper“, за да бъга всеки телефон, факс и имейл предаване в Америка.

1999

  • 22 март Cpl Eric S. Fox -креман за морския човек, президентският хеликоптер, е прострелян в главата. Не беше обявено за самоубийство.
  • 27 юли - Смъртта на Даниел А. Дютко се дължи на инцидент с велосипед, в който се твърди, че два пъти е ударил главата си по бетона. Той беше съпредседател на „Лидерство 2000“, основната инициатива за събиране на средства на Демократичния национален комитет. Той заемаше много други политически длъжности на високо равнище, включително заместник-председател по финанси за Clinton-Gore през 1995 г .; финансов председател на 53-ия встъпителен бал; и заместник-председател по финанси за DNC през 1996 г. (когато китайските пари се наливаха).

2000

image

  • 28 април - Карлос Ghigliotti е намерен мъртъв в дома си точно извън Вашингтон DC Нямаше следи от счупване или борба във фирмата на инфрачервените технологии, където бе намерено лошо разложеното тяло на Ghigliotti. Ghigliotti не се виждаше от няколко седмици.

Ghigliotti, анализатор на термични изображения, нает от Комитета за правителствена реформа в Камарата, за да прегледа лентата на обсадата, заяви, че е определил изстрелите на ФБР (във Вако) на 19 април 1993 г. ФБР обясни светлинните изблици на инфрачервени кадри като отражения на слънчеви лъчи върху парчета стъкло или други отломки, които осеяха сцената. „Заключвам това въз основа на видеокасетите, гледани от няколко различни ъгъла едновременно и въз основа на надземната термична лента“, каза Гиглиоти за The Washington Post миналия октомври. „Пушката от земята е без съмнение.“ Гиглиоти каза, че лентите също потвърждават, че давидците са стреляли многократно по агенти на ФБР по време на нападението, което приключило, когато пламъците пробягали през съединението. Около 80 бранкови давидци загинаха този ден, някои от огъня, други от огнестрелни рани. Марк Корало, говорител на комитета на Конгреса с председател реп. Дан Бъртън, щата Индия, каза, че полицията е открила визитките на следовател от комитета в офиса на Ghigliotti. Корало каза, че работата на Ghigliotti за комитета приключи преди време.

  • 4 юни Джон Милис току-що помогна на HPSCI да завърши „разследването“ за предполагаема контрабанда на кокаин от ЦРУ, която предвидимо (имайки предвид, че самият Милис беше дълго време агент на ЦРУ) стигна до заключението, че ЦРУ е невинна по всички обвинения за неправомерни действия. Феърфакс, щата Вирджиния бяха посрещнати от анонимен телефонен разговор с твърдението, че „мъж“ заплашва самоубийство в стая в мотел. Полицията пристигна, за да открие Милис мъртъв от огнестрелна рана. Както беше в случая с Винсент Фостър и Санди Хюм, смъртта веднага бе обявена за самоубийство.
  • 10 юни - Тони Мозер беше убит, когато прекосяваше улица в Пайн Блъф, Арканзас, 10 дни след като бе обявен за колумнист на в. „Демократ-вестник“ и два дни след нанасянето на строго обвинение за политическа корупция в Little Rock. Полицията заключи, че няма да бъдат повдигнати обвинения срещу неназования шофьор на пикап от Шевролет от 1995 г., който удари Мозер, докато той вървеше сам насред неосветения Rhinehart Road около 10:10 ч. Полицията твърди, че е изключила фалшивата игра и ще подаде заявление няма повдигнати обвинения срещу водача, тъй като не е бил в нетрезво състояние и няма признаци за прекомерна скорост

2012- Бенгази

image

Амб Крис Стивънс - американски дипломат в кариерата и адвокат, който е бил посланик на САЩ в Либия от 22 май 2012 г. до 11 септември 2012 г. Стивънс е осмият посланик на САЩ, убит по време на службата си . Стивънс изпрати дипломатически кабел, в който изрази притеснения относно сигурността в Бенгази в деня, в който беше убит. [25] Стивънс заяви, че две либийски групи за сигурност заплашват да се оттеглят заради разногласие относно политиката на САЩ дали центристкият политик  Махмуд Джибрил ще стане премиер на Либия.

Шон Смит -  служител по управление на информация в Службата за външни работи на САЩ ; в деня на смъртта си Смит написа съобщение до директора на онлайн корпорацията си за игри, което гласеше: „Ако приемем, че тази нощ не умираме. Видяхме една наша „полиция“, която охранява съединението да прави снимки. “

Глен Дохърти - обучен за пилот в Ембрийския университет на Аеронавигационния университет преди да се премести в  Snowbird, Юта за няколко зими и след това да се присъедини към ВМС на САЩ . Дохърти служи като военноморски печат , реагира на бомбардировките над US Cole и има дежурни обиколки в Ирак и Афганистан . Той помогна за прекратяването на отвличането на Маерск в Алабама , като един от снайперистите, които изстреляха фаталните изстрели, убивайки пиратите, държащи заложник капитан Ричард Филипс. Напуска флота през 2005 г. като дребен офицер, първа класа . След като напусна военноморските сили, той работи в частна охранителна компания в Афганистан, Ирак, Израел, Кения и Либия.  Месец преди нападението, Дохърти като изпълнител на Държавния департамент, каза в интервю за ABC News, че той лично е отишъл на полето в Либия, за да проследи ПЪТНИЦИ , изстреляни от рамото ракети „повърхност-въздух“ и да ги унищожи. ,

Тайрън Уудс - отслужи 20 години почетна служба във ВМС на САЩ, преди да се присъедини към дипломатическата сигурност на Държавния департамент  като оперативен служител по сигурността на посолството на САЩ, [ явно работи по договор за услуга.  От 2010 г. Уудс защитаваше американски дипломати на постове от Централна Америка до Близкия изток .   През ноември 2012 г. висши служители на американското разузнаване заявиха, че Уудс и Дохърти всъщност са изпълнители на ЦРУ, а не служители по сигурността на Държавния департамент, както беше съобщено по-рано [31], и че двамата мъже, заедно с други служители по сигурността на ЦРУ, играят основна роля в защитавайки се срещу атаката на посолството в Бенгази.

image

image image    

Сет Рич - Сет К. Рич беше фатално застрелян на 10 юли 2016 г. Той беше 27-годишен служител на Демократичния национален комитет (ДНК). Джулиан Асанж от Wikileaks твърди, че Рич е източник на течовете на DNC, които може би са допринесли за смъртта му. Ченгетата обаче заподозряха, че Рич е жертва на опит за грабеж, един от многото, които нападат квартала. Странно обаче те откриха портфейла му, кредитните карти и мобилния телефон на тялото му. Лентата на ръчния му часовник беше разкъсана, но не счупена. Времето е откровено подозрително. Или просто случайно.

image

Джон Аше - изправен пред съда за данъчни измами - почина в къщата си в графство Уестчестър . ООН заяви, че е претърпял инфаркт, но местната полиция в Добс Фери заяви в четвъртък, че гърлото му е било смазано, вероятно от мряна, която той е изпуснал, докато изпомпва желязо. Той трябваше да бъде в съда с неговия съотборник от китайския бизнесмен Ng Lap Сенг, който беше обвинен в контрабанда на 4,5 милиона долара в САЩ от 2013 г. и лъжеше, че трябва да купува чипове за изкуство и казино. Ng беше идентифициран в доклад на Сената от 1998 г. като източник на стотици хиляди долари, незаконно прехвърлени чрез собственика на ресторант в Арканзас, Чарли Трие, в Демократичния национален комитет по време на администрацията на Клинтън.

image

Виктор Торн - автор на повече от 20 книги, той беше най-известен с триологията на Клинтън, „три окончателни творби, които се задълбочиха в историята на силната двойка, включително техните злобни скандали, сексуалните посегателства на Бил Клинтън на множество жени и наркотиците изтичаха от Мена, Арканзас, докато Клинтън беше губернатор на щата. ”Водещият на токшоу Ръсел Скот каза на 3 август, че Торн е бил гост в неговото шоу два пъти и е планирано да бъде отново в шоуто през септември като изборите за Деня на труда. сезонът се нагряваше. Скот твърди, че Торн му е казал миналата година, когато започна кампанията през 2016 г.: „Ръсел, ако някога съм намерен мъртъв, това беше убийство. Никога не бих се убил. ”Той бе намерен на 1 август 2016 г. на върха на планина близо до дома му, очевидната жертва на огнестрелна рана.

image

Шон Лукас - Лукас се появи във видеоклип, в който той връчва документи, свързани с дело срещу DNC, в което се твърди, че тогава председателят на DNC Деби Васерман Шулц "е фалшифицирал основната за Хилари Клинтън". По делото, заведено на 28 юни, се твърди, че „Васерман Шулц и ДНС са били измамни, небрежни и са представяли погрешно своите истински мотиви в демократичния президентски първичен“, според UPI . Лукас бе намерен в безсъзнание в банята си от приятелката си Савана Кинг на 2 август и властите отказаха да кажат как е починал.

https://www.youtube.com/watch?v=D3FMgZruOXE

Категории: Без категория




Гласувай:
8



1. born - Впечатляваща поредица от смърт...
05.08.2019 01:03
Впечатляваща поредица от смъртоносно излъчване около главните обекти...
цитирай
2. mileidi46 - Списъкът е много дълъг...
06.08.2019 03:27
born написа:
Впечатляваща поредица от смъртоносно излъчване около главните обекти...

Това е само малка част.Светът отдавна се управлява от деградирали психопати и престъпници..
За съжаление,и човечеството е програмирано да не кажа зомбирано да върви безропотно към своят гибел..Ще чакаме милост от космоса.
Благодаря ти ,че се отби.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8339659
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32632
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930