Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
06.10.2018 13:36 - ВЯРВАТЕ ИЛИ НЕ-2
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1621 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 06.10.2018 16:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Планетата в опасност ли е? Климатичната война, може ли да я дестабилизира??
Може ли климатичната война да дестабилизира планетата? Сигурно е, че ситуацията е изпусната опасно извън контрол. image

image
Екологията се използва: от политическата класа, особено по време на изборните периоди; Индустриалният и търговски сектор, за рекламни цели и кога трябва да се възползват от екологичните стимули; академичният свят го разглежда единствено като сфера на обучение.

image

РИМ - Внимание за околната среда , можем да го считаме за новост в човешката история.  Съпрузите  Meadows , преди повече от 40 години  по научен начин предупредиха, да  приемем идеята, че човек може да доведе до промени дълбоко в планетата , сравними с края на " Ледена епоха . Но екологията, макар и да остана общо наследство, не е създаде в обществото културната революция, която би трябвало да очакваме.

Политическата класа използва екологията главно като огледало за чучулигите, увеличавайки нейната важност, особено по време на избирателните периоди, и отричайки я веднага след това. Промишленият и търговски сектор използва екология за рекламни цели, особено когато се ползва от еко-стимули. Накрая има академичен свят, който разглежда екологията само като сфера на обучение.

Напоследък ситуацията изглежда опасно изпусната от контрол и поради интерпретацията на събития, обгърнати в аурата на тайнствеността, както и поради слабите граници на познанието в такъв сложен сектор. Препратката е към американския проект на 1994 г., известна като програма за високочестотни активни изследвания на полярното сияние (HAARP), което буквално означава, на източен изследвания Програмата позволява висока честота .

image

Еразмо Венези

L " Военновъздушните сили на САЩ и ВМС , стартират тази програма в отдалечената и ледена Аляска : този проект съществено се състои от събиране на 23 метрови пилони, които образуват правоъгълник, от 12 до 15 елемента, както и с инсталацията на всеки пилон две двойки антени, способни да предават в честотен спектър между 2,8 милиона Hertz и 10 милиона Hertz или между ниската и високата честотна лента. Тези антени са свързани помежду си, формирайки една голяма антена с обща мощност от 3600 kW. Целта, заявена от САЩ, е да се извърши проучване за подобряване на комуникациите в горната част на атмосферата между 50 и 1000 километра, което се нарича йоносфера.

Експериментите се състоят в изпращането на радиовълни, за да се затопли част от йоносферата, причинявайки вълнички, наречени whistlers, за да разберат как действат върху комуникациите. Комуникацията с подводници или откриването на подземни военни убежища зависи от излъчването на вълни с много ниска честота, които могат да проникнат през няколко метра вода. Преди четиринадесет години Европейският парламент прие резолюция, изразяваща загриженост относно екологичното и военното въздействие на HAARP. През 2002 г. беше приета друга резолюция, този път от руския парламент .

И двете резолюции, изразяващи голяма загриженост за " околната среда в световен мащаб и на човешкото здраве, както и заради възможните ефекти от манипулация на местна биосфера ,толкова могат да се ползват и за военни цели. Очевидно е, че властите на САЩ отрекоха съществуването на цели, различни от тези, свързани с издаването на изучаването на "промени" на йоносферата за подобряване на комуникациите. Никой не мисля, че е в състояние да разбере дали, свързани с Haarp, съществуват и други технологии при едновременни действия. Хипотезите, или по-добре догадките, хипотезират, че Haarp може да бъде инструментът за осъществяване на целенасочени климатични войни. Накратко, може да се използва HAARP"За да предизвика промяна в температурата на ниско йоносферата и локализирани, така че получените физични реакции може да се изследва чрез други инструменти, поставени на същото място или в близост до самата HAARP" .

В йоносферата е наречен така, защото това е мястото, пълен с електрически заредени частици и генерира от слънчевата радиация и от космическите лъчи. Ясният знак на това " електрическо богатство " е Aurore Polari (червена зора). Йоносферата позволява на хората да осъществяват далечни радиопредавания, достигайки места "затъмнени" от кривината на Земята. Въпросът тогава е: дали и как човек може да промени климата чрез промяна на йоносферата. Исторически човекът е променил и променя "парчета атмосфера. Британците, например, по време на Втората война, разкриха големи количества алуминиеви ленти в небето, които шокираха германските комуникации, като объркаха данните, заловени от радара. Осеменяване на облаците с "сух лед "(въглероден диоксид) или със сребърен йодид, предизвикващ дъжд, е експериментирана практика.

Съединените щати през 1966 г. с проекта Popeye , предизвиква удължаване на сезона на мусоните с месеца с цел причиняване на масивни валежи,създавайки по този начин път(връзка) за въздействие на върху съзнанието на виетнамски войници и известен като пътя " Хо Ши Мин ". Изводът за изменението на климата се основава на наблюдението, че атмосферата е една система елементи, взаимосвързани. Ако приемем възможността, че голямо количество енергия, насочена към една точка може да прегрее до точката на това повишаване и да го разширява, което се отразява и свързаните с тях части или в стратосферата и промяна " Течения в Jet"Кои са един вид реки от въздух и вода, които се генерират между трите основни атмосферни циркулационни клетки ( Hadley, Ferrel and Polar ).

Проблемът се превръща в пригодността на енергията, генерирана от антените, да произвежда такъв релевантен феномен. Въз основа на елементите на познаване на данни и феномени, изглежда невъзможно. Други предположения включват инструменталността на Haarp с лазерни инсталации в космоса и гиркотронната система, разположена на Земята ( Ground Wave Emergency Network ).

Ще се върнем с една статия по темата на HAARP в близко бъдеще.

от Еразмо Веноси (астрофизик)

статията тук

http://www.massimo.delmese.net/52611/il-pianeta-e-in-pericolo-la-guerra-climatica-puo-destabilizzarlo/

и един интересен коментар:

naponiello

10 януари 2013 г.

 

TITLE е цяла програма: 
, аз също препоръчвам да прочетете "Малката ледникова епоха: Как се прави климат история. 
Парадокс + заплаха: президент, който твърди, че глобалното затопляне е глупаво, а от друга страна Пентагонът се подготвя за климатични конфликти. "Страхотно е президентът да игнорира собственото си правителство по този въпрос". Роб Gueterbock, Грийнпийс, 
кратки и внимателни анализи на социолозите признават, че климатът и неговите промени могат да поемат ролята на причините за задействане войни. Следователно има генерал от Зимата, който действа по различен начин от миналото, но продължава да оказва влияние.
Алармизъм, който не засяга само човека. На риск са! / 4 от всички видове растения и животни на Земята, според изследването, публикувано в "Природа" 
Тъй като тези конфликти обикновено местните, ясно е, че климатът може да повлияе само обратното в много по същия начин фракции , Можем обаче да си зададем въпроса: има ли и днес ролята на климатичния фактор, не толкова в хода на тези конфликти, а в тяхното иницииране и развитие? Наред с други икономически, социални и политически причини, климатът и неговите промени могат да окажат влияние при определянето на напрежението, което впоследствие води до конфликти? Ще бъде ли само случайно Пентагонът много често да възлага проучвания за въздействието на изменението на климата върху националната сигурност?
САЩ блокират Протокола от Киото и всички политики за намаляване на емисиите, Русия се колебае и замърсява, а в Италия, както и в други европейски страни, има увеличение от милиони тонове CO2, произведени от промишлеността и транспорта ... Много изследвания върху поведението показват, че човешките същества са склонни да "повтарят" поведението, особено ако те проследяват една етика, която е в основата им. "АД МАЙОРА"

КОЙ  И ЗАЩО УБИ МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН???
С ТОВА ИЗКАЗВАНЕ, ТОЙ СИ ПОДПИСА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА..
СЛУШАЙТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО...

ТУК СА ДУМИТЕ НА MICHAEL TRADOTTE   "Просто трябва да знаете, че това е много важно това e, зa което се боря , защото съм уморен, наистина уморен от всички манипулации. Уморен съм от начина, по който медиите манипулират всичко ... , те не  кават истината .. те лъжат. "   "Те манипулират нашите исторически книги, историческите книги не са верни, лъжат, историческите книги лъжат, трябва да знаете това, трябва да знаете това".   "Всяка форма на популярна музика от джаз до хип -Hop, на бибоп, Soul говорим за различни танци от Catwalk, до  Jitterbug, Чарлстън, Break танци - всичко това са форми от  черен танц ... това, което е по-важно да се даде на хората усещане за бягство, бягство от реалността, че е забавно, какво ще бъде то, без песен без танц, и радост и смях, музиката и тези неща са много важни, но ако отидете в книжарницата, надолу на"ъгъла, не виждате черно лице на корицата, ще видите Елвис Пресли ... (аплодисменти) ... ще видите Rolling Stones ... но ние сме истински пионери, които започнаха тези."   "Отис Блекуел е феноменален плодовит писател, написал някои от най-великите песни на Елвис Пресли и това е чернокож, умрял без стотинка, срещнах дъщеря му днес и съм толкова почитан. отговарят на кралицата на Англия. "
"Всичко е несправедлива индустрия .. трябва да запомните това нещо ... минута, когато започнах да разбивам рекорда за рекордни продажби, разбих рекорди за всички времена, разбих рекордите на Елвис, разбих рекордите на Бийтълс ... За минута направих най-добре продавания албум най-доброто време в историята на световния рекорд ... а те през нощта ме наричат ​​изрод, нарекоха ме хомосексуалист,  нарекоха детски изнасилвач, казаха, че се опитвам да избеля кожата си. ..  казаха всичко, за да обърнат публиката срещу мен ... тази пълен  заговор срещу мен, трябва да знаете това ... "   "Знам моята раса, просто се гледам в огледалото, знам, че съм черен ... знаеш какво е ... Обичам ви всички ... Ползвайте Времето си за Промяна и го сложете в сърцето си ,в подсъзнанието си и се опитай ,когато напуснеш тази сграда , да не го  забравиш, че трябва...да направите нещо по въпроса ...  Трябва ... Вече ние  сме идващите да се инициира промяна, така че нека да запазим факелите високо и да получим уважение, което заслужаваме ... Обичам ви ... Обичам ви ... Искам да кажа ... моля те, не взимай това в сърцето днес и забрави утре, ние не сме постигнали още нашата цел, и няма да постигнем нашата цел,ако това се случи, това трябва да свърши, трябва да свърши, затова съм тук с най-доброто, за да съм сигурен, че ще успеем ... Обичам ви хора.   - Благодаря ви и помнете, че всички сме братя и сестри, без значение кой цвят сме.   ~ Майкъл Джексън

Когато Майкъл Джексън заяви: "Всичко е фалшиво: светът се манипулира от окултни субекти"   image   Майкъл Джексън след тези сериозни изявления, по време на пресконференция, написа смъртна присъда, осъждайки световната конспирация в ход.   1) Музикалната индустрия е в ръцете на хора, които експлоатират
звездите, за да използват и манипулират масите   2) Всички медии манипулират безсрамно новините и ума, скривайки истината и предавайки фалшивите   3) Същите хора, които манипулират пресата, манипулират историческите книги! Израстваме с история, съвсем различна от истинската!   4) Всичко, което се случва в света, е защото има конспирация в структурата на световната сила ...   5) Важно е хората да започнат да се събуждат, преди да е станало твърде късно ...







Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. predatorkapredatorka - :))))) ша та заболи..глава, бе мила..
06.10.2018 13:55
не само Майкъл..многоо са жертвите, от т.н Звезди на Шоу Бизнеса..
апропо,ТЕ ги създават за да им служат,
да правят милиарди..и пропаганда за стадото..
и..когато ги самоубият..пак ги използуват..да вдигнат тиражите на техн СОЦ мрежи..
за да ни занимават в СМИ, Ютюб, Фейсъ, Туиттър и къде ли не..
Важното е да спим..колкото повече..толкова..повече..
тежка тема си избрала..
но..такава е Истината..мръсна, тежка, трудна, непоносима..дори..
хубав Уикенд, тук е 25 С, пиша в градината под смокините и..гроздето..
цитирай
2. krumbelosvet - Още преди ВСВ
07.10.2018 06:52
Още преди ВСВ са правени лабораторни опити за имитиране въздействието на МАГНИТНИТЕ БУРИ върху "биологически обекти", значи и върху хора. Това го има в астрономическа енциклопедия издадена през 1980г. Там пище, че могат да се предизвикват полярни сияния и да се облъчват ОПРЕДЕЛЕНИ РАЙОНИ на Земята. А още в 19-ти век е забелязано, че в годините на слънчев максиму (на 11 години, свързан с ПОВЕЧЕ магнитни бури)) се наблюдават повече епидемии и епизоотии. В споменатата енциклопедия пише, че вече е установено, че това се дължи на електромагнитни лъчения с НИСКИ ЧЕСТОТИ. Кой ще спре изобретателите да експеримантират слаби дози със себеси, например? А след известните ЯДРЕНИ опити със затворници и с ВОЙНИЦИ, можем да си представим докъде са стигнали ел.магн. технологиите, които са ПО-СТАРИ от ядрените.
цитирай
3. mileidi46 - Понякога ,да не кажа -много често,
07.10.2018 17:23
predatorka написа:
не само Майкъл..многоо са жертвите, от т.н Звезди на Шоу Бизнеса..
апропо,ТЕ ги създават за да им служат,
да правят милиарди..и пропаганда за стадото..
и..когато ги самоубият..пак ги използуват..да вдигнат тиражите на техн СОЦ мрежи..
за да ни занимават в СМИ, Ютюб, Фейсъ, Туиттър и къде ли не..
Важното е да спим..колкото повече..толкова..повече..
тежка тема си избрала..
но..такава е Истината..мръсна, тежка, трудна, непоносима..дори..
хубав Уикенд, тук е 25 С, пиша в градината под смокините и..гроздето..


си мисля,че не е възможно българина,да е толкова заспал!!!
има две вероятности:
1.или биологично ни се е видоизменило ДНК-то
2.или ни облъчват периодично ,защото понякога има периоди на проблясване..:)

за мен не се притеснявай,достатъчно съм луда,за да ме боли главата...:)))
поздрави и...ти си знаеш:))
цитирай
4. mileidi46 - Нищо не знаем,само можем да доразвием
07.10.2018 17:47
krumbelosvet написа:
Още преди ВСВ са правени лабораторни опити за имитиране въздействието на МАГНИТНИТЕ БУРИ върху "биологически обекти", значи и върху хора. Това го има в астрономическа енциклопедия издадена през 1980г. Там пище, че могат да се предизвикват полярни сияния и да се облъчват ОПРЕДЕЛЕНИ РАЙОНИ на Земята. А още в 19-ти век е забелязано, че в годините на слънчев максиму (на 11 години, свързан с ПОВЕЧЕ магнитни бури)) се наблюдават повече епидемии и епизоотии. В споменатата енциклопедия пише, че вече е установено, че това се дължи на електромагнитни лъчения с НИСКИ ЧЕСТОТИ. Кой ще спре изобретателите да експеримантират слаби дози със себеси, например? А след известните ЯДРЕНИ опити със затворници и с ВОЙНИЦИ, можем да си представим докъде са стигнали ел.магн. технологиите, които са ПО-СТАРИ от ядрените.


някой подхвърлени или изхвърлени от,,употреба" техни програми...Всичко е строго секретно,а големи учени ,,работят под земята" в бункери или на дъното на океана...!! много от тези учени ги ,, самоубиват"и не виждат вече бял свят
Бях пуснала преди време постинг и видео за това.Ще ти пратя линк,като го намеря.

ако тогава са облъчвали определени райони,сега облъчват и атакуват цялата планета....
То се вижда и усеща .Потърси само ,в който искаш сайт,за тази една седмица от 1 октомври до днес,колко катаклизмистанаха на земята-наводнения,земетресения,колко вулкана изригнаха,свлачища...меко казано:апокалипсис!!!
няма спасение...
Благодаря ти...
цитирай
5. barin - Здравей, mileidi46. Аз вярвам, че ...
08.10.2018 05:59
Здравей, mileidi46. Аз вярвам, че човешката дейност може да промени климата. Оттам ще се отрази на Земята и живите организми ще започнат да изчезват. Вижда се, че пчелите намаляват, както и още много животни. Гледал съм научнопопулярни предавания за промяната на климата и евентуалните последствия.
Поздрави!
цитирай
6. mileidi46 - Благодаря ти,
08.10.2018 15:05
barin написа:
Здравей, mileidi46. Аз вярвам, че човешката дейност може да промени климата. Оттам ще се отрази на Земята и живите организми ще започнат да изчезват. Вижда се, че пчелите намаляват, както и още много животни. Гледал съм научнопопулярни предавания за промяната на климата и евентуалните последствия.
Поздрави!

Аз също мисля така..
А то и природата ни го показва...
Страшното е в това,че много се правят ,че не го виждат и го приемат за нормално..
Приятен ден.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8320728
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031