Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.11.2017 21:59 - СМАЙВАЩИ АРТЕФАКТИ!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 810 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 11.11.2017 23:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Това откритие е направено напълно случайно през пролетта на 2008 г. и ако знаем, че се е е случило, без съмнение благодарение на руските медии и телевизионната премза. Това се случва в Кюрдистан, Иран, страна, по-скоро затворена за света, поне в западния свят, но има добри отношения с Русия. Макар да е скрита до днес, през 2015 г., ние успяхме да разберем от това, което е публикувала руската преса (благодарение на Google Translator), че откритието се случва , когато се изкопава земята, за да се поставят основите на една къща. Появява  се мавзолей, съдържащ три ковчези, и след дълги разкопки, се установява, че са  останки от древна цивилизация в  руините на град. Покритието, в което е намерено, но и благодарение на намерените в него артефакти, археолозите определиха, че паметникът и градът са построени някога преди 10 000 и 12 000 години, дата, която бързо се преразглежда от ислямските власти след публикуването! В руската преса иранските власти публично заявяват, че руините са на 850 години, което очевидно не съответства на фактите и отново е официална лъжа. От трите саркофази, открити в мавзолея, имаме само видео доказателства за първите две. Не знаем нищо за третото, за съдържанието му или за вътрешността му.
Всичко е потулено.
ЛЕГЕНДАТА..
,,Смъртта на Гилгамеш Шумерски епос, съдържа 305 стиха от тази епос, оцеляла е в няколко по-малки части от Ниневия. Епикът на Гилгамеш описва последните дни от живота. Гилгамеш вече е тежко (окончателно) болен и изглежда, че умира. В този сън е събранието на боговете, които обсъждаха неговите славни дела, в крайна сметка заявяват, че не могат да получат безсмъртие, а след смъртта си стават управители на подземния свят и като такива ще наблюдават починалия, ще решават своите спорове и скоро. Тъй като този сън повторил съветника на Гилгамеш, поискал обяснение, той му казал, че ще умре и ще стане един от боговете на Ануннаки. Гилгамеш все още не се примирява със смъртта, последван от неизвестна част от текста, а след това отново се събира с Енки (вероятно в сънища) и смъртта се примирява. Уруски свиква всички работници и сега им заповядва на източен Ефрат да построи гробница, която се съхранява със своя антураж (придворни, съпруги) и подаръци, тогава вратата е запечатана и Ефрат се върнал в леглото си. Тази част е след 1500 г. пр. Хр. Напълно забравена в акадската версия  и е напълно пропусната. "


артефактите са смайващи.
Мумията в саркофага изглежда като жива,....
Предполага се, че е тялото на Гилгамеш, шумерският (крал), който е бил половината Анунаки и наполовина човек, умрял преди около 12000 години. Гилгамеш е този, който се опитва да търси безсмъртие. Ако това е, кой е той, учудващо е колко е запазено това тяло.

Уверете се се сами!

image



https://www.youtube.com/watch?v=fBHf93LwlbQ

Това е стара моя чернова от април месец тази година...и все не ми остава време да се занимавам с превода... пускам я така...все едно то се подразбира всичко от видеата...

Задача за историците...мен не ме бива в тази област..:))
имаше още две видеа,бяха вградени вътре в постинга...и като го пуснах ..видеата изчезнаха,поради неудобствата,създадеи от блог,бг! Сега не мога да ги намеря вече,а като никога,този път,не съм запазила и линка...за съжаление...мое..




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8351446
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930