Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.10.2017 16:54 - СЕКСУАЛНА БОМБА В ..ХОЛИВУД
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1781 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 11.10.2017 17:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ ...ДЕСЕТИЛЕТИЯ!!
ЗА 
перверзния НЕРЕЗ И  холивудски продуцент Харви Уейнщайн спонсор с много големи пари за Хилари Клинтън, посетил в "Белия дом" Обама 13 пъти ...и Мишел -разбира се...

АБЕ ЗА ПЪТЯ КЪМ СЛАВАТА И...ДЕМОКРАЦИЯТА!!

,,Но Ардженто, аспириращата актриса Лучия Еванс и третата жена, чието име не е разкрито, съобщават, че Уейнщайн използва силата и влиянието си, за да ги принуди да правят секс с него. Argento заяви в интервюто си ЗА   Ню Йоркър", че Уайнщайн ще я "смаже", ако историята й някога е видИ светлината на деня.

 Най-малко три актриси, сред  които филмовата звезда Asia Argento, съобщиха, че Уейнщайн действително ги е изнасилил. Според автора на статията Ронан Фароу, много от жените говорят за същия или подобен опит, как Уейнщайн се възползвал от жените, обещавайки им слава и доходоносна кино кариера като холивудски А-листър, като му правят масаж или стоят неподвижно, докато мастурбира пред тях.
Гуинет Полтроу и АНЖЕЛИНА  Джоли също са дали показания,за техните истории с него..

Argento заяви -

 

"Азия Ардженто, италианска филмова актриса и режисьор, ми каза, че не е говорила досега - Уейнщайн ми каза, че насилствено  му е правила орален секс - защото се страхуваше, че Уайнщайн ще я" смаже ". - Знам, че преди много време е смазал много хора. Ето защо тази история - в моя случай, е на двадесет години, някои от тях са по-големи - никога не е излязла.

Девет други жени казват, че Уайнщайн ги е докосвал неправилно. Всички жени  описват какво са преживели като "сексуално насилие". Шестнадесет отделни Weinstein Company мениджъри всички са обявии за  Ню Йоркър  заявяват, че  са знаели или предполагали Weinstein за използване на позицията си ,за да принуди жените в него предоставяне на сексуални услуги. Всички шестнадесет ръководители на Weinstein заявиха на  Ню Йоркър,  че поведението на Уейнстейн е "открита тайна". Те описват Вайнщайн като хищник, който търси жени в работата на компанията, използвайки срещи и трудови срещи като претекст за сексуален тормоз или нападение.

image

Има и други драматични разкрития в парчето на Фароу. Шестнадесет изпълнителни директори на компанията Weinstein казаха  на  разследващите журналисти от "Ню Йоркър ", че знаят или подозират, че Уайнщайн е използвал позицията си, за да привлече жените в сексуални услуги. Всички 16 също съобщиха на Фароу, че поведението на Уейнщайн е "открита тайна" и че Уейнщайн се е подготвил за млади жени, които са работили за компанията, като използва срещи и събирания като претекст за сексуален тормоз.

Мира Сорвино и Розана Аркет  казаха на Ню Йоркър,  че те са били принудени да вярват, че ако отхвърлят намеренията  на Уейнщайн или го отхвърлят по някакъв начин, Уайнщайн ще използва влиянието си, за да убие техния характер в медиите и да унищожи репутацията им във филмовата индустрия. Техните свидетелства за поведението на Уейнщайн се раждат в тревожно аудиозапис, взето по време на операция на Нюйоркската полицейска служба през 2015 г. Аудиозаписът обвинява Уайнщайн, докато признава, че се пита за филипинско-италианската актриса Амбра Батилия Гутиерес."

 

 

 

Аудиото разкрива, че Уайнщайн се опитва да убеди Гутиерес срещу многократните си протести, за да се върне с него в хотелската  стая. Уейнщайн отказва да вземе "НЕ" за отговор. Гутиере обвинява Уайнщайн, че гърдите й гърди предишния ден, докато Уейнщайн отхвърля действията си, заявявайки, че е "свикнал" с подобно поведение. Този инцидент е причината, поради която Гутиерес е отишла в NYPD за обвиненията си за сексуално насилие на първо място.

 

Уейнщайн продължава да се кълне и да настоява, че всичко, което иска да направи, е просто да бъде в същата стая с него, докато седи, заклевайки децата си, че няма нищо друго, което да планира Гутиерес. След това продължава да се хвали за това колко "важно" е в индустрията и я заплашва с "Не разрушавай приятелството си с мен в продължение на пет минути".

повече информация в линковете долу!!
видеото тук:

http://video.newyorker.com/watch/harvey-weinstein-caught-on-tape

или тук:

 https://www.facebook.com/indira.salome/posts/1694695230563990?pnref=story


https://www.americasfreedomfighters.com/2017/10/10/weinstein-hillary


https://www.americasfreedomfighters.com/2017/10/06/sexually-hillary-obama

колко пъти е посетен от обама:

image




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - :)
11.10.2017 20:33
Моля за извинение за ,,суровият ГООГЛЕ" превод...не ме бива с английският:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8368815
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930