Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.01.2017 02:36 - ПРЕВРАТ В АМЕРИКА??
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 665 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 14.01.2017 02:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ:

 https://therealstrategy.com/is-this-the-coup-in-america-us-troops-on-russian-border-to-start-war-before-inauguration/



image
Това  е преврат в Америка? "Американските войски на руската граница" за да стартират война Преди встъпване в длъжност
https://therealstrategy.com/who-really-benefits-from-war-with-russia/  13 Януари, 2017 Кристофър Kemmett 1 коментар  

image

 

Има ли преврат в ход, докато Америка е в преходния период, и преди Тръмп се кълне  като 45-ия президент на САЩ?

Как реално ще  е сблъсъкът между измамник Манхатън милиардера и бандата интелигентност зад трона? Кой ще спечели борбата за власт над външната политика? Това са сериозни ситуации и изискват сериозни съображения.

САЩ изпрати цяла бронирана бригада в руската граница, и Владимир Путин се готви като за война. Системи за противоракетна отбрана са повдигнати; високи претенции и сериозни обвинения са отправени; дипломатическите отношения са охладени  дълбоко като замръзналата земя. Няколко руски дипломати са убити  наскоро , включително и един убит пред камерите по време на драматично убийство в Турция. Русия е прескочи US  в Близкия изток, и постигна потенциално мирно споразумение в Сирия без тяхното обсъждане.

Нещата достигат точка на възпламеняване, а системата е загрижена за контролиране на новоизбрания президент Тръмп даден слух му лекотата с Путин и планира да се откажат санкциите.

Ще има ли "шок" проектиран за коригиране на външната политика на Тръмп, и прихващане на бомба с часовников механизъм между Изтока и Запада в всички изчакване военните действия?

Въпреки, че тези две световни сили са се сблъскаха многократно през последните години, има няколко основни фактора, които правят този кръг допълнително тревожно - и пуснати на мирен преход под въпрос от взривяване на тотална война, и за подкопаване на сила от рамките на дълбоката държава, ЦРУ и правителството в сянка :

- Докато Доналд Тръмп се закълне в и се установи в Белия дом, САЩ остава в странен въздух, с отворен прозорец за преврат, за да се осъществи, или основен непредвидено прекъсване (включително нещо като терористична атака). Ако дълбоката държава иска да започне война, която президентът Тръмп ще бъдат принудени да завърши, което могат. Ако дълбоката държава иска същата война, за да блокира Тръмп от идването си на власт, или от вземане на важни решения, те ще.

- С твърденията, че Русия хакнат на избори в САЩ, външната политика никога не е било по-войнствени. Въпреки липсата на доказателства, и политически-тежко въртене на събития, правомощията-че-се възнамеряват да закара вкъщи разказа, че Путин пресече линията, докато Тръмп е неговата марионетка, и алтернативната медия си хипнотизиран "фалшиви новини" мажоретки. Тези разкази са фалшив флаг, но биха могли да подпалят пламъците за война.

- Новият Студената война е била затвърди; агресивната реторика във Вашингтон, и силно военизирани движения като нещо голямо се слиза на газопровода. Въпреки, че не може да има цялата война, напрежението ще бъде много висока; хората ще бъдат поставени под съмнение; ядрена война и други силно смъртоносни сценарии са на масата, както никога преди. Сцената е настроен за Трета световна война.

- левите и гневни поддръжници на Хилъри са революционни, ако сериозно заблуден. Роузи О"Донъл е само последната знаменитост фигурата да се обадя за военно положение, за да се отложи откриването, и сложи Тръмп подсъдим. дълбоко състояние екипаж че тагове заедно с Хилъри също са доста опасен - ЦРУ и видове сянка съветник. Възможно е, че някои от тези фигури са замесени в убийството на дипломати, шофьори и лични помощници, близки до Путин и неговата мрежа.

- В последната си седмица в офиса, неудачник Обама може да се заложи на едно яйце, че люкове войната. Или, фигури интелигентност на общността може да отиде руж; Black Ops, фалшив флаг или успешна провокация / антагонизирането събитие може да предизвика масивен удар на война, че никой президент не може просто да се спре с замах на писалката. Налице е ясно изразена възможност, ако нещата се топли в един много кратък период от време, национално извънредно положение и направо война ще сложи всички други съображения зад тях. Gear за голям конфликт може да бъде единственият начин да се изчисти опустошителните икономически условия, и бомбата на дълга, че федералното правителство и Федералния резерв са готови да падне върху нас.

- Защитни мерки, включително създаване на щитове за противоракетна отбрана е преместен навътре, което опасва Москва, и тези, които се използват в Украйна, в Сирия и на други места по протежение на Голямата шахматна дъска предложи изключително заядлива дипломатически жестове - тъй вярно дипломация е замръзнал след многократно обида от Вашингтон.

чрез Daily Mail :

Русия разположи ракетни системи зенитни около Москва, за да се предпази столицата от атака в поредният знак Владимир Путин се готви за война.

Triumph система за противовъздушна отбрана S-400 е предоставяне на въздушно прикритие за руските сили в Сирия от ноември, и сега се разположи на родна земя.

Тя е в състояние да удря движещи се във въздуха цели, включително самолети и входящите ракети и има обхват от четиристотинкилометра.

Новината се появи в деня, САЩ изпрати повече от 3000 войници в Полша в отговор на загрижеността на НАТО Русия е все по-агресивни.

чрез Русия Insider :

А САЩ блиндирана бригада (3-та бронетанкова бригада, 4-ти пехотна дивизия) е в движение до граничния Балтийско Русия. След неговото оборудване започнал да пристигне в Европа миналата седмица, така че сега има своите войници.

Този ход е толкова голяма, тя ще изисква 37-влакове и над хиляда вагони за транспортиране от Германия в Полша.

А САЩ бронирани бригади полета над 400 проследени и над 1300 колесни превозни средства, включително 80-62-тонни Abrams танкове, 140 Брадли бронирани бойни превозни средства и 400 Хъмвита.

Винаги има дрънкане на оръжия и хиперболични твърдения за водене на война, но в момента е критичен момент, който ще реши през следващите няколко десетилетия на световната сила САЩ.

Вероятно, те няма да предприемат всички шансове, и като отчаян, тъй като те са, търсим да даде тласък на обществената подкрепа за САЩ се бори в чужбина - с всички възможни средства.

Пазете тези следващите няколко седмици, и не забравяйте, че непрекъснатостта на правителството "Doomsday" командване и контрол на самолети бяха изведе след изборите като публична демонстрация на власт , за да Тръмп и американския народ. Правителството на сянка е реално, и за сега, поддържане господство.

"Тайнственият" самолет кръжи над Денвър е "само" на E-6B Mercury "края на света" самолет https://t.co/SqJlBkdIqg pic.twitter.com/oE0BBWrhFL

- Най-Aviationist (@TheAviationist) 17 ноември 2016

Това не е време за игри. Конституционният правителство е в опасност; военни провокации и убийства се случват, и надлежно избран следващият президент на Съединените щати трябва да бъде много внимателно защитени, гледани от над и се молим за мирен преход.

Ние сме изложени на риск от въвеждане на една много трудна и опасна време.

Доставени от The Daily стадо от овце

Съветваме ви да споделите и да публикувате нашите доклади, анализи, извънредни новини и клипове ( Кликнете за повече подробности ).


Публикувано от Mac славяно на www.SHTFplan.com .

Когато го удари вентилатора, не казвам, че не съм те предупредил. Mac славяно е редактор на SHTFplan.com , хъб ресурс за алтернатива новини, противоречащи коментар и стратегии, които можете да предприемете, за да се предпазите от идващата глобална промяна на модела.


 

 



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kuschel - Либерастите още не могат да проу...
14.01.2017 07:17
Либерастите още не могат да проумеят какво им се случи и са впрегнали цялата лайнометна артилерия в нелепи опити да спрат Тръмп, но и той не е расъл в саксия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8346733
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930