Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.12.2016 23:26 - НЕЩО ,,СТРАННО"СЕ СЛУЧВА...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 816 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 08.12.2016 23:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В СРЕДЗЕМНОМОРИЕТО.......
кликни тук за
ИЗТОЧНИК
превода е лош..
Аз не бих казала странно!!!!!!!
То и най-малоумниият е разбрал.че всичко това върви по програма...,,свисше"..

Нещо странно се случва в Средиземноморието   image от Тайлър Дърдън 04 декември 2016 23:06 3.6K АКЦИИ TwitterFacebookReddit  

Via Гефира,

НПО са контрабанда имигранти в Европа в промишлен мащаб

 

 

 

В продължение на два месеца, като се използва marinetraffic.com, ние сме били наблюдение на движението на кораби, собственост на няколко неправителствени организации, и, като се използват данни от data.unhcr.org. Ние продължаваме следите ежедневните пристигането на африкански имигранти в Италия. Оказа се, ние бяхме свидетели на една голяма измама и незаконна операция трафик на хора.

НПО, контрабандисти, мафията в спор с Европейския съюз са изпратени хиляди нелегални в Европа под предлог за спасяване на хора, подпомагана от италианската брегова охрана, която координира дейността си.

Трафиканти на хора, да се свържат с италианския бреговата охрана предварително, за да получат подкрепа и да вземете своя съмнителен товар. корабите на неправителствени организации са насочени към "спасяване на място", дори и тези, за да бъдат спасени, са все още в Либия. На 15 кораби, които се наблюдават са собствени или наети от НПО са редовно са наблюдавани да напускат италианските пристанища, главата на юг, спрете кратко на достигайки бреговете на Либия, вземете своя човешки товари, и да вземе курс обратно 260 мили в Италия, въпреки че порт на Зарзис в Тунис е само 60 миля от спасителния място на.

Въпросните организации са:  MOAS, Jugend Rettet, Stichting Bootvluchting, Лекари без граници, Спасете децата, Proactiva Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye и спасителна лодка.

Истинският намерението на хората зад НПО не е ясно. Техният мотив може да бъде пари, ние не бих се изненадал, ако се окаже, да бъде така. Те могат също така да бъдат политически задвижване; дейността на Малта базирани на организацията, MOAS, от трафик на хора в Италия е най-добрата гаранция, че имигрантите няма да се появи на малтийския бряг. MOAS се управлява от малтийски морски офицер добре познат в Малта за неговото малтретиране на бежанците 1) . Възможно е също така, че тези организации се управляват от наивни "направи добротворци", които не разбират, че да предлагат своите услуги те действат като магнит за хората от Африка и по този начин те се волю-неволю причинява повече смъртни случаи, да не говорим, че техните действия са дестабилизиращи Европа.

Как възвишен може да са намеренията на тези организации, техните действия са престъпни, тъй като повечето от тези имигранти не са допустими за получаване на статут на убежище и ще се окажете по улиците на Рим или Париж и подкопае Европа стабилност повишаване на расова основа на социалното напрежение.

Брюксел е създаден специално законодателен орган, за да се предпази трафиканти на хора срещу съдебно преследване. В специален раздел на резолюция на ЕС имат право на това търсене и спасяване, текста се посочва, че "частни корабни капитани и неправителствени организации, които помагат при морски спасителни операции в Средиземно море не трябва да рискува наказание за предоставяне на такава помощ." 2)

През двата месеца на нашето наблюдение, ние сме наблюдавани най-малко 39,000 африканци незаконно контрабандно в Италия, което беше направено с пълното съгласие на италианските и европейските власти.

* * *

Корабите постоянно използвани от НПО край бреговете на Либия

 image The Phoenix е един от двата кораба MOAS. Корабът е редовно забелязан в териториалните води на Либия. Тя е регистрирана в Белиз, Южна Америка. Въпреки, че корабът е собственост и се управлява от малтийските да донесе на имигрантите да Italia. Website: MOAS
 image The Topaz отговор при, изработени по поръчка съд за спешно реагиране на 51-метров, който е домакин на два високоскоростни спасителни катери. Корабът се управлява в комбинация с MSF. Това е една от трите фериботи, които могат да транспортират стотици хора на един дъх. Корабът е регистриран в Маршаловите острови. Website: MOAS
image Iuventa е регистриран под флага на Нидерландия и е собственост на германската НПО Jugend Rettet на. Website:  Jugend Rettet .
 image The Golfo Azzurro се използва от "Лодка Фондация за бежанци" холандците. Golfo Azzurro работи под флага на Панама. Фондация лодка бежанците харти на кораба за символична цена. Website:Bootvluchteling .
 image Достойнство 1 е регистриран под флага на Панама. Ние вярваме, че корабът принадлежи на Лекари без граници. Website: MSF .
 image Бърбъна Argos, кораб на Лекари без граници. Той е един от трите кораба, използвани, за да превозва хора от по-малките кораби до Италия. Корабът в момента е регистриран под флага на Люксембург.  MSF .
 image Водолея е един от многото кораби, управлявани от Лекари без граници. Той е регистриран под флага на Гибралтар. Website:   MSF .
 image The Vos Хестия търсене и спасяване кораба, нает от благотворителната организация Спасете децата, подобно на много от съдовете за НПО тя е под наблюдението на интернет страницата на италианската брегова охрана: Спасете децата .
 image Proactiva Open Arms оперира астралното. Ние забелязан астралното много пъти в либийски териториални води. Корабът изчезна редовно от интернет сайта на АИС за проследяване. Website:Proactiva Open Arms .
 image В MS Sea-Watch I е собственост на базираната в Берлин организация. Тя работи в тясно сътрудничество с Watch The Med, транснационална мрежа от хора, които се борят срещу европейския режим на граничен, и настояват за свободно и безопасно преминаване към Европа. Website: Sea-Watch .
 image В MS Sea-Watch II е собственост на базираната в Берлин организация. Тя работи в тясно сътрудничество с Watch The Med транснационална мрежа от хора, които се борят срещу европейския режим на граничен, и те изискват свободно и безопасно преминаване към Европа. Website: Sea-Watch .
 image  The Audur е регистриран под флага на Холандия. Ние не знаем на кого този кораб принадлежи.
 image В MS Sea-Eye е собственост на Sea-Eye-ЕГ. Майкъл Buschheuer от Регенсбург, Германия, и група от близки и приятели основана морска спасителна организация с нестопанска цел Sea-Eye ЕГ Website: Морски очи .
 image Бързият е моторна лодка, собственост на Sea-Eye-ЕГ. Корабът е конфискувана от либийското

правителство. Website: Sea-Eye .
 image
 
Minden е собственост на немската организация спасителна лодка. Корабът в момента е регистриран под флага на Германия. Website: 





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Извинявам се,
08.12.2016 23:35
но не може да се форматира постинга и не излиза целият материал при публикуването!!!
В черновата всичко е точно!!
Вижте в източника (линка) който съм дала в началото!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8319522
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031