Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
02.02.2016 04:10 - ИМАТЕ ЛИ ДУПЕТА,ДЬОНМЕТА,ЗА ЧЕРНОТО БЕЗСМЪРТИЕ
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1191 Коментари: 2 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   

29 January 2016   image 20

Автор Калин Руменов

  image

Имената им пак не чухме, а трябваше да ги извикаме и запомним - ако всички измрем, кой ще разказва за тях. Нека планината ги помни, както искаше дядо Галушко – бащата на изгорения Горан от „Време разделно”. На нас обаче техните имена ни трябват за пантеона на черното безсмъртие – да ги допишем в разширеното му издание, да знаят следващите с какви предатели делихме живота си.

Иначе фабриката за нови исторически истини ще продължи да работи анонимно, докато ние пак играем футбол с поредната търкаляща се министерска глава. Колко такива топки вече сменихме, а дьонметата на новото отстъпление все остават в тайна.

Кои бяха рекламните лица на Съжителството, чии бяха плътта и кръвта за възмущението ни. Сякаш това Съжителство падна от небето и право в учебната програма – нали нечия мисъл го е формулирала, нали нечия ръка го е дописала и защо никой не вдига ръка, когато питаме за него.

Дори и Съжителството да не отменя Робството, а само да го подменя чрез битовизми като кулинарни рецепти, които са си разменяли християните и мюсюлманите в империята – пак имаме въпроси към тайния образователен орден на дьонметата. Например, може ли с битовизми да се изучава едно историческо време и защо не се изучава лихвеният процент, при който са съжителствали германци и евреи между двете големи войни. Какви рецепти са си разменяли те по времето на Райха - за микровълнова фурна или за пещ.

Опитайте се да махнете само една жертва от общоналожените милиони на Холокоста и ще свършите в затвора. Защото по тази тема светът е демократичен като Инквизицията по времето на Джордано Бруно. А специално на българската клада съчки ще хвърлят точно онези, които осмиват историческата ви чувствителност и я обясняват с робски комплекси.

Смелостта им стига само за подигравки, защото са дьонмета и дори не са еничари.

Един еничар щеше да покаже гордост и да отговори – отвориха ми очите за новата истина. Така отговаряше завърналият се потурчен син Караибрахим, когато баща му го питаше какво са сторили с него.

Същото искаме да питаме и дьонметата - синковци, какво направиха с вас и кой го направи. Насилваха ли ви нещо, вие дърпахте ли се, или всичко беше доброволно. За няколко семинара, за две-три командировки и за малко джобни ли вършите всичко.

На колко се изчислява един Захари Стоянов и можем ли да си откупим обратно „Записките”, за да ги върнем в учебниците. Има ли някъде ценоразпис, имате ли материално отговорно лице и с кого трябва да преговаряме.  

Искаме да знаем толкова много неща за вас, а дори не знаем кои сте. Разбираме единствено, че сте страхливци, а искаме да научим и нещо за семето ви поне до пето коляно. Познаваме такива династии от предатели – и при вас ли е генетично.

Искаме да знаем какво е семейното ви положение и как обяснявате на децата си хляба на масата – татко днес имаше добър ден, продаде няколко кила история и ви купи нещо за ядене, а мама го приготви по запазена рецепта от обмена на Съжителството. Или ги послъгвате, че работите по един проект към една фондация, вземате едни пари и въобще си е работа като работа.    

Искаме да знаем за сексуалните ви влечения – не заради жълтото, а дали смятате да продължавате рода. Или смятате да си татуирате на задниците „живей за мига” и да я карате през просото на времето. Важно ни е да го знаем, защото е важно какви хора определят отношението към Родовото и Националното. Да не се получи конфуз, че това са хора, които собственият им род не иска да вижда и чува, а пък те не искат да чуват за неговото продължение.    

Имаме нужда от толкова много информация за вас, а не знаем дори имената ви. Нямате дупе да ни се представите, нямате очи да ни погледнете. Нямате и нищо общо с Караибрахим – де да бяхте еничари, но вие сте долнопробни и страхливи отстъпници.

Може да се скриете и този път от нас, но от планината няма да можете. Все някой ден ще се разчуе, защото винаги се разчува, и тогава започва черното безсмъртие. Имате ли дупе за него, или ви през него – нали живеете за мига. 









Гласувай:
12



1. bliz - Калин Руменов - ще запомня това име!
02.02.2016 09:21
Впечатляващо, силно, истинско, справедливо!

Прочетох с интерес, поздравления!
цитирай
2. mileidi46 - Страхотен е,нали??
02.02.2016 19:22
bliz написа:
Впечатляващо, силно, истинско, справедливо!

Прочетох с интерес, поздравления!

Благодаря,че намина..:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318049
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031