Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.12.2015 19:14 - АЗ СЪМ ПОТРЕСЕНА!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1553 Коментари: 3 Гласове:
13

Последна промяна: 20.12.2015 22:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
,,ГЕРОИЧНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД" ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ МОЛБА ,ДА БЪДЕ ВПИСАН В КНИГАТА НА ГИНЕС!
САМО ЗА ЧЕТВЪРТ ВЕК УСПЯ ДА РАЗРУШИ И СЪСИПЕ ДЪРЖАВАТА,КОЯТО ПРЕДЦИТЕ МУ ЗАВЕЩАХА...ПРЕДИ ВЕКОВЕ!!
НЯМА ДРУГ ТАКЪВ НАРОД!!
ЧЕСТИТ КУРБАН.
..
ПРЕВЕДЕНA ЧАST ОТ ФИЛМА:-ОТ MIS BIS:
www.facebook.com/MisBis/videos/10153986075206412/
ЦЕЛИЯТ ФИЛМ В ОРИГИНАЛ ТУК:
https://www.dailymotion.com/video/x3iboeu_al-jazeera-world-bulgaria-my-land_news



image

http://novinar.bg/news/kopeleta-dokade-stignahme_NTA4NjsxOQ==.html?
qstr=%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD+%D0%A0%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2

Копелета, докъде стигнахме

Като истински модерни и космополитни копелдаци стигнахме до цял четвърт век, през който не глава, а косъм не е паднал за държавна измяна. Което би трябвало да означава, че сме доживели края на всичките си национални комплекси за генетично заложеното предателство. Или просто сме доживели края на държавата и предателството не е възможно нито практически, нито теоретично.

Разбира се, глави да се търкалят съвсем буквално отдавна е невъзможно, защото би било измяна на хуманния еврокурс за изкореняване на смъртното наказание. Но все още има някакви оцелели форми на наказание, които обаче отдавна са изкарани от употреба и захвърлени в някой правосъден килер – никой не се сеща, че изобщо такова престъпление все още може да съществува. То е забравено като срамна болест, за която не е удобно да се говори, още по-малко пък да се говори на масата и пред масите.

Вероятно не е по силите дори на най-завършените и убедени копелдаци да повярват, че го докарахме до такъв юбилей. Какъвто в кратката история на последната държава не е запомнен – 

имало е и по-напрегнати, и по-спокойни времена

но цели 25 години предателска суша не е имало. Затова и копелетата днес пишат историята, в която не е сигурно дали няма изменници, но е безспорно, че липсва дефиниция за държава. А без нея е невъзможно и тълкуванието на измяната.

Може да е изглеждало, че през последния четвърт век почти не е имало ден, подходящ за национална предателска жътва.

Но само така е изглеждало, тъй като, за да предадеш нещо, това нещо първо трябва да съществува. А то не съществува и на най-елементарното битово ниво, понеже всекидневно бива отричано. „Няма такава държава” – и сте го чували, и сте го казвали, но никога не сте виждали разбита уста, която го е произнесла. Защото тази уста - тя не обижда никого, тя говори светата истина. И понеже истината е само и единствено тази, затова и никой не се засяга, че съществуването на държавата му не се признава дори на най-ниско равнище. Някои се засягат на родина, но за държавата всички са съгласни – няма такава. Е, като няма, как тогава да има изменници.

Как се става днес национален предател – без значение от глупост ли, дали по собствено желание или заради алчност. Някой може и да знае, но никой не иска да признае - затова и предателите изчезнаха като вид или се генномодифицираха и вече се наричат с други имена. Затова и настъпиха истински щастливи и безгрижни копелдашки години – не само без вътрешни, но и без външни врагове. Това също никога не е било в кратката история на последната държава – четвърт век 

не само предателска, но и шпионска суша

Нито един осъден за държавна измяна, нито един поне обвинен, нито един спипан чужд шпионин. Това би трябвало да е държавен рекорд и рекордът не подлежи на съмнение, но държавата е под въпрос, под много голям въпрос.

Например според правилната пропаганда, разпространявана от важните управленски клечки и провинциалните мъдреци, срещу държавата ни от месеци се води здрава хибридна война, а врагът е безспорно разобличен. Не е ясно обаче какви трябва да са неговите местни ятаци – те държавни изменници ли са, на какво наказание подлежат, някой въобще занимава ли се да ги търси. Все пак нали времената са военни, макар и хибридно-военни – някак не е много сериозно само да го констатираме и да излъчваме дълбока аналитична мисъл, без да потъркаляме някоя друга глава. Или на война като на война (както казва разобличеният враг), или всичко е на майтап, копеле – само си играем на война, само си играем на слуги и господари. 
То и добре, че е на майтап, 

че самата война е карикатура на война

Защото дори и в уж такива усилни и паметни за световната демокрация години пак не може да бъде произведена дефиниция що е то държавната измяна и как се познават предателите. Добре, че войната е толкова нелепа и въобще не е истинска, иначе щеше да свърши съвсем бързо и някои копелдаци нямаше да могат да се наиграят на войници, а само на военнопленници.

Обидно е някак, копеле, обидно е да стигнем чак дотук – да не знаем нищо за националното предателство, а да знаем толкова много за наднационалната измяна. Дваж по-обидно е, копеле, че по-скоро доброволно бихме станали еничари и дьонмета, само да не ни помислят за ренегати на глобалното и неговите ценности. И ако то утре поиска от нас, да кажем, включване в световния парад за легализация на гей браковете, не само ще викаме „сго-дих-ме-се”, но и „яж, куме, пий, куме” ще пеем. Триж по-обидно е, копеле, че всичко това няма как да бъде спряно, поне не и без геополитически преврат, който въобще не зависи от нас. А обидата на обидите, копеле, е, че ако някой местен наивник се опита нещо да недоволства, той ще бъде първият, който ще получи обвинение за измяна – на прогреса, на модерния свят, на човешките права и всички останали копелдашки клишета. Стигнахме дотук това да са ни углавните престъпления, а не доброто класическо предателство, на което красотата му е, че поне беше ясно за разбиране.

   



Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Колко е хубав живота в розова стр...
20.12.2015 22:35
Колко е хубав живота в розова страна! Има ли значение как се нарича тя и въобще съществува ли такава. Все едно, повечето хора имат имунна система за самосъхранение на щраус и естествено винаги са били жертвени агнета на собствената си глупост.
В деня на височайшето посещение на великия везир Давутоглу, носител на всички европейски ценности, световната вече с нов имидж телевизия "Алджазира" излъчи гнусен антибългарски филм със съдействието на терористичната групировка ДПС в единодействие с турското правителство. Целият свят видя как българите са направили геноцид в България на турците живеещи в нашите земи и как държавата забранява и преследва хора заради това, че са мюсюлмани!? Светът го видя, докато правителството от псевдодемократи целуваше задника на отоманския стратег и договаряше подкрепа на българите за война срещу Русия. Точна така, за война, защота присъединяването на Турция към ЕС както ви облъчваха е химера за след около 100 години евентуално. Докато светът гледаше циничния филм, българите си сипваха поредната ракия и набиха жените си в знак на незагаснал все още революционен дух. Тук спирам и отварям още едно събитие, което се знае само от една шепа хора в България. Да видим как контрастира с горното!
Има вече реално произнасяне на върховен български съд/от онези стачниците/ на основание на което много скоро 2милиона и 300 хиляди турци ще бъдат признати за български граждани. Това се крие от всички, защото всъщност съдбата на България е предопределена. Надявам се да прозирате вече самочувствието на ДПС от това да извива ръце, до възможността да произведе собствен президент на вилает България.
Да сте живи и здрави всички, слагайте розовите очила и се въоръжете със съмнение в думите ми, защото вас всъщност ви няма, вие не съществувате. А ако имате съмнение, че сте живи сипете си по ракия и набийте жената отново, за да се знае кой кара влака...
НИКОЛАЙ МАРКОВ
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Милейди! Раята е жива и ...
21.12.2015 13:09
Здравей, Милейди!
Раята е жива и със здрав дух!
Тя подготви излизането от учебниците на произведенията на Ботев, Вазов, тя тренира теманета сега
Защото знаещ, за парата , продава си и.....

Хубав ден!
цитирай
3. mileidi46 - Каквато раята..такива и онбашиите,приятелю!!
21.12.2015 13:36
leonleonovpom2 написа:
Здравей, Милейди!
Раята е жива и със здрав дух!
Тя подготви излизането от учебниците на произведенията на Ботев, Вазов, тя тренира теманета сега
Защото знаещ, за парата , продава си и.....

Хубав ден!

Всеки сам гради съдбата си,без да чака ,,месията".
Бъди здрав и весела Коледа....докато не я забранят..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8320690
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031