Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
22.09.2015 02:06 - МЕРКЕЛ В СИБИР-ПУТИН В БЕРЛИН!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1462 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 22.09.2015 04:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ето какво скандират германците!

https://www.facebook.com/notes/927018060669354/?pnref=story


image
ПЛАМЕН ПАСКОВ-истински политик!!
послушайте го..

Мълчанието на [грантомотивираните] агнета 21 settembre 2015 alle ore 11:00

Не знам, дали сте го пропуснали.

Би трябвало да се досетите, ако наблюдавате лутането на българоезичните грантомотивирани "будни съвести", и туземните демонократични "остри пера". По обърканото и зациклено повтаряне, като стара надраскана плоча на стари клишета, и старателното заобикаляне на всъщност значимите новини от последните дни - световните, в това число и европейски СМИ/СМРАД-новини.

 

Тези нещастници или не са получили новите си опорни точки (сигурно и в голямата бяла къща в Южния парк, на ул.Козяк, както и в НПО/ГМО агентурата още не са измислили, и разбрали "новите послания", и новата крива линия на вашингтонския обком на Партията, която някак си трябва да бъде представена за права), или има забавяне на новите траншове на грантовете.

Но каквато и да е причината, мисловният и идеен вакуум е налице... Бягат на място, а всъщност, назад...

 

Объркването им буди смесица от съжаление, омерзение, желание да подритнеш нещо мръсно, лепкаво, и гнусно, и в същото време предизвиква замисляне - а струва ли си да си цапам обувката?

Добре, става дума за нещо, което пишат не само вестник АТАКА, и казват не само в Телевизия АЛФА, а даже и в германския Der Spiegel:

 

"Вашингтон се страхува да остане с второстепенна роля, ако Владимир Путин на сесията на Генералната асамблея на ООН призове да се създаде коалиция за борба срещу "Ислямска държава". Затова САЩ бързат да поправят диалога с Русия до речта на Путин в Ню Йорк.

 

Ситуацията в Сирия е толкова безизходна, че Вашингтон преразглежда курса си и стигна дотам, където няколко седмици по-рано беше невъзможно да си представим: да се договаря с Русия на дипломатическо и военно ниво. Целта на внезапното сътрудничество с Москва, най-вероятно е, за да не отстъпят позицията на Владимир Путин по време на сесията на Генералната асамблея на ООН. 

 

Възстановяването на контактите между САЩ и Русия е знак, че САЩ осъзнаха, че войната в Сирия няма да бъде спряна без помощ от Москва. Целта на Русия е да принуди САЩ да преговарят. На този фронт Путин се сдоби с успех."

 

Всъщност, това не е точен цитат от Шпигел, защото статиите в подобен дух за последните 3-4 дни са доста (давам само кратък списък),

 

1. Syrien-Krieg: Kerry und Steinmeier wollen dem Tцten ein Ende setzen:

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/syrien-john-kerry-und-frank-walter-steinmeier-sprechen-ueber-loesungen-a-1053870.html

 

2. Geheimdienst-Gesprдche: USA und Russland stimmen sich ьber Anti-IS-Kampf ab

http://www.spiegel.de/politik/ausland/islamischer-staat-usa-und-russland-stimmen-sich-ueber-anti-is-kampf-ab-a-1053835.html

 

3. Kampf gegen IS: Kerry deutet Kooperation mit Russland an

http://www.spiegel.de/politik/ausland/john-kerry-deutet-kooperation-mit-russland-an-a-1053790.html

 

4. Hilfe fьr Assad: Russland soll Kampfjets nach Syrien verlegt haben  

http://www.spiegel.de/politik/ausland/russland-soll-kampfjets-nach-syrien-verlegt-haben-a-1053774.html

...и това е само за 19-20.09.2015.

Който иска, да си намери останалите. Можете да прегледате не само Шпигел. Кеф ви Guardian, кеф ви даже задокеански издания, включително и най-CNN-ските...координатната система "добър-лош" е счупена, и фурнаджийската лопата стана на вентилатор, дето се вика.

 

Накратко, положението е следното: "Отваряме втори фронт, за да се запишем в активните, и да не пропуснем после деленето на баницата".

Историята има ироничното, а понякога направо и саркастично свойства да се повтаря. Е, не напълно, разбира се, но при сходни по причинно-следствените си връзки обстоятелства винаги следват почти еднакви по резултат събития.

 

Спомнете си: кога по време на Втората световна война САЩ+Великобритания най-после отвориха втори фронт срещу Хитлер, и направиха десанта в Нормандия: след като всички най-важни и решаващи сражения вече бяха спечелени от Червената Армия, и СССР. Победителят беше ясен.

 

Кога започнаха доставките по лендлиза?

Не, когато бяха най-остро нужни, и когато Хитлер наистина газеше, и превземаше териториите и градовете на СССР, а когато "нещата се закучиха",  и СССР започна да се опъва, да строи непробиваеми защити, фронтове, и даже да тръгва в контраатака. Накратко, когато стана ясно, че блицкрига няма да стане. А щом няма да стане блицкриг, значи, по законите на природата идва руска зима. Същата руска зима, за която ватенките са винаги готови, но оборудваните и планирани за блицкриг войски на Вермахта не са.

 

Днес положението е същото. Причинно-следствените исторически обстоятелства са същите, и вече наблюдаваме зараждането на същите резултати, във вид на събития, и политическо поведение, както и тогава.

САЩ лъжеха чрез туземно-езичните си медии, СМРАД-ове, и грантомотивирани демонократични туземни НПО/ГМО "гражданска съвест и рупор на демонократичната мисъл" целия оглупял от СМРАД-демагогия евро-свят, че ние сме против ИДИЛ, ние ще ги бием, даже 1-2-3 пъти имаше нещо като въздушни удари. 

 

И това, че тези удари попадаха всъщност по позициите на сирийската армия (която се бие наистина с ИДИЛ), и по позициите на кюрдите (избивани и от ИДИЛ, и от Ердоган), ще го пишем за грешка на техниката, или на пилотите. На тия, високотехнологичните пилоти, които са навигирани от сателити, с помощта на които виждаме датата, напечатана на главните страници на вестниците, които чета минувачите по улиците, и парковете на изследваните територии. Грешки са, разбира се.

 

Имаше и 2-3 случая, когато наистина удариха точки от ИДИЛ.

Но кои точки? Тези, които не влизаха в бой когато трябва, срещу когото трябва, не слушаха централното ръководство на ИДИЛ, или създаваха вътрешни брожения в редиците на ИДИЛ. Обичайната децимация на върховното командване над провинилите се подчинени командири, сержанти, и войници, нищо повече.

 

Сега обаче Русия изпрати 22,000 военнослужещи, с всичко необходимо, по всички международни норми, поканени от единствено законното правителство на Сирия. 

И тези военнослужещи, оборудвани с "всичко необходимо", за разлика от САЩ, (воюващи главно с демагогия, и дезинформация), наистина воюват. Не само воюват, а направо сгъват сармите на ИДИЛ. И обичайната система на англосаксите за кастинг-тренинг-логистика на нови и нови "идиловци" от 82 държави в света, вкл. и от ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ държави, вече не смогва да компенсира загубите, които руската армия там нанася на ИДИЛ. 

 

Армията на доктор Башар Ал Асад също методично унищожаваше порциите, набирани от тези 82 държави от спецслужбите на САЩ-Великобритания. Същите порции, които бяха дислоцирани и обучавани в лагерите им в Либия, прехвърляни след това в лагерите в Турция, откъдето пускани на бройлерни партиди в Сирия, където армията на Сирия ги смилаше за 1-2 месеца. Но където за тези 1-2 месеца те също убиваха твърде много хора, и рушаха твърде много градове и села.  

Между другото, да напомня нещо позабравено, и измито от големия мътен ежедневен поток на демагогията, и дезинформацията, която се лее от българоезичните, но не български СМРАД-ове: имаше планове, обсъждани съвсем сериозно по веме на правителството на ГЕРБ-1, да бъдат разположени в България 8000 души от т.н. "либийски сили за сигурност", които да бъдат "обучавани" в американските бази в България. 

 

На какво да ги обучават ли?

Ами формално ни лъжеха, че щели да бъдат бъдещите сили за сигурност на прясно освободената от кървавия диктатор Муамар Гаддафи светло демонократизирана Либия. А всъщност - щяха да готвят същите бесни кучета на войната, орки на ИДИЛ и в България, откъдето да ги пращат там. Всъщност, не знам, дали това не е вече в ход.

 

Това, че протектората България (като марионетно управление) е включена не на думи, а на дело в истинската война срещу Сирия, е нещо достатъчно очевидно от много изплъзнали се от контрол събития, и факти, които благодарение на технологията интернет се появиха убедително, и еднозначно. За това съм писал, и други са писали достатъчно доказателствено, няма да го повтарям.

 

Да се върнем на гореказаното: за каква "баница" става дума?

Какво не искат да изпуснат САЩ-Великобритания, и васалите им?

 

Ами, ще си послужа с достатъчно точен, почти изчерпателен цитат от Борис Ляков:

...истинската причина за войната в Сирия се крие в откриването на нови находища на природен газ – около районите на Тартус и Латакия – двата големи пристанищни града, които са аналози на Бургас и Варна в Сирия......става дума за т.нар. Левантийски басейн, който по предварителни изчисления има потенциал за 3.5 трилиона кубични метра природен газ, както и на най-малко 1.7 милиарда барела нефт. Втората причина е получаването на т.нар. Шиитски полумесец между Иран, Ирак и Сирия. Иранците започнаха проект, чрез който тръбопроводите минават през Сирия и оттам излаз за Средиземноморието. Иранците сключиха и сделка с Пакистан – така тръбопроводите достигат директно до Китай през пакистанска територия. Това сериозно нарушава интересите на САЩ и техните васали – Саудитска Арабия, Катар, Турция и Кувейт..."

 

Защо "почти изчерпателен"?

Защото всъщност той е достатъчно изчерпателен (за запознатите), но за недостатъчно запознатите (казано деликатно), които черпят сведения за света около нас главно от първите 3-4 СМРАД-ливи канала на ТВ, и съпровождащите ги бумажно-електронни издания, трябва да се добави, че, (следете за мисълта ми):

 

  • загубата на войната в Сирия (за ИДИЛ-САЩ-Великобритения-Турция-Сауди-Катар-Бахрейн-ОАЕ) ще означава загуба на съдържанието на долара като световна пара на днешен ден. Това е верижен процес, каскада от събития, които следват едно след друго, като принципа на доминото
  • загубата на въпросната война ще осуети плановете на гореизброените да препратят тези бойци на ИДИЛ след ликвидацията на Сирия в посока Средна Азия, Кавказ, Татарстан, с цел ликвидация на най-важния геополитически конкурент - възправящата се, разкъсваща колониалните окови бунтовна Русия.
  • загубата на въпросната война ще затрудни (или оскъпи) силно набора на нови орки от цитираните 82 (засега) държави. Никой не иска да отиде на верна смърт, даже и там да го чака заплата във вид на прясно отпечатани хрустящи федерално-резервни долари, и уж 72 девици в рая.  
  • А това на свой ред ще направи очевиден отдавна известния факт: ако там (и другаде, където на въпросните от Pax Americana) е нужно, не воюват тези ислямизирани орки, бесните кучета на войната, ще стане ясно, че всъщност...няма кой да воюва! Където и да е за федерално-резервните интереси (представяни като интереси на САЩ) по света няма да има кой да убива, и да е готов да бъде убит. Поне във вид на армия.

Защото, напомням: САЩ като армия не съществува, НАТО като европейски башибозук- армия на САЩ - също. Обличащите се като военни, разписващи се на платежни ведомости като военни заплати, обучаващите се да бъдат уж военни всъщност не са хора, които са готови да бъдат войници наистина. Мотивацията, нормативните ограничения, военните закони, застраховките, заплатата, и задълженията по Job Description, и ограниченията по Женевската конвенция не стигат, не стават, казано направо - всъщност пречат да воюват на земята.

 

Следователно, армия, способна да влезе в бой на земята, да стреля, да стрелят по нея, да убива, да бъде убита, и да спечели война, няма! ИДИЛ е последната истински боеспособна американска армия в света!

Какво следва...надявам се сами да се досетите.

Благодаря ви за търпението!

Вие явно сте от все още четящото малцинство!

;)


www.facebook.com/notes/927018060669354/
 



Гласувай:
8



1. leonleonovpom2 - Поздрави!
22.09.2015 09:07
Добро , а и правилно решение!
Срещу играта на кукловодите!
цитирай
2. dedenze - Подобна "размяна" имаше 1943 - 1945 г. !
22.09.2015 11:23
Днес също трябва да има такава в зимните месеци, за опресняване на паметта ! Като афроамерикански наблюдаел в Сибир, може да се включи Обама !
цитирай
3. mileidi46 - Здравей Лео,
24.09.2015 15:48
leonleonovpom2 написа:
Добро , а и правилно решение!
Срещу играта на кукловодите!

Аз ги наричам ,,падналите ангели":)
А Меркел,скоро ще влезне в историята,според мен..:)
Поздрави!
цитирай
4. mileidi46 - !!
24.09.2015 15:50
dedenze написа:
Днес също трябва да има такава в зимните месеци, за опресняване на паметта ! Като афроамерикански наблюдаел в Сибир, може да се включи Обама !

нали знаеш,че историята винаги се повтаря..т.е ..праща ни поправителни,защото не сме си научили урока!!
Поздрави и приятен ден ти желая!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8306038
Постинги: 2044
Коментари: 15594
Гласове: 32606
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031