Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.11.2014 02:16 - ТИ МОЖЕШ ВСИЧКО
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 2320 Коментари: 4 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Вуду срещу ДОПГ
Чухте ли? Още един българин за малко да се самозапали. Ясно, че това само по себе си вече не е новина, но тук случаят е малко по-особен. Човекът се е „самоубил” в следизборната нощ и е оставил следсмъртно писмо. Ето какво пише в него:

„Не отнемам живота си заради това, че не мога да храня децата си – те отдавна минаха на фотосинтеза. Не е защото банката ни взе апартамента, след като останах без работа и не мога да плащам кредита.Не е защото жена ми умря от мъка. Непосилните сметки за ток, парно, вода, лекарства… също не са проблем – нали сме на улицата. Самоубивам се защото изборите отминаха. Свърши се. Не мога да живея без предизборните обещания. Само в тях виждах светлото безоблачно бъдеще. Единствено в заклинанията на Бойко Борисов, Сергей Станишев, Ахмед Доган, Костов, Сидеров, Симеонов, Дудука и ортаците им дишах безметежно. Тръпнех в радостно очакване на справедливост и възмездие. Ах, тези красиви лозунги! Как да живее човек без тях? Прозрачност, законност, демокрация… Време било за стабилна държава. Вече било време за победа над корупцията. За реформи в здравеопазването, в образованието. За реформи в реформите. С грижа за човека. С грижа за грижата за човека. Как вече, ето аха-аха, и щяло да се помисли за младите, за старите, за достойни пенсии и заплати. За цените… Помислиха – токът скочи с 10%. Явно другарят президент Роската Плевнелиев, по-известен като ирландската пастирка, си държи на обещанията. Нали той имаше частна среща с шефовете на енергобандитите във Виена. На Роската може да се разчита – каквото каже, го прави. Не с 10%, ами и с 50% ще го вдигне пустия му ток. Дума е дал човекът – дума на пастирка.

Съжалявам, че не успях да стигна навреме до с. Горни Лом. Там се погрижиха за 15 човека наведнъж. Можех аз да съм 16-ият щастливо взривен. Завиждам им на тия късметлии и за това, че са взимали приказни заплати – цели 240 лв. на месец. Общо взето съм голям карък. Сума ти хора се издавиха в потопите, ама аз все не бях на нужното място и в подходящия момент. Загрижените ни управници ахкаха и охкаха, официални траури обявяваха. Снимаха се по телевизиите и какво? Нищо. Наводненията се редуваха с взривове, катастрофи и тежки партийни софри. Надявах се, че най-накрая ще им уврат главите и ще вземат генерално решение. Например: да ни съберат нас, всичките тия български граждани дето не им трябваме под някой голям язовир и да ни удавят накуп. Или пък да ни раздадат противопехотни мини, да си ги настъпваме. Или да ни вдигнат във въздуха от раз. Бум и готово! Ама не, трепят ни на парче.

Всъщност така като се замислих, реших рязко да променя решението си. Няма да самозапалвам себе си. Ще направя една голяма кукла – олицетворение на ДОПГ (държавна организирана престъпна група). Чучело, събиращо в едно олигарси и корумпирани политици и магистрати. Ще драсна клечката кибрит и ще изгоря виновните за 25-годишния геноцид в България. Ето това ще направя. Само че имам малък проблем. Няма как да купя бензин… Някой ще ми услужи ли? На някой да му се намира туба с „животворна” силно запалима течност?”.

 Ивайло Зартов, 06-10-2014 г.

image

Пазарът на смъртта

image


„Гнусната осморка” и топчета сополи

Гледали ли сте филма „Великолепната седморка”? Класика. Бедни, изтерзани, докарани до просешка тояга местни жители молят за помощ седмина защитници да ги отърват от бандата изроди. Ако сте го пропуснали, не е фатално.

А какво ще кажете за „Гнусната осморка”? Гледате го в момента. Най-новият хит от 25-годишния убийствен сериал на ДОПГ (държавна организирана престъпна група) пикчърс. И тук имаме народ, подложен на геноцид, но липсват спасители. Докато угнетените се правят на незнаещи и неразбиращи, че сами трябва да се освободят, престъпниците, които откраднаха България се възпроизвеждат нагло и безцеремонно чрез фокус, наречен „избори”. Шайката периодически сменя актьорските трупи и звездите, но сюжетът се запазва. Вече награбеното строго се охранява от корумпирани и кариерно зависими прокурори, съдии, полицаи и следователи. Паралелно тече втората линия – грабежът продължава. Разбойници под различни прикрития – политици, депутати, министри, президенти, министър председатели, олигарси, местни феодали… крадат като за световно първенство, използвайки разнообразни техники: приватизации, концесии, обществени поръчки, заменки, директни продажби, ДДС измами, митнически далавери, контрабанда, хазарт… Последният писък на модата е да се взимат милиарди външни заеми, за да се откраднат и те.

ГЕРБ, БСП, ДПС, РФ, ББЦ, ПФ, АТАКА, АБВ – това са марките сапуни, с които за пореден път ще ни „къпят”. От ДОПГ пикчърс разчитат на зрителите – идиоти. Въртиш им поредния 6543-ти епизод, като разликите с предходните са в леките размествания на имена, добавяне на нови абревиатури със стари – познати муцуни, обещаващи „грандиозни” обрати, мъгли, пуканки, захарен памук.. Идиотите гледат, хлипат, вълнуват се сякаш аха-аха и нещо ще се случи. Ето, идват лелеяните справедливост и законност. Ето, хладилникът е пълен, сметките за ток, парно, вода и лекарства са платени, а от пенсията (заплатата) все още остават мнооого пари. Корупцията е сразена. Здравеопазване и образование не са болезнени теми. Всичко е в розово. Зрителите шмъркат сополите си, бършат сълзите си от умиление и тъга поглъща малките им мозъчета… „Ами сега? Какво ще правим без любимия си сериал?”. Веднага трябва да внеса успокоение сред мазохистите. Вашата сапунка ще я има, докато ви има и вас. Няма как престъпниците от ДОПГ да се самоарестуват, самообвинят и самоосъдят. Зяпайте сега „Гнусната осморка” така, както преди се радвахте на „Смърдящата тройка”, „Отвратителната двойка” и прочие комбинации от ярки прилагателни и безлични цифри. Вижте ги кои са:

ГЕРБ – грабиха почти 4 години без да накажат бандитите преди тях, въпреки че се скъсваха от обещания за възмездие и справедливост. БСП – 25-годишни крадци. ДПС – 25-годишни крадци. РФ, или по-известни като „деформаторски блок” – 25-годишни крадци с нова табелка. Сборен компот от уж „десните” ДСБ, СДС и ала-бала. ББЦ е партизанското име „Наглост без цензура” – второто ДПС. Уникална отровна смес между майстора на дудуци Бареков и олигарха Ковачки. ПФ – или иначе казано ОФето от Бургас – втората АТАКА. И те уж щяха да уволняват мутрата Бойко, пък сега се чудят къде не са го облизали. АТАКА – фурнаджийската лопата, която вече се поизтърка, затова се налага да бъде подменена с ОФето. АБВ – 25-годишни крадци с името на уж лявата БСП. Параванов и Румен Петков лично скочиха да защитават рекетьора Бойко след публикация в „Интернешънъл Куотърли”. Първият беше президент, вторият – МВР шеф.

Та така, това са 8-те избрани от ДОПГ да ни грабят, лъжат и унижават. На зрителите мазохисти им е приятно. Гледат си „Гнусната осморка”, бъркат си в носа, правят си сополите на топчета и си ги дъвчат сладко-сладко. Вкусно и засищащо. Ето, идва светлината в тунела. Ето, идва следващата серия. Ето, идва….

 Ивайло Зартов

http://ivailozartov.org/



Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Всеки четвърти българин е летувал
07.11.2014 06:00
в чужбина. Всеки българин има свой собствен дом. Българите държат в банките цели 60 МИЛИАРДА на влог. Това ги прави най- заможните хора в света. Българите ядат, пият и се веселят и се смеят на малоумници като теб, които драскотят врели- некипели в идиотските си блогчета.
цитирай
2. mt46 - Мда...
07.11.2014 08:30
Не може да очакваме промяна от провалили се политици, от мутри...
цитирай
3. chavdar01 - ЧОВЕКА СИ ОТРЯЗА ПРЪСТА ЗА ДА ПОКАЖЕ ЧЕ Е НЕВИНЕН!
07.11.2014 09:23
НО ПАК ГО ОСЪДИХА,
ЗА РАЗЛИКА ОТ 25 ГОДИШНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ КРАДЦИ!!!
ОТ КОИТО НИКОЙ ДО СЕГА НЕ БЕШЕ ОСЪДЕН ЕФЕКТИВНО!!!
ТОВА Е българия!!!
цитирай
4. apostapostoloff - Истината е тук:
08.11.2014 07:25
http://apostapostoloff.blog.bg/drugi/2014/11/08/shturaci-shtykat-iz-bylgariia.1311598
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8323378
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031