Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.05.2013 12:16 - ТОЙ НЕ Е ПОПУЛИСТ.ПРИЕМЕТЕ ГО НА СЕРИОЗНО...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 3231 Коментари: 3 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНА-ДВЕ ВИ ПРЕДЛОЖИХ МАТЕРИАЛИ ЗА НЕГО...ОЧАКВАХ И ВСЕ ОЩЕ ОЧАКВАМ ,ТОЗИ ЧОВЕК ДА ОБЪРНЕ ИСТОРИЯТА...
НЕВЕРОЯТНО Е,КАК МЕДИИТЕ ПО СВЕТА,НЯКАК СИ МЕЖДУ ДРУГОТО СЪОБЩАВАТ ЗА ТРИУМФАЛНАТА  МУ ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ СЕГА! !
130 МЕСТА В ПАРЛАМЕНТА!
ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО КАЗВА ЕДИН ИТАЛИАНСКИ ПРОФЕСОР ЗА ФАРАДЖ...МОЛЯ САМО ДА СЕ ПОТРУДИТЕ ДА ПРЕВЕДЕТЕ ТЕЗИ ЛИНКОВЕ ,ЗАЩОТО АЗ РАБОТЯ С ЕКРАННА КЛАВИАТУРА В МОМЕНТА И НЕ СЪМ В СЪСТОЯНИЕ ДА  ГО НАПРАВЯ..ПРИ ЖЕЛАНИЕ..МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ..ДОРИ С ЕЛЕМЕНТАРЕН ГУГЪЛ-ПРЕВОД.






http://blog.ilgiornale.it/foa/2013/05/05/non-chiamatelo-populista-nigel-farage-va-preso-sul-serio/


http://www.megachip.info/tematiche/beni-comuni/10202-leuroscettico-farage-stravince-nelle-elezioni-locali-inglesi.html

http://mileidi46.blog.bg/politika/2012/01/07/neshtata-koito-nikoi-niama-da-ti-kaje.878605

http://www.megachip.info/tematiche/guerra-e-verita.html








Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - Милейди, ето по първия линк: http://blog.ilgiornale.it/foa/2013/05/05/non-chiamatelo-populista-nigel-farage-va-preso-sul-serio/
07.05.2013 20:54
Може би, защото съм израснал в школата на Indro Montanelli, но за мен тези, които са ясни и да има смелостта да се излагат като в лицето, аз им се възхищавам, дори когато те не са изцяло съгласни с тях или само частично. Nigel Farage, лидер на Партията на независимостта (UKIP), която току-що спечели изборите в Британия, принадлежи към това семейство. Аз го последва за дълго време се възхищавах на словото, извънредно, и дързостта на действията му в Европейския парламент срещу лобиране и номенклатурата, която доминира Европа. Всеки път, когато го чух, че това е плюс.

Имам обаче изумен да види как големите национални медии даде новината за триумфа си на изборите в Британия. Почти никой не е дал на първа страница, но само в рамките на ценните книжа, в които тя се появява само с вълшебната дума: "популистки". Прилагателното, че в продължение на няколко десетилетия служи за марката православието някой стръв на дясно или на ляво. Това е условен рефлекс, че има известна ефикасност, тъй като тя намалява опасността от зараза и ефекта на емулация в други страни.

Но Nigel Farage не е популистка. Тя не е на външен вид, без недостатък, успокояващо, като бизнесмен, който е бил в миналото, че не е в аргументите винаги точни, мотивирани, квалифицирани, и дори не е разглеждан в политически произход, но припомня и законно могат да действат като наследник на Тачър. Със силни идеи и не винаги condivisibli, но винаги да бъдат давани.

Това не е Бепе Грило English: тя е много по-стабилно, структуриран, точна визия в политиката (вж. в това отношение на ясен анализ на Stefano Magni)

Claudio Messora, автора на блога Byoblu , е бил разпитван преди една година. (Вижте видеото по-долу)

Ето някои основни стъпки:

Моята визия за развитието на човешкото общество е, че ако искаме да имаме училища, болници и социален статус, за да имат всички тези неща, които трябва да се реализира печалба! Защо е благодарение на печалбата, която хората плащат данъци. И това, което имаме сега, в това Европейският съюз е нещо, което ви създава свободния пазар, но които в действителност е изцяло контролиран от държави, в ръцете на големите банки и корпорации, които се блокират истински свободното предприемачество и малки и средни предприятия от раждането и развитие, и ние виждаме ниския ръст, слабо, дълг, истински лоша сделка за тези, за които, според мен, тези неща са проектирани и разположени: слабата част от обществото. Трябва да се правят пари, да се реализира печалба, ние трябва да се конкурират с Бразилия, с Индия, с Китай и по целия свят в развиващите се страни. Но всичко, което правим, е себе си опаковката в пелерина, която казва: "О, да можете да работите по-малко, ще трябва да печелят повече," "можете да се пенсионират по-рано." Тя не работи. Той не плаща. След като помисли внимателно за всичко това, на пазара е това, което дава печалба, печалбата ни дава таксите, данъците ни даде добро състояние на обществото във всяка свободна държава.

И отново:

Моята страна не е антиевропейски на всички. Искаме Европа, с които да се прави бизнес, да работят заедно, ще бъде още по-добри съседи. Лично аз имам голям обич за Италия и италианците, и на 7 години, когато правех друга работа, когато бях в бизнес, имах една агенция в Милано и съм прекарал много време в пътуване из Италия, в бизнеса с италиански фирми. И, както казах по-рано, не сме по-добре, не по-зле от нас, ние сме със сигурност да, обаче, много по-различен от теб. Ние оставаме с нашите собствени форми на управление, валута, езици, култури. Ние ще бъдем заедно, ние ще правим бизнес, ние ще бъдем приятели и добри съседи и ние ще седят около една добра порция спагети с вкусната си вино, и ние ще бъдем приятели. Но ние не трябва да бъдат принуждавани заедно в един политически съюз, и моята партия ще продължи да следва тази политика, за UK свободна, независима и демократична, а не урежда от Херман Ван Ромпой, Барозу и други ужасни дребни бюрократи, които сега командва живота на 500 милиона души в Европейския часови зони.

Аз ви питам: това са думите на един опасен екстремист или интелектуален кураж, умерен либерал, истински демократ?

Наистина заслужава да се отхвърли като "популистка"? Или може би неговите идеи са толкова прости и все пак направи революция, за да плашат? И "толкова скандално запитване, отразяват, да се обсъждат?

Не и на този блог, който поставя начало на дебата Farage. И това Farage ще се свържем с, не се заблуждавайте.
цитирай
2. bven - По 2-я линк:
07.05.2013 20:59
06 май, 2013
INETTOCRAZIA THE WORD, която обяснява всичко, но вие няма да намерите в речниците
Inettocrazia:

"Система на управление, където най-малко може да командващия се избират от поне могат да произвеждат, и когато членовете на обществото по-малко вероятно да успеят да бъдат възнаградени със стоки и услуги, заплатени от конфискуваните богатство до по-малко и по-малко производители. "

Думата "inettocrazia" не съществува в нито един речник, но тя изглежда да са създадени наскоро да се опише естеството на демократичния изборен процес и неговото неизбежно логичен резултат. Нямаше нужда и трябва да се каже, че авторът, анонимен, е направил страхотна работа за ограничаване на тази концепция, като цяло, по-накратко.

Знам, че тези твърдения изглеждат преувеличени, крайности, опасни, неуважителни: изглежда, че сме загубили навика да описват нещата такива, каквито са, да се използва логика и истинското значение на думите. Всички в чест на политически коректен.

Що се отнася до " статия за Offshore Течове документ , в този случай ви каня някой ужасен лицето на тези вещества в deiscriversi вероятно от бюлетина и вече не следват този блог.

Който се възприема като свободен човек и производител на стойност и благосъстояние в обществото ще го намерите не е трудно да разберем, че живеещите в inettocrazia, когато хората неспособни, нелеп, имат при вземането на решения за това какво може и какво можете да направите и се опитват да клетъчно човешките кодове действие писмено вътре.

Непосредствената реакция е: "Е, тогава, нека да се промени системата." Като се има предвид, че никой не е в състояние да промени системата, когато се опитвате да подредят с хора, които се чувстват по същия начин. Осъществяване политика.

Страхувам се, че истината е, че тези, които се опитват да променят системата, за да го направи по-добре, няма да успее. Причината е проста: производителите на богатство, тези, които плащат последиците от системата, не са мнозинство. И системата се основава на 1 1.
цитирай
3. djani - Както винаги, реагираш на справедливите каузи.
07.05.2013 21:28
Аз също мисля до голяма степен като Фараж. Благодарение на политиката на ЕС, много от традиционно стабилните страни са в криза поради неолибералния икономически и политически модел. Който е обречен и ще бъде отхвърлен...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8319002
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031