Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.09.2011 03:33 - ИЗЛИЗАЙ!!!!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 13043 Коментари: 29 Гласове:
35

Последна промяна: 29.09.2011 19:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

 Излизай ! imageimageimage

Сега. Навън. На улицата. Покажи се. Протестирай. Не се обяснявай и оправдавай и не се крий. Не теоретизирай кое има и кое няма смисъл. Дойде му времето. Искай си правото на труд, искай си качеството на живот, искай си европейската заплата… Попитай къде отиват социалните и здравните ти осигуровки.

Поискай ги от тези, които ти ги откраднаха, заедно със спестяванията на баща ти и пенсията на дядо ти. Поискай ги от тези, които оставиха циганите да правят, каквото си искат, където и както си искат. От тези, които оставиха държавата да гние и да се разпада на анклави и улици-граници. Тези, които целуваха задника на един циганин, осъждан криминален престъпник, и го наричаха „цар”.

Поискай им сметка. От мазните полит-лицемери, които те управляват, оправдавайки политическата си импотентност, корумпираност и безидейност с папата, с арменския поп, с Европейския съюз. От клакьорските и слугински обслужващи медии, които наричат първата проява на истинско гражданско общество „вандалски погром, извършен от пияни и дрогирани лумпени”. А предумишленото убийство на 19 годишно българче, извършено от самозабравили се цигани, наричат „нелеп инцидент”.

От тези, които ведро ухилени, откриват предизборните си кампании с балони, кюфтета и циркови номера, докато държавата гори, разтърсена от дълбок социален и етнически сблъсък. От липсата на справедливост и държава в циганския катун. От липсата на закон и полицаи, когато трябва да се пази имота на българина. Попитай ги бил ли е криминално-проявеният Рашков „спонсор“ на МВР ? От отговора ще разбереш поне една от причините поради, които същия криминално-проявен Рашков ( известен сред някой обслужващо-лизачески, псевдо-медии като „цар“ ) е бил недосегаем. И за данъчните и за полицията. И спокойно е наричал съгражданите си българи – „гяури“.
image

Другата причина разбира се, вероятно е подозрението, че въпросният Рашков е давал пари на различни партии и лидерите им. Интересно е да попиташ за пълния списък на облажилите се.

Поискай сметката от продуцентите на тъпото „реалити” шоу, наречено „обществено-политически живот”. Което плащаш с данъците си. Или с остатъка от тях, който не отива за социални, детски и прочее „помощи”, чрез които издържаш невписаните си съграждани от цигански произход.

Питай защо циганите в Столипиново размахват автомати. От кого са ги взели.

Днес младите българи са на улицата. Тези, които ги е грижа, тези, които ще останат да живеят тук.  Тези на които им стиска.
image
Поздрави тези момчета. В Катуница, София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен.

Тези които доказаха и показаха, че нацията е жива. Че нацията се съпротивлява.

Подкрепи ги.

Излез. Това е твоето време. Не го изпускай.....

http://bg.altermedia.info/?p=16202#more-16202
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-09-28&article=383196

А след дни някое от децата на пасуващите може би ще е поредната жертва...

Излизай !Навън  младите българи показаха, че нацията е жива!!!
БЪЛГАРИ,ЗАСТАНЕТЕ ДО ДЕЦАТА СИ!!!
imageimageimageimage

 

Bulgaria: oltre 100 arresti a proteste

Continua ondata proteste dopo morte 19enne bulgaro venerdi"

image  (ANSA) - SOFIA, 27 SET - Nuovi arresti in Bulgaria alle manifestazioni di massa ieri sera in numerose cittа in segno di solidarietа con gli abitanti di Katunitsa, la localitа del sud insorta contro i soprusi del clan rom di Kiril Rashkov, detto "re Kiro", boss della produzione e del traffico illegale di superalcolici: 105 gli arrsti nelle ultime ore. Nella capitale Sofia e in altre citta", decine di migliaia di bulgari sono scesi in piazza per protestare per la morte del 19enne bulgaro Anghel Petrov. Bulgaria, 168 arresti in seconda notte di proteste contro Rom mercoledм 28 settembre 2011 09:45  http://it.reuters.com/article/topNews/idITMIE78R02120110928 [-] Testo [+] image 
http://www.tuttosport.com/attualita/esteri/2011/09/27-146425/Bulgaria%3A+oltre+100+arresti+a+proteste
image
 
ПОМОГНЕТЕ НА ДЕЦАТА СИ.... ТЕ СЕ НАДЯВАТ НА ТОВА !!!

Един коментар,които си заслужава да се прочете:


За съжаление няма да кажем стига, не сме дорасли още за това. А дори и да кажем пак ще го направим по грешния начин, по правилата на системата, и това ще си остане просто глас в пустиня, както се случва неведнъж до сега. Държавата е наша, не тяхна и точно това предполага нашата отговорност и участието ни в нея. Защото също така държавата се прави от нас, не от тях. Кои са те и кои сме ние? Всичко започва от самите нас. Ще им покажем червен картон и после какво, ще приемем други и пак старата песен на нов глас? Както е казано в една приказка - "Горко на народ, който посреща своя нов водач с фанфари, а го изпраща с пищялки, само за да посрещне друг отново с фанфари". И още "Горко на народ, разделен на части, всяка от които си въобразява, че е народ". А аз ще кажа "Горко на народ, който се страхува от собствените си деца и за това толкова усърдно се пази от тях, както се видя на протестите тези дни". Две деца бяха убити и отговорността за това е колективна, на всички нас, не на циганите, Гергов, Цар Киро, ДПС или някой друг. Всички ние сме виновни за това, няма невинни. Сега оставяме 13, 14 или 15 годишните ни деца да оправят положението, което всички други 22 години не успяхме да оправим. Те не са толкова вряли и купяли, но една е разликата между нас и тях - в нивото на смелостта да направят нещо, макар и грешно. Когато става върпрос за децата на България не трябва да има колебание. Всички ние трябва да им помогнем в тяхната борба, дори и тя да се окаже борба с вятърните мелници. Аз питам - къде сте вие учители, родители, майки, зъболекари, таксиметрови шофьори и всички други, когато децата ви надават глас и биват смачквани от полицията? Които пък служители не идват от Марс, а също така са от същата тази държава, и които с действията и бездействията си помагат за създаването на същата тази държава, в която ще живеят техните собствени деца. Тези хора за едната заплата са готови да продадат собствените си деца. Ето до там сме я докарали! Нека всички да излезем на улицата, но не за да бъдем манипулирани от корумпираните медии и самозабравили се политици, които пак да спечелят от цялата ситуация, а за да кажем наистина СТИГА!!! И не по начина по които те очакват да го направим. Те вече са подготвени за това. Ние трябва да ги изненадаме с различни от очакваните действия. Спрете да си плащате данъците, спрете да използвате банките, спрете да използвате градския транспорт, спрете да ходите на работа (това важи в пълен смисъл и за полицията), спрете да купувате продуктите, които ви ракламират, в никакъв случай не използвайте агресия или насилие срещу тях, те точно това и очакват от вас! Но го направете всички до един! Просто се събудете и пораснете най накрая! Не заради вас, а заради децата си (включвам и себе си в това число). Спрете им кранчето и те сами ще се изядат един друг. Те съществуват само защото ние поддържаме системата, която прави възможно съществуването им.

(C) Plovdiv24.bg | Източник:
http://news.plovdiv24.bg/290620.html#ixzz1ZIH9iZQT
Моля прочетете тeзи постинги ..помислете!!!
http://lubomir33.blog.bg/politika/2011/09/29/euforiiata-svyrshva-a-sega-nakyde.827639
http://inkata22.blog.bg/politika/2011/09/28/ima-smisyl.826862





Гласувай:
35



1. mileidi46 - Прочетен от създаването: 42647...
29.09.2011 03:38
Прочетен от създаването: 426476
Прочетен този месец: 25544
Прочетен днес: 1221
Гласове от създаването: 15892
цитирай
2. vandela007 - Миле,
29.09.2011 06:22
Поздравления за постинга, за гражданската позиция, за ангажираността към проблемите на България.
Благодаря ти!
цитирай
3. анонимен - Аз като казвам, че демокрацията е ...
29.09.2011 07:43
Аз като казвам, че демокрацията е чиста демагогия, всички тук ми скачат. Преди няколко години в Берлин полицаите с така адска злоба налагаха децата, че направо пращяха кости. Демокрацията се изчерпва само със сладки приказки, останалото е бой и всеки да се оправя сам. Наченки на демокрация има само в родината на демокрацията-Гърция, а и самия народ си защитава правата. На другите места, медиите тушират всякакъв опит за справедливост.
цитирай
4. mt46 - Милейди,
29.09.2011 07:55
от 22 г. насам "цар" Киро се е сдушвал с всяка власт - как е забогатял, мислиш?...
И царкировците са мнооого...
А ти ще се включиш ли в протестите?... :)
цитирай
5. feq - За теб, Милейди, отговор на въпроса ти: "ЗАЩО ДЕЦАТА?"
29.09.2011 09:34
За теб, Милейди, отговор на въпроса ти: "ЗАЩО ДЕЦАТА?"
09:31 Цитирам написано от една майка, била с детето си вчера на протеста в една от групите във Фейсбук! Помолих жената да се свърже с телевизия и да разкаже какво е видяла там! Дано го направи!

Янка Ранделова
"Аз съм точно един от родителите, които снощи подкрепиха децата си с лично участие на площада, по улиците до полицейския капан в тунела. И понеже вярвам само на очите си,а не на манипулациите на полицията и медиите, мога да ви кажа от първо лице - никой от участниците не е търсил физическа саморазправа, каква пролята кръв?!! Нямаше пияни и дрогирани хулигани, ултраси и психопати, а предимно млади хора с национални знамена,пеещи химна. През целия път по главната никой не е пострадал, нито витрините наоколо, нито някой от полицаите от кордоните по целия път. Полицията, предварително подготвена по сценарий, насочи шествието в тунела и го загради от всички страни с коли и 4 автобуса СПООР-аджии с щитове и палки, като цялото улично осветление беше предварително изключено. И тогава по радиостанциите на шефовете им се дадоха команди от някои,стоящи някъде, в някакви кабинети - ВСИЧКО ДА СЕ РАЗЧИСТИ /чух го с ушите си/! Ченгетата започнаха да млатят с палки когото докопат, да събарят на земята и ритат децата без никакъв повод. С бой избутваха по 5-6 деца в тъмните странични улички и ги набутваха в микробуси. Крещяха на момчетата,че имали оръжие и това че не намираха такова не отменя факта,че щом полицая казва,че имаш оръжие - значи имаш! Но бой имаше само за младежите,въпреки че те не смееха да дразнят ченгетата. Всички като нас - по-възрастни и наглед улегнали хора,те не закачаха. Даже се правеха,че не ни виждат когато не изпълнявахме нарежданията им. Ние открито ги предизвиквахме крещейки "Защо биете децата?","Как не ви е срам!","Цар Киро ли ви купи бензин за колите",наричахме ги продажници и еничари...и нищо - не ни закачаха. Открито ги карахме да арестуват нас,за да видим как ще ни изкарат лумпени и хулигани. Нищо!! Нарежданията им бяха много точни - протеста трябва да бъде изкаран като проява на лумпенизирани футболни ултраси и хулигани,които са хвърляли камъни и полицията геройски е спасила мирното население от насилие. Не трябва да се създава впечатление,че това е протест на хора от всякакви възрасти срещу един от най-големите социални проблеми в държавата-циганите,генериращи 80% от престъпността в страната и тероризиращи българите от градове и села.Защото въпроса може да стане политически, а избори наближават....Края оставям на вас!


Днес говорих с още едни възпитани, нормални хора, които са били с децата си на протеста, жандармерията съвсем целенасочето е почнала и пред тях да бие невинни деца, които са пеели химна и нито са хвърляли камъни, нито са чупели!"

Източник:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=612932.1920
цитирай
6. bven - Поздрави!
29.09.2011 09:42
Полицаите са нападали и биели без причина!
КОГО БИЯТ???
Българин бие българин заради насадена омраза!!! Полицаите КАКВИ СА? НЕКА СИ СПОМНЯТ СВОИТЕ РОДНИНИ - БРАТЯ, СЕСТРИ - И ТОГАВА ДА БИЯТ!
Дали циганин ще бие циганин някъде???
ОПОМНЕТЕ СЕ, ХОРА!!!
цитирай
7. mileidi46 - Priqtelko,az sum BULGARKA!!!
29.09.2011 11:47
vandela007 написа:
Поздравления за постинга, за гражданската позиция, за ангажираността към проблемите на България.
Благодаря ти!

I se gordeq s tova!!! Kak bix mogla da gledam i da slu6am bezu4astno vsi4ko i da ne spodelqm mukata na moq NAROD!!
S vas sum!!!S zqloto si surze!!!Blagodarq ti,4e me razbira6!!
Bqsna sum zatova,4e biqt dezata!!!Ne6to trqbva da se napravi!!!Silno!!
Dezata trqbva da usetqt na6ata podkrepa!!
цитирай
8. mileidi46 - Tova ne e demokraziq!!!
29.09.2011 11:58
kushel написа:
Аз като казвам, че демокрацията е чиста демагогия, всички тук ми скачат. Преди няколко години в Берлин полицаите с така адска злоба налагаха децата, че направо пращяха кости. Демокрацията се изчерпва само със сладки приказки, останалото е бой и всеки да се оправя сам. Наченки на демокрация има само в родината на демокрацията-Гърция, а и самия народ си защитава правата. На другите места, медиите тушират всякакъв опит за справедливост.

Kogato v edna durjava biqt dezata si na ulizata,zatova,4e iskat po xubav jivot,4e iskat podredena i uredena durjava..Tova e DIKTATURA!!!
цитирай
9. mileidi46 - Naroda e tolkova vinoven,kolkoto i politizite!!!
29.09.2011 12:03
mt46 написа:
от 22 г. насам "цар" Киро се е сдушвал с всяка власт - как е забогатял, мислиш?...
И царкировците са мнооого...
А ти ще се включиш ли в протестите?... :)

Za6toto stava texen donor..za6toto gi xrani ,bez da im tursi smetka!!!
No dezata izlqzoxa na ulizite..!!!! Samo dezata!! Kude e naroda!!! Za6to ne zastanaxme do tqx,za6to pozvolqva da se biqt nevinno protestira6ti deza!!!Bqsna sum!!!
Da 6te u4astvam!! Ako izob6to 6te ima v kakvo.Ako ne e vsqko 4udo za tri dena..i vsi4ko po staromu.Pak 6te ti4at s biuletinite da gi preizbirat..!!!!
цитирай
10. mileidi46 - PRO4ELA SUM VSI4KO,PRIQTELKO!!!
29.09.2011 12:12
Vsi4ko, do koeto sum imala vuzmojnost da se dobera..Do vseki klip i informaziq!!
Svetut gleda i slu6a!!!I 6te stanem za smqx!!! Ako tuk poliziqta bie6e deza na ulizata..znae6 li kakvo 6te stane v Italiq??Bedna ti e fantaziqta!!A dezata (u4enizi i studenti) tuk 4esto blokirvat,paralizirvat gradove kato Rim,Milano..Minalata godina izpusnax samoleta za Bulgariq,za6toto u4enizi bqxa blokirali Rim,za6to im bqxa pipnali ne6to v obrazovatelniqt zakon!! S megafoni,sus svirki...s vikove..i nikoi ne gi zaka4a!!!Pozor za na6eto pravitelstvo..
цитирай
11. mileidi46 - Biqt DEZATA...Dezta na BULGARIQ!!!
29.09.2011 12:16
bven написа:
Полицаите са нападали и биели без причина!
КОГО БИЯТ???
Българин бие българин заради насадена омраза!!! Полицаите КАКВИ СА? НЕКА СИ СПОМНЯТ СВОИТЕ РОДНИНИ - БРАТЯ, СЕСТРИ - И ТОГАВА ДА БИЯТ!
Дали циганин ще бие циганин някъде???
ОПОМНЕТЕ СЕ, ХОРА!!!

BIQT,za6totto iskat svetlo i sigurno bude6te!!! Iskat krasiva i podredena DURJAVA a ne BUNI6TE!!!Za6toto gi lujat!!!
A kogato edin Narod gleda i ne zastava do dezata si,kogato ne go za6titava,takuv narod-ne e NEVINEN!!!Nali?
цитирай
12. kasnaprolet9999 - Ако това, което казва тази жена, ...
29.09.2011 13:07
Ако това, което казва тази жена, която е била с детето си на протест е истина, направо нямям думи. Лично аз силно се съмнявам, защото и в двата случая, когато бях на митингите не съм била свидетел на такива действия. Мисля, че това изказване е направено за сплашване на младите хора, за да не ходят по протести. Ако имаше такъв случай,нямаше начин някоя от политическите сили да не се възползва и да ни оглуши ушите. Ти не си била на протести и не знаеш, че там действително футболни фенове се държат като на мач и възгласи, като "Циганите на сапун... имаше и други, от които направо да ти се доповръща. Например: "Ушев, прасе, жена ти се ебе, а ти стоиш и кура ми държиш" Ушев-курво...Бойко -курво.... Не случайно и Микино не е издържала като мен на митинга в понеделник и си е тръгнала. Точно тези групички провалиха основната идея на протеста-да бъдем съпричастни къв хората в Катуница и родителите на загиналите две момчета, както и да искаме наказание и прилагане на законитеза извършителите, да няма чадър върху престъпници от цигански произход и т.н. Ако това наистина се е случило, факта че полицията е действала избирателно към определени участници ми говори, че нещата не са точно такива, каквито ги представя тази жена. Противник съм на насилието и смятам, че подходът към такива хора трябва да е друг, още повечето че са млади и вероятно с много пропуски във възпитанието. Поздрави за постинга.
цитирай
13. bojo12345 - За политиците ни били страшни младешките палежи!!!
29.09.2011 13:42
А защо ,аз мисмя ,че за политическата сган/както някои се опитват да ги наричат младежите/ ще стане страшно ,кото тези млади хора се организират за изборите
след две години и да видим чия черга ще изгори???
цитирай
14. mileidi46 - Mila priqtelko..
29.09.2011 13:48
az komentiram tova,koeto 4eta i gledam! Da ne sum tam i vqrvam na tova, koeto kazva6..
O4evidno tam i grupi ot provokatori,kakto kazvat i tezi deza ot klipa..V takiva slu4ai vinagi ima i podstaveni liza,koito da provokirat! I ne samo tazi jena ot komentara na Feq go kazva,ima i v komentara v postinga na Borsi,ima go i tozi deto az go namerix v linka deto sum poso4ila...tova sa razli4ni komentari.Sigurno e istina!!! Az su6to nqmam dumi!!
kakto e istina,4e po vsi4ki snimki i klipove..se vijdat samo deza!!! Kude sa vuzrastnite??
Piqt si rakiqta ili si 4e6at topkite pred monitora..davat akul i se pravqt na analitizi!! A ne im stiska da izleznat navun i da poemat na gurba si udarite na poliziqta!!
Tova pravi vpe4atlenie ne samo na men!!!Dezata sa neopitni i neorganizirani..Provokaziite sa xitri i obmisleni!!!I nevinnite stavat jertva..:((
Moje i da ne sum prava..za6toto ne sum tam,no tova ostava v suznanieto na vseki,koito gleda i 4ete!!!
Blagodarq ti,4e komentira,4e si bila tam!! Nikoga ne sum se sumnqvala v dostoinata ti grajdanska pozitziq!!!
Pregrudka za teb!!
цитирай
15. mileidi46 - Ami tq ve4e gori priqteliu!!! I da zatlee sega-edin den 6te plamne otnovo s neugasima sila!!!
29.09.2011 13:55
bojo12345 написа:
А защо ,аз мисмя ,че за политическата сган/както някои се опитват да ги наричат младежите/ ще стане страшно ,кото тези млади хора се организират за изборите
след две години и да видим чия черга ще изгори???

Za6toto vsi4ko,koeto e zapo4nalo...ne moje da se vurne nazad...Vse po nqkakuv na4in 6te stigne do kraq!!!
samo kato si pomisli6,4e dezata ve4e kre6tqt-STIGA!!! ZNA4I E STIGA! Zna4i ima novo NA4ALO!!!
Zna4i e vreme tezi 50-60 godi6ni,koito podxranvaxa mul4alivo i ov4edu6no tozi krax na naziqta-TRQBVA da se do dezata si,vnuzite si,za da izmiqt grexa si pred tqx!! Da im dadat 6ans,da napravqt svoq IZBOR ZA BUDE6TET SI?!!!Nali taka?
цитирай
16. voxpop - Поздравления отново!
29.09.2011 14:14
Само че Кушел не е съвсем прав:) Това не е демокрация, а власт на олигархията,съставена от бивши комунисти(то бивши няма де), ченгета и сътрудници на ДС, която продължава вече 67 години! Точно тя трябва да бъде пометена. Крайно време е!
Някой много точно я нарече ДЕМОКРАТУРА!
цитирай
17. kasnaprolet9999 - Провокативни групички провалиха ...
29.09.2011 14:36
Провокативни групички провалиха протестите на всички млади хора, които бяха отишли дам да подкрепяхт хората от Катуница и да поискат справедливост, спазване на законите за всички, наказание за виновниците за смърта на двете момчета. Простотиите, които се сипеха навред от тях, доведе до това, че полицията си свърши добре работота, всички бяха сложени под общ знаменатал-хулитанство и това им дойде екстра. Дали са точно провокатори или това им е начин на поведение навсякъде, не се наемам да гадая.Бях свидетел още първия ден, как възрастен мъж, наобиколен от млади хора им казваше какви възгласи да употребяват и после рече, че имал само половин час време да остане с тях и си тръгвал, защото имал работа. После тези възгласи ги чух и по телевизията, че са употребени в други градове. Какво ти говори това, че се пак нещо е дирижирано.
Все пак маже би тези протести свършиха някаква работа, повдигнати са обвинения към титулования като цар цигатин Киро. Да видим какво ще се случи после и дали съдебната ни система пак ще се оака.
цитирай
18. mileidi46 - :))))
29.09.2011 14:48
voxpop написа:
Само че Кушел не е съвсем прав:) Това не е демокрация, а власт на олигархията,съставена от бивши комунисти(то бивши няма де), ченгета и сътрудници на ДС, която продължава вече 67 години! Точно тя трябва да бъде пометена. Крайно време е!
Някой много точно я нарече ДЕМОКРАТУРА!

Po prinzip kushel iska su6toto,koeto iskat vsi4ki ,koito sa na ulizata!! Bude6te,rabota i spokoen jivot za vsi4ki grajdani v Bg!! Samo,4e toi ne moje da izleze ot steriotipite na minaloto,vse pak tova e negoviqt jivot,i moqt i na mnogo xora...a filosofiqt izbqgva nqkude vstrani...4e tova,koeto e bilo e stanalo baza na ne6to novo kato sledstvie i tova,koeto se slu4va v momenta e su6to sledstvie na onova,koeto ne sme napravili nqkoga,kakto trqvba!!!!
A ako iskame da povtorim minaloto si-zna4i nqma da ima bude6te!!! A utre-nikoga nqma da bude-v4era!!! Nali taka!!!
Ne biva da povtarqme gre6kite si,a da se u4im ot tqx!! Za po-dobro!!!
Blagodarq !!!:)
цитирай
19. mileidi46 - Моля прочетете този постинг !!
29.09.2011 15:04
http://lubomir33.blog.bg/politika/2011/09/29/euforiiata-svyrshva-a-sega-nakyde.827639
цитирай
20. mikino - Реве ми се хорааааа..... един живот за 20лв....
29.09.2011 15:06
Хората от микробуса, прегазил 19-годишния Ангел Петров в Катуница, са взели по 20 лева за убийството. Това твърди шефът на КТ "Подкрепа" в Пловдив Атанас Кръстев.
По негова информация хората са наети от човек, много близък до Кирил Рашков, който обаче не е негов роднина. Сигналът подали роми от пловдивския квартал "Столипиново".

"Информацията вече е подадена в полицията. Децата, които са били в микробуса, убил това дете, са лица, наети от известен човек, много близък с Кирил Рашков. Не става въпрос за роднина, а за негов много приближен човек, който живее в "Столипиново". Твърди се, че заради това те са получили по 20 лева. Информацията имаме от наши хора в ромския квартал в Пловдив", обясни пред "Дарик" Атанас Кръстев.

Ангел Петров беше прегазен от микробус "Форд Транзит" на 23 септември в Катуница след скандал с хора на Цар Киро. Според прокуратурата виновен е 55-годишният Симеон Йосифов. Трима от пътуващите в буса обясниха, че след прегазването са отишли в къщата на Цар Киро, където са обсъдили ситуацията. /БЛИЦ
цитирай
21. mileidi46 - Mili4ka,da ne misli6,4e 6te se upla6at!!!!
29.09.2011 15:08
kasnaprolet9999 написа:
Провокативни групички провалиха протестите на всички млади хора, които бяха отишли дам да подкрепяхт хората от Катуница и да поискат справедливост, спазване на законите за всички, наказание за виновниците за смърта на двете момчета. Простотиите, които се сипеха навред от тях, доведе до това, че полицията си свърши добре работота, всички бяха сложени под общ знаменатал-хулитанство и това им дойде екстра. Дали са точно провокатори или това им е начин на поведение навсякъде, не се наемам да гадая.Бях свидетел още първия ден, как възрастен мъж, наобиколен от млади хора им казваше какви възгласи да употребяват и после рече, че имал само половин час време да остане с тях и си тръгвал, защото имал работа. После тези възгласи ги чух и по телевизията, че са епотребени в други градове. Какво ти говори това, че се пак нещо е дирижирано.
Все пак маже би тези протести свършиха някаква работа, повдигнати са обвинения към титулования като цар цигатин Киро. Да видим какво ще се случи после и дали съдебната ни система пак ще се оака.

Ako trqbva i ,,tankovete 6te pusnat"..Ni6to nqma da se promeni,ako xorata se otkajat i otnovo produljat da si krotuvat!!! Te tova iskat!!!
Ni6to nqma da se promeni ,a vsi4ko 6te si produlji po staromu..a moje bi o6te po zle!!!
Za6toto te 6te se borqt sus vsi4ki sredstva! Vsu6tnost te go pravqt,sled kato zakrivat grup vuv Facebook..sled kato sledqt ve4e vsi4ko v neta..:((
Tova zakonno li e???
цитирай
22. mileidi46 - Mikino,slun4ize...vuzxi6tavam ti se!!!
29.09.2011 15:15
mikino написа:
Хората от микробуса, прегазил 19-годишния Ангел Петров в Катуница, са взели по 20 лева за убийството. Това твърди шефът на КТ "Подкрепа" в Пловдив Атанас Кръстев.
По негова информация хората са наети от човек, много близък до Кирил Рашков, който обаче не е негов роднина. Сигналът подали роми от пловдивския квартал "Столипиново".

"Информацията вече е подадена в полицията. Децата, които са били в микробуса, убил това дете, са лица, наети от известен човек, много близък с Кирил Рашков. Не става въпрос за роднина, а за негов много приближен човек, който живее в "Столипиново". Твърди се, че заради това те са получили по 20 лева. Информацията имаме от наши хора в ромския квартал в Пловдив", обясни пред "Дарик" Атанас Кръстев.

Ангел Петров беше прегазен от микробус "Форд Транзит" на 23 септември в Катуница след скандал с хора на Цар Киро. Според прокуратурата виновен е 55-годишният Симеон Йосифов. Трима от пътуващите в буса обясниха, че след прегазването са отишли в къщата на Цар Киро, където са обсъдили ситуацията. /БЛИЦ

Vsi4ko e qsno!!! Ne ,nedei da reve6...revi tam kudeto trqbva s pulni sili!!! Dezata ni ne struvat 20 lv!!!Dezata ni sa bude6teto na na6ata Rodina!! Trqbva da gi pazim i podkrepqme!!! Ziganite ne sa vinovni..te sa sledstvie na pri4inata,dokarala gi i tqx do nivoto na jivotni...tezi,koito otkradnaxa evrofondovete za tqxnat integraziq...za da se ,,integrirat te v mafiqta"". Ne se otkazvai,mili4ka! vqrvam v teb!!!
цитирай
23. djgator - !!!
29.09.2011 16:06
http://vbox7.com/play:9c03340e
много хубава песен..
цитирай
24. kasnaprolet9999 - Съгласна съм с теб, циганските б...
29.09.2011 16:08
Съгласна съм с теб, циганските барони са само върха на айсберга и ние трябва да се поучим от грешките си. Сега тук наближават избори и всяка емоция влиза в действие на определени среди. Трябва да се подхожда с разум и не бих посъветвала децата да излизат така спонтанно на улицата, както до сега, защото ще станат жертвени агънца на недобросъвестни политици. Има си ред за провеждане на такива действия и щом като искаме законите да бъдат за всички, трябва да се съобразим с него.Аз до сега съм ходила на такива митинги -за горите, против ГМО и др. и не е имало сблъсъци с полицията.Нямах представа, че за тези протести не е спазен реда за заявяването им в общината.
цитирай
25. mileidi46 - O6te edin kometar,koito pro4etox toku 6to..a te sa mnogo!!!
29.09.2011 16:53
26добавен от: Мнение на колега
преди 2 часа Защо хората родени преди 75 година не излязоха да подкрепят протестите, не подкрепихте децата си?На това ли ги учите,да навеждат глава?Толкова ли сте изморени?Отнеха животите ви,най хубавите ви години!Набор след 80та година и на нас ни отнеха правото на живот и търсим всевъзможни пътища по целия свят за да помагаме именно на вас,родителите ни,да оцеляваме.А вас ви е страх?От какво?Какво повече имате да губите?Оставихте собствените ви деца да ги бият ваще набори в униформи,лицемерните журналисти да ги плюят и очернят,а политиците да се подиграват с целия народ..
Вярно,е че много пъти ви излъгаха,но още веднъж питам-какво имате да губите точно вие,нашите родители,които позволиха днес да сме тук,където сме?!
Не ви се сърдим,обичаме ви и ще се борим за вас и родината си!
Кураж момчета и момичета,само ни можем да променим мястото на което живеем,нека бъдем единни,добри и настоятелни и ако никой не иска да ни чуе,нека ни арестуват и ни бият-това няма никакво значение,ако родината ни се затрива!Без борба,няма победа,не го забравяйте и бъдете здрави!!

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/09/29/v-sybota-bylgariia-sybudi-se.129922,37
цитирай
26. mileidi46 - Za sujalenie ne moga da q 4uq..:(((
29.09.2011 16:55
djgator написа:
http://vbox7.com/play:9c03340e
много хубава песен..

Tuk ne mi otvarq vboxa:(((
цитирай
27. mileidi46 - Da mila,ima6 pravo ne trqbva da se ostavqt dezata da deistvat neorganizirano!!!
29.09.2011 17:00
kasnaprolet9999 написа:
Съгласна съм с теб, циганските барони са само върха на айсберга и ние трябва да се поучим от грешките си. Сега тук наближават избори и всяка емоция влиза в действие на определени среди. Трябва да се подхожда с разум и не бих посъветвала децата да излизат така спонтанно на улицата, както до сега, защото ще станат жертвени агънца на недобросъвестни политици. Има си ред за провеждане на такива действия и щом като искаме законите да бъдат за всички, трябва да се съобразим с него.Аз до сега съм ходила на такива митинги -за горите, против ГМО и др. и не е имало сблъсъци с полицията.Нямах представа, че за тези протести не е спазен реда за заявяването им в общината.

Pro4eti i gorniqt komentar ot foruma na Dnes.bg!!!
цитирай
28. kasnaprolet9999 - в този постинг http://mikino.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/09/27/do-vsichki-bylgari-vajno
29.09.2011 17:43
се даваха много ценни съвети как да бъдат организирани правилно протестите , ето някои от тях:
kikowsky написа:
Добре, да поставим проблема не на етническа, а на криминална основа. Дори при това положение 60-70% от въпросния етнос имат достатъчно заслуги, че да влязат по затворите. Това е масово явление при тях.
locke

Мишле, искайте разумни неща - моментален затовр за всички с по над 3 висящи дела например! Не искайте обяснение! Ние знаем и причините и всичко. Издигнете искания за законови промени!
Изкарайте разрешения за протестите! Определете лидери! Помолете полицията да ви охранява (тя е длъжна) и я карайте да арестува всеки, който издига етнически лозунги или пречи на нормалното провеждане на протеста. С други думи - използвайте полицията да отстрани лумпените, внедрили се между вас! Знам, че действате емоционално и нямате опит, но не правете като хамстера - стойте до последно и елиминирайте лумпените!
Шествия, оратори, искания!
Искания за законодателни промени - точни и конкретни, а не мъгляви от сорта на справедливост или равенство!
Искане за референдум за тези промени!
10 дни на протести и ще са събрани достатъчно подписи, че референдум да има! Кой няма да се подпише? Аз ли? Мишлето ли? Ти ли? Дори аполитичните ми приятели ще сложат подпис!
Това е начинът да се реализира гражданската демокрация с мирни средства!

mt46 - Съгласен съм, Микино...
27.09 13:50Но само с призиви не става... Нужна са организация, адекватни лозунги, конкретни искания... Група граждани, която да говори официално от името на протестиращите... Иначе се получава стълпотворение, какафония...

hamsteraЕдиномислие може да има, но заедно с това трябва да има и разум! В случая хората, които отидохме на портести имахме една цел, което е похвално. Проблемът е, че разни особи се възползваха от това и измениха тази цел с надеждата да си стартират предизборната кампания с вандалщина!

Жалкото е, че те не намериха приложения и сега ближем рани!!!


цитирай
29. mileidi46 - Mila ,
29.09.2011 18:10
da tezi suveti sa mnogo zenni...no nqma lider.Nqkoi ,koito da poeme i da koordinira vsi4ko..da sistematizira i da organizira!!! Trqbva lider!!A nikoi ne smee!
Naroda vse o6te se straxuva,a i sum sigurna,4e nikoi nqma da zastane zad nego.Dokato vsi4ko e xaoti4no,taka 6te bude!! Sega 6te pusna klipove ot nqkoi protesti tuk v Italiq.I tuk ima neprekusnato,ako ne ejednevno..Gledai gi!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318351
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031