Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
28.03.2011 21:03 - МОЯТ ЧАС за ЗЕМЯТА!
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 4953 Коментари: 20 Гласове:
80

Последна промяна: 06.04.2011 18:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДА СВЕДЕМ ГЛАВА В МЪЛЧАНИЕ И ДА ПРЕГЪРНЕМ ЗЕМЯТА В МИСЛИТЕ СИ.!!!!
ДА ПРЕГЪРНЕМ МЕЧТИТЕ СИ И ДА ОСВОБОДИМ СЪРЦЕТО СИ!
ДА СЛЕЕМ ЕНРГИЯТА СИ ВСИЧКИ ЗАЕДНО, ЗА
ДА ПОМОГНЕМ  НА  МАЙКАТА ЗЕМЯ , НА СЕБЕ СИ, НА ДЕЦАТА И НA ВНУЦИТЕ НИ  !
ДА ИМ ОСТАВИМ ЕДНА ЗЕМЯ ДИШАЩА С ЧИСТИ ДРОБОВЕ  И ЕДНО НЕБЕ, КЪДЕТО ЩЕ ГРЕЯТ ВЕЧНО ЗВЕЗДИ ..
МОЖЕМ, НИЕ МОЖЕМ!
ВСИЧКИ ЗАЕДНО, ПРИЯТЕЛИ!
ДА  ГО  НАПРАВИМ!ДА СЕ МОЛИМ!!!
ЗА ДА  ИМА ЖИВОТ, ЛЮБОВ 
И СВЕТЛИНА  И  НА ЗЕМЯТА!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ!
http://multimedia.lastampa.it/multimedia/scienze-e-tecnologie/lstp/32631/


image
микротронния ядрен синтез - едно споделено откритие, което вече променя света!!!

присъединете се към една уникална, вдъхновяваща идея на група българи
за това, как всички можем да помогнем на себе си, Япония и планетата Земя, разтърсвана от уместни, мощни, трансмутационни процеси?

image
20 МИНУТИ МЕЧТИ
Това е по силите на всяко „човешко“ същество, особено когато yeдиним и синергизираме цялата мощ, с която разполагаме. Когато разкрием потенциала си и го насочим като могъщ лазерен сноп от лъчи в един точен фокус (на точното място и в точното време).
Нека да започнем с най-простичкото, което всички го можем и го правим съзнателно или не. Някои ще го нарекат мечтаене, визуализация, други медитация, трети молитва, четвърти изказване на чисто намерение и утвърждение. Познаваме силата им, особено когато имаме една цел и го правим едновременно.
Новото е, че вече разполагаме с върховен катализатор и ускорител на тези процеси. Това е огромната безмерна мощ на синтеза на синтезите, изначалният микротронен синтез на божествената любов.

 Айнщайн ни подсказа каква мощ се таи във всеки грам материя ( в един куб. см въздух или вода) Науката и технологиите (за съжаление най-вече във военно-промишления комплекс) използват химическия и ядрения синтез за освобождаването на тези енергии. „Благата вест“ е, че за човечеството вече е открит нов, напълно безопасен, контролиран синтез с безграничен потенциал (представете си мощта на ядрения синтез умножена по безкрайност).
Да опростим максимално нещата, за да не Ви отблъснат термините от висшата метафизика. На този етап е важно само да се разбере, че това не е сложната технология на ядрената централа или бомба. Процесите на освобождаване на тези мощни енергии се инициират само чрез мисъл. Да, нашите мисли са върховата духовна технология на бъдещето, но вече и на настоящето. Нашите мощни мисли и свободната ни воля са на наше разположение тук и сега!!! Затова още сега можем да започнем да разкриваме и овладяваме огромния божествен потенциал скрит в нас. Сега ще го насочим към Земята , Япония и най- важното,към себе си !
Една планета. Една цел и милиарди единени от вдъхновяващата идея за „спонтанно изцеление на планетата и хората“.

20 МИНУТИ ЗА МЕЧТАЕНЕ
image
Запомнете този час: 1.00 pm по Гринуич
Знайте , че всеки ден точно в 1.00 pm по Гринуич (София, България 3.00 pm, Токио 10.00 pm, Москва 4.00 pm, Ню Йорк и Вашингтон 9.00am , Пекин 9.00 pm и т.н..), хиляди, а скоро милиони и милиарди хора по света, ще отделят около 20 минути от забързаното си ежедневие, за всеобщото благо и просперитет на себе си, Земята и хората. Така, точно по едно и също време ние ежедневно ( най-многобройни сме всяка събота ) синхронизираме мозъчните вълни на нашите мисли и постигаме все по-мощен резонанс с максимална амплитуда. И най-важното! Използвайки с удивително постоянство (една прекрасна дума от Япония - „Отаку“ - обсебени) поМощта на микротронния синтез, ние ще си играем и експериментираме с тая мощ, синергизирайки и умножавайки по безкрайност осезаемите резултати – конкретното проявление и материализиране на мечтите ни. Уточнихме точен час за всички на планетата! Фокусът сме НИЕ САМИТЕ, Земята и в частност Япония. Не поставяме никакви рамки за мечтите Ви за ВАС и това каква Земя бихте искали да имаме след 100-200-1000 и повече години,но винаги утвърждавайте в ТУК и СЕГА!!! Визуализирайте как Япония бързо се възстановява и съвзема от трагедията. Правете го по свой уникален за вас начин. Изказвайте чисто намерение. Мечтайте, утвърждавайте, молете се и медитирайте, така както сте се научили и както сте го правили досега. Правете това, в което силно вярвате. Активирайте всичките си тела в процеса ( емоционалното – влагайки емоции, менталното – чрез утвърждение и т.н). Новото, което на този етап ще направим, е да добавим към това, което вече знаете още един, но този път

НАИ- МОЩНИЯ ВЪТРЕШЕН ФОКУС. Визуализирайте най-малката, изначалната сфера – фрактал, която съдържа в компресиран вид цялото мироздание. Това е източника на всичко, което е. Ще го наречем засега микротронно ядро. Това е богът зад боговете – богинята на любовта. Това е чистата божествена любов и изначалната матрица на всички проявления на любовта. Това е началото на началата. Обшият корен, с който всичко и всички сме свързани. От тази микромикросфера тръгват всички импулси, създали и движещи цялото мироздание. Нека и нашите великолепни мечти, чисти намерения, молитви, утвърждения, медитации, емоции и желания, визуализираме как тръгват от този център на центровете, това ядро на ядрата и като сноп от безброй лазерни лъчи избухват, разпространяват се и достигат с огромна точност до всичко, което искаме да променим, като го изгарят, изпепеляват и трансмутацират в чудесата, които очаквате.
Това е само пример, като свободата да визуализирате по ваш уникален начин е огромна. Този импулс, този лазерен сноп тръгва от ЯДРОТО и преминава през изначалните микротрон, духовен атом, физически атом, молекула, клетка, орган, система, планета, звезда, галактика, вселена, свръхдуша, монада, източник на космически ден, източник на източниците и така затваряме цялата изначална фрактална верига. Но нека сега се фокусираме основно върху ИЗТОЧНИКА НА ВСИЧКО, КОЕТО Е и нашите цели-НИЕ, Земята и Япония. Това е достатъчно на този етап, за да активираме божествената система по възможно най-лесния, но най-точния начин. Така започваме инициирането на Синтеза. С времето ще добавяме още и още чисто знание и ще ускорим процесите до безкрайност! Този изначален източник не е някъде далеч, „горе“ или някъде дълбоко „долу“, той е в нас и ние скоро ще си го припомним. Всеки ден в 3.00 pm(за българите), ние ще се срещаме в него и ще се множим непрестанно.
Да бъде любов и светлина!
Благославям Ви!
image
Ездача на белия кон

imageimageimageimageimageimage                                          









Гласувай:
80



1. mileidi46 - ПРИЯТЕЛИ,
28.03.2011 21:09
ТОЗИ МАТЕРИАЛ ГО ОТКРИХ КАТО КОМЕНТАР В ЕДИН ФОРУМ! МНОГО МЕ ВПЕЧАТЛИ И РЕШИХ ДА ГО ПРИЕМА СЪС ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ! НЕ ПОЗНАВАМ ТОЗИ НИК-ЕЗДАЧА НА БЕЛИЯ КОН , НЕЗНАМ ПОДРОБНОСТИ ОКОЛОТАЗИ ИНИЦИАТИВА .. НО E ПРЕКРАСНА ! ДА ГО НАПРАВИМ! ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ, АКО ЖЕЛАЕТЕ ...:)))
цитирай
2. mrazekoff - Приятелко,
28.03.2011 21:28
моят принос във всичко това, което казваш е скрит в моето лого на блогът ми, а то е:
"Желая Мир и Любов на Всички и Навсякъде"
По-добре немога да го кажа.....
Бъдете благословенни вий всички Божии създания!!!!
Амин!
цитирай
3. mileidi46 - ZNAM PRIQTELIU,
28.03.2011 21:36
VAPROSA E DA SE MOLIM ZAEDNO PO NA4INA OPISAN V TEKSTA- PO EDNO I SU6TO VREME-SUBOTA OT 3,OO PONE 15-2O MIN!VSI4KI ZAEDNO!DA SUBEREM ENERGIQTA SI ZAEDNO,DA VIZUALIZIRAME MOLITVATA SI..ZA DA UVELI4IM POLOJITELNATA ENERGIQ NA ZEMQTA!
BUDI BLAGOSLOVEN I TI PRIQTELIU!!
цитирай
4. razkazvachka - В три следобед!
28.03.2011 22:30
До скоро:))))
цитирай
5. mmmmmmmmm - Прекрасна
28.03.2011 23:09
идея.
Присъединявам се!
"Ездачът на белия кон" се нарича мъжът въвел Шамбала в БГ и се отъждествявя с Аватара на синтеза.

Поздрави:)))
цитирай
6. mileidi46 - 4arovnize,6te se sre6tem v kosmosa v subota..v 3,00 !!
28.03.2011 23:38
razkazvachka написа:
До скоро:))))

Kakva krasota!! Pregru6tam te s mnogo obi4!!!
цитирай
7. mileidi46 - Kolko sum 6tastliva!!!
28.03.2011 23:39
mmmmmmmmm написа:
ideia.
Prisqediniavam se!
Pozdravi!:)))

I s teb mila,6te se 4uem v mislite si! 6te se molq gore6to!!
Pregru6tam te slun4eva!!!
цитирай
8. stela50 - Чудесна идея ...присъединявам се .
29.03.2011 10:20
До 3 часа след обед!
Поздрав и прекрасен ден !
цитирай
9. ivankalilova - Ето ме и мен. . . . . . . . . . . . . . . Дано не ...
29.03.2011 15:13
Ето ме и мен...............Дано не съм закъсняла!
ПОЗДРАВИ И ПРЕГРЪДКИ!:)))
цитирай
10. mileidi46 - Prekrasno mila! radvam se,4e se prisuedinqva6!!
29.03.2011 15:23
stela50 написа:
До 3 часа след обед!
Поздрав и прекрасен ден !

Dano da stanem mnogo!! Ni6to drugo ne ni ostava! Da se opitame po vsqkakuv na4in da promenim ne6tata!!Blagodarq ti!!:)))
цитирай
11. mileidi46 - Razbira se,4e ne si! Vinagi si dobre do6la!!:)))
29.03.2011 15:24
ivankalilova написа:
Ето ме и мен...............Дано не съм закъсняла!
ПОЗДРАВИ И ПРЕГРЪДКИ!:)))

Pregrudki i za teb!
цитирай
12. ckarlet - И аз те подкрепям в апела ти, Миле...
29.03.2011 17:59
И аз те подкрепям в апела ти, Милейди!
Нека има една чиста земя, изпълнена с много доброта и любов!
Поздрави!
цитирай
13. mileidi46 - Blagodarq ti mila..
29.03.2011 21:42
ckarlet написа:
И аз те подкрепям в апела ти, Милейди!
Нека има една чиста земя, изпълнена с много доброта и любов!
Поздрави!

neznam kakvo da kaja..prosto mi se struva,4e xorata ne gledat mnogo seriozno na tozi problem!!Dano da stanem pove4e! Dano!
Radvam se 4e se vkli4va6 mila!
цитирай
14. amore - Възхитена съм от постинга, художественото и музикалното оформление.
29.03.2011 22:05
Прегръщам идеята за ускоряване на космическите частици на Божествено проявление към майката Земя. Благодаря ви за прекрасното Божествено изживяване, докато четях постинга. Аз самата работя с тези нови енергии на Съвършенството и Любовта, и в ежедневните си медитации ги изпращам към майката Земя. Пречиствам я също и с Виолетов пламък. Наистина обединените усилия в това начинание могат да направят чудеса на космическо ниво! Благодаря ви още веднъж, че четейки се докоснах до Бог в чистата му енергийна същност! Ще предам веднага на приятелите и съмишлениците какъв прекрасен блог има тук.
цитирай
15. mileidi46 - !!!I az sum vazxitena ot komentara ti,mila...
30.03.2011 00:26
amore написа:
Прегръщам идеята за ускоряване на космическите частици на Божествено проявление към майката Земя. Благодаря ви за прекрасното Божествено изживяване, докато четях постинга. Аз самата работя с тези нови енергии на Съвършенството и Любовта, и в ежедневните си медитации ги изпращам към майката Земя. Пречиствам я също и с Виолетов пламък. Наистина обединените усилия в това начинание могат да направят чудеса на космическо ниво! Благодаря ви още веднъж, че четейки се докоснах до Бог в чистата му енергийна същност! Ще предам веднага на приятелите и съмишлениците какъв прекрасен блог има тук.

6tastliva sum,4e sum razbrana,4e poslanieto mi nameri edin istinski sami6lenik!!
Jelanieto mi e da stanem mnogo..!!
Blagodarq za priqtnoto use6tane ot prisastvieto ti...vinagi si dobre do6la!
Priqtni sani6ta pojelavam i pregrudka za leka no6t!!
цитирай
16. amore - Mileidi, благодаря за извисеността на изразните ти средства!
30.03.2011 01:53
За мен беше чест твоето посещение в моя блог, чрез което те открих! Благодарна съм на Небето, че ме въведе във свещенното пространство на едно изключително хармонично и изпълнено с любов същество, което дори в блог пространството е съумяло да сътвори храм на съвършенството и любовта. Лека нощ и на теб, мила, и нека Божията благодат да се излива щедро върху теб!
цитирай
17. mileidi46 - O,boje! Kakvi mili dumi..napravo onemqx....
30.03.2011 02:32
amore написа:
За мен беше чест твоето посещение в моя блог, чрез което те открих! Благодарна съм на Небето, че ме въведе във свещенното пространство на едно изключително хармонично и изпълнено с любов същество, което дори в блог пространството е съумяло да сътвори храм на съвършенството и любовта. Лека нощ и на теб, мила, и нека Божията благодат да се излива щедро върху теб!

Blagodarq ti.
Neznam kakvo da kaja..Moga samo da ti izpratq edin buket ot usmivki...s dux na temenujki!Za leka no6t!:)))
цитирай
18. novienergii - Поздрави на mileidi46 - един ист...
30.03.2011 12:04
Поздрави на mileidi46 - един истински Светлинен труженик! На добър час.
цитирай
19. mileidi46 - :))))))
30.03.2011 12:18
novienergii написа:
Поздрави на mileidi46 - един истински Светлинен труженик! На добър час.

Blagodarq.Svetlina po putq na vsi4ki xora po sveta!!
Svetul i xarmoni4en den pojelavam ot surze...I usmivki!:)))
цитирай
20. violetflame - Това беше удивително!
31.03.2011 20:42
Приветствам идеята с отворено сърце! Силата на нашата мисъл и намерение е нограничена. ЗАЕДНО можем да сътворим магията на съвършенството и любовта, и вкупом да ги изпратим на Майката Земя. Това правя ежедневно с Виолетовия пламък на Сен Жермен, но няма нищо по- хубаво от единното намерение. Поклон пред Вас Същества от Светлина!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318652
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031