Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.02.2011 02:56 - Един кон с различен цвят -Денвър/2
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 11470 Коментари: 10 Гласове:
221

Последна промяна: 04.03.2011 18:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
31 И той му каза: Ако не слушат Моисея и пророците, то и от мъртвите да възкръсне някой, пак няма да се убедят.
И ако ние сме достатъчно,, луди "да не повярваме .. то има достатъчно луди .. да го направят!
И ако се замислим, колко въпроса  можем да си зададем, относно  летището Денвър, можеби няма толкова леко и наивно да махнем с ръка .. Аз смятам, че на едно интернационално летище не им е мястото на тези масонски символи, послания в капсулa на времето .. да се отвoри  от населението на Денвър през 2094 година .. Кон на апокалипсиса, Анубис .. Това не е майтап- нали? Нито фантастика. Тези символи имат своето послание, а то си е зловещо ..

КОНЯ НА АПОКАЛИПСИCA

image
Неговото присъствие в действителност причинява големи сътресения на по-голямата част на пътниците на летището,
image
Конструиран е от  мексикански художник от Денвър Himenez Луис.Същият случайно загива в последната фаза от монтажа на КОНЯ.Злополука.(?) 
Гражданите на Денвър наричат скулптурата  блед кон или кон на апокалипсис , защото присъствието му напомня  коня  язден от
четвъртия рицар ,(klik) na смъртта, както е описано в Откровение на св. Йоан.
Също така значителен е фактът, че  мнogo деца, които виждат  статуята  за първи път,  питат родителите си:-това   кон на Сатаната (klik) ли е???? 
image
 Четирите конника на Апокалипсиса, от Виктор Васнецов рисуван през 1887 г.8.
,,И видях, и ето сив кон, и върху него ездач, чието име беше смърт;
и адът следваше подире му; и им се даде власт над четвъртата част на земята —
да умъртвяват с меч и глад, с мор и със земни зверове.”
Откровение на Свети Иоана Богослова, глава Шеста"

Когато статуята на коня е монтирана вече на летището,през 2007 хиляди граждани на Денвър подписват  петицията  (KLIK)
за демонтаж и преместване извън района на летището! ОТГОВОРА Е:-Това може да стане евентуално след 2013????Без да се дават допълнителни обяснения....
image

Мъжете сигурно знаят какво символизира един кон изправен на задните си крака..във военен смисъл!!
АТАКА?? Според мен няма нищо красиво в тази статуя.. !!!
image
image
Представете си ,че ви предстои един 12-13 часов полет със самолет,и вие се настройвате,,положително" гледайки тези ...изроди??
О ,боже!!
ANUBIS- египетският Бог на смъртта и погребенията на летището в Денвър
!!!
image
Още загадъчни послания от града:
Танцът на Денвър

image
Танцьорите от Джонатан Borofsky, Денвър
image
Танцът на смъртта , Ханс Холбайн


.. Не се прави нищо без Божията воля ....Ама за кой Бог става дума..???
image
Едно интересно нещо за Колорадо е, че една трета от жителите му са обявени за атеисти!
Дали летището в Денвър има временен статут за това с цел по късно да се превърне в нещо друго...остава да гадаем.
давам ви линкове и истината я търсете сами,ако имате преводач инсталиран на компа.
Аз не бих се наела да превеждам всичко,защото изисква много време.Във всеки от тези линкове вътре има и други,които са също с много интерсни публиказии.
Кой е ФИЛИП ШНАЙДЕР ?
Работил е именно и в подземните тунели на летището в Денвър ..
Вижте и прочетете сами.Той знаеше и издаде много тайни за подземните бази в цяла Америка...и беше убит..
image
http://www.redicecreations.com/radio/2009/09sep/RIR-090903-SUB.html
http://www.alienscientist.com/schneider.html

image
http://conciencianoosfera.wordpress.com/2010/02/11/phil-schneider/
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_underground28a.htm

http://www.bibliotecapleyades.net/branton/esp_dulcebook33a.htm#menu

http://www.bibliotecapleyades.net/branton/esp_dulcebook33f.htm

http://www.burlingtonnews.net/schneider.html
image

image
http://dolsineq.blog.bg/hobi/2011/02/25/za-letishteto-v-denvyr-i-tova-koeto-e-pod-nego.693859
Предлагам ви в необработен  вид някои негови думи от лекциите му:
"Аз обичам страната живее в повече от Обичам живота ми, но аз няма да стоя пред вас сега, рискувайки живота си, ако аз не вярвам, че е така. Първата част на този разговор ще се отнасят дълбоки подземни военни бази и черен бюджет. Black бюджет е потаен бюджет, който житниците 25% от брутния национален продукт на Съединените щати. Черният бюджет в момента консумира 1250,0 милиарда щатски долара на [2] години. Най-малко тази сума се използва в черен програми, като тези, свързани с дълбоки подземни военни бази. В момента има 129 дълбоки подземни военни бази в Съединените щати. "Те са изграждане на тези 129 бази ден и нощ, непрестанно, от началото на 1940 година. Някои от тях са изградени и по-рано от това. Тези бази са основно големи градове под земята , свързани с високоскоростен -левитон влакове магнитно , които са със скорост до Мах 2. Няколко книги са написани за тази дейност. "Ал Билек е единственото ми копие на една от тях. Ричард Саудер, един архитект д-р, е рискувал живота си, като говорите за това. Работил е с редица правителствени агенции, дълбоки подземни военни бази. В около мястото, където живеете, в Айдахо, има 11 от тях. "Средната дълбочина на тези бази е над една миля, и те отново са основно цели градове под земята. Всички те са между 2.66 и 4.25 кубически мили по размер. Те са пробивни машини лазер, които могат да пробият тунел дълъг седем мили за един ден. The Black проекти заобикаляне на орган на Конгреса на САЩ, които, както знаем, е незаконно. Точно сега, Новия Световен Ред е в зависимост от тези бази. Ако имах известни по времето, когато се работи по тях, че NWO е участвал, аз не бих са го направил.."

image
Дали в механичен свят като нашия, цялото съществуване е замислено като алегория и символ на високи неща, и всяко действие не се ограничава до обикновена верига от причина и следствие, а скрито в символичен смисъл и магия ?? От друга страна, тези, които се занимават с тези въпроси в продължение на толкова години, тъй като за да намерите информация за тайните общества и елити на властта съвсем не беше лесно и непосредствен начин, те видяха в това внезапно "слава"- ясен знак, че някои програми са влезли в последната фаза, че финалната среща (klik), в която играчите могат да си позволят да  бъдат явни без да се страхуват, защото всичко вече е проучено най--подробно и нищо не може да наруши установения ред на събитията. И това второ мнение има своята собствена законна логика. Сега, образно казано, този плашещ сценарий е това,за които се говори толкова много, трябва да се намери смелост да търсим и да наблюдаваме събитията, които ни заобикалят. Свят, в който абсурда може да застраши нашият здрав разум, дори и да го отричаме само ние можем да спрем тези, които генерират тези събития. Защо??-Това е основният въпрос ,които трябва да си задаваме и да търсим логичен отговор! НИЕ! 

image












Гласувай:
250



Следващ постинг
Предишен постинг

1. magicktarot - Привет! Отново интересни данни!:)
27.02.2011 07:36
И отново могат да се тълкуват тези статуи и изображения по много различни начини, в това число и в благоприятен смисъл. Конете например обичат да се изправят често, особено когато са радостни и си играят - например през пролетта:) Поздрави!
цитирай
2. razkazvachka - Това го четох нощес -
27.02.2011 11:19
зловещичко си е.
Преди три години попаднах на една книга за изкуството - Умберто Еко бе редактора и заглавието бе "Грозното в изкуството", а идеята - да покаже как грозното - истински грозното, страшното, нечовешкото, мъчителното са доминиращи в шедьоврите на световното изобразително изкуство.
Каквото и да казваме - светът се дели на огромно мнозинство нещастни хора и съвсем малко щастливи, а това деление по никой начин не съвпада с делението по богатство и власт от едната страна и - мизерия от другата.
Светът е задушен от свръхпроизводство, но някой се страхува, че ако нахрани гладните деца по света - ще свърши храната.
Малоумие и алчност, злоба и егоизъм - само ако се огледаме... И как да попречиш на паниката да доведе хаоса, като хаоса с разум не се управлява.
цитирай
3. pevetsa - Откровение 19:11-20
27.02.2011 12:02
11 След това видях небето отворено, и ето бял кон, и Оня, Който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен, и съди и воюва праведно.
12 Очите Му бяха огнен пламък, на главата Му бяха много корони и носеше написано име, което никой не знаеше, а само Той;
13 и беше облечен в дреха, попръскана с кръв; и името Му беше Божието слово.
14 И небесните войски, облечени в бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне.
15 Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите; и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий.
16 И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на царете, и Господ на господарите.
17 После видях един ангел, стоящ в слънцето; и, извиквайки със силен глас, каза на всичките птици, които летят посред небето: Дойдете, събирайте се за великата Божия вечеря,
18 за да ядете месата на царе и месата на хилядници, месата на юнаци и месата на коне и на ония, които яздят на тях, дори месата на всичките човеци, свободни и роби, малки и големи.
19 И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство.
20 И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел.
цитирай
4. mileidi46 - :))))))
27.02.2011 14:20
magicktarot написа:
И отново могат да се тълкуват тези статуи и изображения по много различни начини, в това число и в благоприятен смисъл. Конете например обичат да се изправят често, особено когато са радостни и си играят - например през пролетта:) Поздрави!

Nima? A kato imame vpredvid ,4e tova ne e lunapark ,nito kone na pa6a..a leti6te..o6te po-ve4e kogato do tozi sin kon sedi Anubis..nqma na4in da ne se e izpravil na zadnite si kraka ot radost..:))))razsmq me!!
Priqten den,mila!!I se pazi ot izpraven kon..:)))
цитирай
5. mileidi46 - Tova e da si Razkazva4ka!!!;)))
27.02.2011 14:22
razkazvachka написа:
зловещичко си е.
Преди три години попаднах на една книга за изкуството - Умберто Еко бе редактора и заглавието бе "Грозното в изкуството", а идеята - да покаже как грозното - истински грозното, страшното, нечовешкото, мъчителното са доминиращи в шедьоврите на световното изобразително изкуство.
Каквото и да казваме - светът се дели на огромно мнозинство нещастни хора и съвсем малко щастливи, а това деление по никой начин не съвпада с делението по богатство и власт от едната страна и - мизерия от другата.
Светът е задушен от свръхпроизводство, но някой се страхува, че ако нахрани гладните деца по света - ще свърши храната.
Малоумие и алчност, злоба и егоизъм - само ако се огледаме... И как да попречиш на паниката да доведе хаоса, като хаоса с разум не се управлява.

S nqkolko dumi kaza tova,koeto az v dva postinga..ne uspqx!!:)))))
Pregrudka za teb! I svej den s usmivki...
цитирай
6. mileidi46 - Priqteliu,
27.02.2011 14:27
pevetsa написа:
11 След това видях небето отворено, и ето бял кон, и Оня, Който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен, и съди и воюва праведно.
12 Очите Му бяха огнен пламък, на главата Му бяха много корони и носеше написано име, което никой не знаеше, а само Той;
13 и беше облечен в дреха, попръскана с кръв; и името Му беше Божието слово.
14 И небесните войски, облечени в бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне.
15 Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите; и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий.
16 И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на царете, и Господ на господарите.
17 После видях един ангел, стоящ в слънцето; и, извиквайки със силен глас, каза на всичките птици, които летят посред небето: Дойдете, събирайте се за великата Божия вечеря,
18 за да ядете месата на царе и месата на хилядници, месата на юнаци и месата на коне и на ония, които яздят на тях, дори месата на всичките човеци, свободни и роби, малки и големи.
19 И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство.
20 И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел.

Xaresa mi poslednata to4ka!! 6te si q povtarqm kato molitva..Dano stane taka!!
pregrudki za vsi4ki vas u doma.:)))
цитирай
7. makont - Милейди, големи страхотии!
27.02.2011 15:38
То, че сме стигнали до някаква граница, в която злото трябва да спре, сме стигнали, но толкова грубо, направо ужас. Ще оцелеем обаче, да му мислят тези с тъмните мисли! Усмивки от мен!
цитирай
8. mileidi46 - I az taka mislq priqtelko...
27.02.2011 16:16
makont написа:
То, че сме стигнали до някаква граница, в която злото трябва да спре, сме стигнали, но толкова грубо, направо ужас. Ще оцелеем обаче, да му мислят тези с тъмните мисли! Усмивки от мен!

6te ozeleem!!Gospod si znae rabotata..:)))
radvam se namina,mila,Blagodarq ti i ti jelaq ptiqtna romanti4na ve4er..
цитирай
9. dolsineq - Какво ли има още да видим?. . . Дали ...
27.02.2011 18:49
Какво ли има още да видим?... Дали световният елит и тайните общества не се готвят за 4-та св. война и да правят скривалища или за извънземно нашествие? А, може пък за деня на Страшния съд? Във всеки случай това са също живи същества и никога няма да избягат от физичните закони, действащи на Земята. Така, че каквото и да правят и те ще умрат един ден. В богове няма да се превърнат, колкото и да им се иска.
цитирай
10. mileidi46 - Mila,i az ne znam...
27.02.2011 20:01
dolsineq написа:
Какво ли има още да видим?... Дали световният елит и тайните общества не се готвят за 4-та св. война и да правят скривалища или за извънземно нашествие? А, може пък за деня на Страшния съд? Във всеки случай това са също живи същества и никога няма да избягат от физичните закони, действащи на Земята. Така, че каквото и да правят и те ще умрат един ден. В богове няма да се превърнат, колкото и да им се иска.

Pokazvam vi tova,koeto se diskutira tuk v Italiq i po forumite...saitove ot nai-dobrite bloguri tuk.. i po televiziqta ima spezialni predavaniq..Neznam dali pro4ete tezi linkove,koito sum dala..6te puskam o6te.ako jelaete..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8321125
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031