Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2021 22:14 - Истината и само истината
Автор: petgrig Категория: Други   
Прочетен: 1156 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 17.04.2021 22:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Браво, Жоре! За това:
- че има търпението дълго време да наблюдаваш мерзавците в блога, без да покажеш, че го правиш
- че има смелостта да защитиш оплювани от тях хора, които с нищо не са ги предизвикали, освен че не мислят като тях
- че издържа и дори пренебрегна тролските гаври
- че има търпението, старанието и куража да запишеш мерзостите им и да ги изтипосаш черно на бяло, колкото и те да се отричат от тях.

Поствам коментара под последния ти пост в знак на пълна солидарност. И ще кажа на всички от тази групичка, че всеки мръсник рано или късно си намира майстора.
А на всички, които през цялото това време стояха и гледаха сеир мълчаливо, било за да не си докарат неприятности, било за някакво перверзно развлечение, ще кажа, че мижитурките са си мижитурки, ще си останат такива и животът им ще бъде подобаващ.

Още веднъж поздрави, Жорски!.


Та:
"Драги" ЛИЦЕМЕР1951, ти може и да се направи на девственица, която видиш ли не знаела за какво се употребява "прилагателното" "МАНАФ" и да се Гугълонапудри, но тук и сега е момента да ти навра Истината в лицето, при все, че при теб то се явява пръшливия ти ОСРАН гъС и както вече казах - ти няма да се засрамиш и да си вземеш поука.
Та, "драги" ПАСИВЕН_МАНАФ1951, наместо да питаше Гугъл що е това "ПАСИВЕН МАНАФ" - да беше попитал СМЕШНИКА, който ти "НЕ"ханъмски наричаш "Ико".
Защото в 22-ри коментар ето тук https://theeconomist.blog.bg/politika/2017/02/08/chak-sega-vidiah-che-trymp-ima-kato-moia.1508522 СМЕШНИКЪТ, НА КОГОТО ТИ ПЪК СИ ХАНЪМА, Икооокококото, написа: slavimirgenchev1953 написа: видяло, че подковават президента, и тоже също вдигнало крак.
Пидирасче, кво да го праиш.
Здрасти дъртел!
Може и да съм "пидирасче", но съм активно. А ти пич си пасивен манаф и като гледам май не пишеш от България, а си на изхранване при уличната работничка и копеленцето? :-))

Продължавам ПРЯМО и ОТВЕСНО с ОЧЕИЗВАДНО, а не ПЕДАЛСКА ЖЕНЧОВЩИНА като теб:
В заглавието на 7-ми коментар тук, ти, ПУТКО неначесана, без Радо ни най-малко да е дал каквото и да е основание, написа: Моята хабилитация на лъжец е много назад от харема където си първа ханъма
Хайде сега да те прочетем в 19-ти коментар под същия КОМПЛЕКСАРСКИ постинг на трътльото ПанчоТантуров, когото "НЕ"ханъмски наричаш "Ико", където ти, КУРВО, написа: slavimirgenchev1953 написа: видяло, че подковават президента, и тоже също вдигнало крак.
Пидирасче, кво да го праиш.
Абе да ти кажа,
че освен по телефон го докарва на по хубава жена като Тръмп, и джипиеса му говори

на английски. А язди като Путин-само, че не гол до кръста, а дебидюс, лови риба на Проливите, а Путин тепърва се кани. Има си телевизор у Жипката, а ония и да си имат ги е шубе да си ги пускат ,щото резаците да не ги "набарат" С две думи "икомунистчето" си живее не по зле от прИзидентите. Ти как си се пита?


Хайде сега...
Преди да те приканя да отчетеш ФАКТЪТ, че бюрото на ИЗКЛЕЦАНИЯ ти Икоооко Е ПДЧ, но за теб това, "НЕ"ханъмо, не е проблем, а дюдюкаш с години по мой адрес...
Хайде сега...
Преди да те приканя да отчетеш ФАКТЪТ, че интериорът в офиса на ИЗКЛЕЦАНИЯ ти Икоооко Е АБСОЛЮТНА СЕЛЕНИЯ, отлично онагледяваща социалния му статус, включително и с факта, че лаптопът му е втора употреба да няма и 500 лева...
(Оставяме настрана, че телефонът въобще НЕ е като на Тръмп, а е точно 4 модела надолу, а като цена - точно 9 пъти по-евтин...)
Хайде сега...
Преди да те приканя да отчетеш ФАКТА, че моя милост коментира по коренно различен начин от настоящия ми СПРЯМО ВАС...
Да те приканя зачетеш коментарите на тези, към компанията на които се числиш и преди да осъзнаеш защо в третата си вербална изява понякога се запъвах, губех мисълта си и ти ОТСЕЧЕ, че чета...
ЧАСТИЧНО четех, ДА!
НО ЧЕТЕХ ТВОИТЕ ДРУГАРИ!
ТЕХНИТЕ КОМЕНТАРИ!
От там са фрази като:
"наемен аргатин, нещастен" - Икокото във 2-ри коментар
"любовта е измислена от комунистите, за да могат да еб.т без пари" - Пръцко в 8-ми коментар
"дъртел" - Икокото от вече цитирания 22-ри коментар, от където е и "моето" "пасивен манаф"
"при уличната работничка и копеленцето" - отново Икокото, който може някой ден да се напикае в ръцете ми
"физически и ментален скопец" - отново същият, на когото "не" си ханъма
...
ХЕЙ ТАКА - О..Ч..Е..И..З..В..А..Д..Н..О - МОГА ДА ТИ ПОКАЖА, ЧЕ НАЙ-ГРУБИТЕ И ГРОЗНИ ЕПИТЕТИ, С КОИТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТЕ/ВИ УДОСТОЯВАМ ДОКАТО АЗ РЕША, СА В..А..Ш..И!
ВАШИ НИВА И КВАРТАЛИ!









Гласувай:
4



1. анонимен - Отново искам да отбележа, че мал...
17.04.2021 23:36
Отново искам да отбележа, че малоумният русенски трол blackpredator и малоумната ямболска тролеса wonder вземат тоя блогър за пулю.
цитирай
2. petgrig - Отново искам да отбележа, че мал...
17.04.2021 23:38
анонимен написа:
Отново искам да отбележа, че малоумният русенски трол blackpredator и малоумната ямболска тролеса wonder вземат тоя блогър за пулю.

Щото толкова им е акълОт:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petgrig
Категория: Други
Прочетен: 836153
Постинги: 544
Коментари: 3591
Гласове: 3792
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031