Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2018 14:49 - Слънце - астрофизика
Автор: doctora1 Категория: Технологии   
Прочетен: 2321 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Четох скоро статийка за Слънцето и " Великото учудване " на астрофизиците, че короната на Слънцето е по - гореща от повърхността му. Без новата научна парадигма и познаването на аксиоматичните принципи на Вечността те никога не ще открият и разберат отговора. За тях ще е още по - странно ако разберат, че сърцето на Слънцето е още по - студена и може да достига и температурата на вакуума / едва ли, но поне ще се приближава до нея /. Черните петна са поглед към студените дълбини на Слънцето където се въртят Симетратори, които от време на време, не дай си боже в този момент от злощастното развитие на цивилизацията минават през короната и стават родоначалници на планети. Така се е Родила и нашата Земя и Луната, но Луната е доста по - стара от това което нашего братя учените си представя защото дрънка / Луната /  на кухо. Вероятно симетратора и се е изпарил във времето, кой знае колко хиляди милиарди години са минали за да се случи това. Вероятно вътре има технически съоръжения някои работещи и до сега останки от миналото на Истинската България. Знам колко налудничаво ви звучи това, но и на тази истина ще и дойде времето. Истината на виждащите, че на българите принадлежи Млечния Път тоест Галактиката може да се окаже съвсем неметафорична съвсем пряка истина е туй. Само, че тепърва археолозите ще стъпят на Луната и в Небесата за да узнаят каква е предпоследната война която хората са водили на принципа Кой да води бащина дружина и от там легендата на/за Влъхвите и Иисус / имайте в предвид, че тази легенда е писана по принцип за търсенето на Водача, а не конкретно за Иисус. Избора на Водач е сериозен проблем за хората. Защото винаги има последици и единия избор води към Долната, а другия към Горната Земя. Царя на царете не е празно понятие и касае човешката душа и нейния път през Вечността и пътя на човешкия Вид също. Нормално е да пада температурата в дълбочина на Звездите, нормално е да има гравитационна ролковосферична мелница към ядрото и е нормално звездите да живеят поне 1000 по 1000 милиарда години. Има кръговрат на тежките и леките елементи от повърхността към дълбините и обратно и протонно самозахранване. Те са си практически вечни двигатели, но и на това ще му дойде времето като физическа и астрофизическа истина да се разбере и осъзнае от нашего брата. Ако съм жив ще ми е интересно да видя Апокалипсиса ... само дано по пътя на виждащите да мине, а не по пътя на машинното съзнание и простотия.


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
1



1. анонимен - Закъсняло оплакване
21.09.2018 21:10
"Великото учудване" датира от преди повече от пет десетилетия, когато за пръв път (1950 и някоя година) е била измерена температурата на слънчевата корона. В момента се знае и защо е толкова висока.
Тук може да се прочетат подробности: http://sait.oat.ts.astro/MmSAI/74/PDF/704.pdf
Останалите ... неща няма да коментирам, просто не знам кое е по-погрешно, за да започна от него.
цитирай
2. doctora1 - доктора
01.10.2018 23:09
Съжалявам човече. Не можах да влезна в сайта който предлагаш и не може да говорим по същество, но ако тук предложиш някаква конкретика като критика може да поговорим. Но не казано от " Великите ", а ти какво мислиш като физик или като любител на физиката. Да поспорим конструктивно по въпросите защо Луната не пада върху Земята, защо Земята не пада върху Слънцето, защо газовите гиганти са газови, Земята, Луната, Марс, Венера и асънамъ са твърди планети и какво имат в ядрата си. Питай по същество иначе евала, че отправи конструктивна критика. Повечето мълчат защото кендзат мрамор както казваше героя на Моцарт в " Амадеус " . Нищо лошо да се обсъждат хипотези. И все пак няма да е лошо с две думи да ме осветлиш какво е обяснението за гигантската разлика между корона и повърхност на Слънцето ... нерде не милион нерде не 5-6 хиляди градуса от дълбочина към повърхност ... да отидем и по далеч всъщност в дълбочина където според мен ще е студено почти колкото във вакуума. Поздрави.
цитирай
3. doctora1 - доктора
05.10.2018 10:36
След извършените от мен проверки аз ТВЪРДЯ с извинение и без извинение, че вашето твърдение, че е има рационално обяснение на физическия факт, че има гигантска разлика между температурата на короната и повърхността на Слънцето е ПОДВЕЖДАЩО НЕВЯРНО. Така, че живи и здрави.
цитирай
4. shtaparov - Много интересна тематика- браво!
09.10.2018 19:35
Много интересна тематика- браво!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doctora1
Категория: Технологии
Прочетен: 347046
Постинги: 212
Коментари: 579
Гласове: 158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031