Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.04.2020 10:00 - ВЯРВАТЕ ИЛИ НЕ....
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 789 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 https://humansarefree.com/2020/02/official-story-of-china-epidemic-falls-apart-completely.html

 

Коронавирусната Цензура, Популяризирана В Упражненията За Пандемия, Сега Се Случва

https://humansarefree.com/2020/02/coronavirus-censorship-promoted-in-pandemic-exercise-is-now-happening.html


ВЯРВАТЕ  или НЕ-, коронавирусният щам е патентован от Института Пирбрайт, който частично се финансира от Фондация Бил и Мелинда Гейтс. Друг щам, който е изолиран от хората, е собственост на CDC.

Страницата за патент за коронавирус обяснява, че „може да се използва като ваксина за лечение и / или предотвратяване на заболяване, като инфекциозен бронхит, в тема“, предполагайки, че това е просто още един въоръжен вирусен щам, предназначен да продава по-безполезен, смъртоносен. ваксини, като в същото време убиват няколко хиляди или може би няколко милиона души.

Отблизо поглед към страницата за патент показва също, че Институтът Пирбрайт притежава всички видове други патентни вируси, включително един за вируса на африканската чума по свинете, който е посочен като „ваксина“.

image

Следователно не е изненада, че Бил Гейтс е финансов подкрепящ институт на Пирбрайт, виждайки как той е един от най-агресивните, тласкащи ваксини „филантропи“ на планетата.

image

И ето още един патент за коронавирус, изолиран от хората - патент US7220852B1 - CORONAVIRUS aka SARS. Патентът е издаден на CDC и „изобретателите“ са всички американски :

image

Патент US7220852B1 - CORONAVIRUS aka SARS

Можете да изтеглите горния патент ТУК [.pdf] .

Начинът, по който се оформя цялата ситуация с коронавирус, изглежда е точно това, което веднъж Гейтс предложи като „решение“ на предполагаемия проблем с „ пренаселението “.

 

По време на скандалния TED разговор, Гейтс обясни, че ваксините са един от ключовете за намаляване на нивата на населението в световен мащаб и какъв по-добър начин да направите това от освобождаването на патентования коронавирус на масите, за да се въведе по-късно патентована ваксина за него?

 

 

Бил И Мелинда Гейтс Бяха Домакини На „Събитие 201“ През Октомври, Описано Като „Пандемия На Високо Ниво“

Още по-интересното е, че Фондация Бил и Мелинда Гейтс бяха организирани „упражнения за пандемия на високо ниво“ през октомври, които включваха дискусии за това как „публичните / частните партньорства ще са необходими по време на реакцията на тежка пандемия, за да се намалят големите - големи икономически и социални последици. "

Проведено в партньорство с Центъра за здравна сигурност на Джонс Хопкинс и Световния икономически форум, това последно начинание на Бил Гейтс е най-малко подозрително, най-малкото, особено като се има предвид, че то е проведено точно навреме за избухването на коронавирус.

Както обикновено се случва при подозрителни болести, заради които медиите и академичните среди говорят за нови ваксини и публично-частни партньорства, пръстовите отпечатъци на Бил Гейтс почти винаги се крият на заден план .

И точно такъв е случаят с коронавирусите, които биха могли да постигнат много от очакванията на Гейтс за бъдещето, включително масово обезлюдяване, масова ваксинация и масово консолидиране на държавната власт.

„Тези събития се увеличават и са разрушителни за здравето, икономиките и обществото“, гласи съобщение за „Събитие 201“, както го нарекоха, или срещата с Гейтс и неговите другари от началото на октомври.

„Управлението на тези събития вече напряга глобалния капацитет, дори липсва пандемична заплаха. Експертите са съгласни, че е само въпрос на време една от тези пандемии да стане глобална - пандемия с потенциално катастрофални последици. Тежка пандемия, която се превръща в „Събитие 201“, ще изисква надеждно сътрудничество между няколко индустрии, национални правителства и ключови международни институции. “

Това гласи като предсказуем сценарий за това, което сега виждаме с коронавирус, тъй като правителствата по света се борят да „управляват“ това смъртоносно огнище с военно положение, бързо проследяване на ваксините, карантините и изобилието от страх.

Ако свършим наистина голяма работа с ваксините, здравеопазването, репродуктивните здравни услуги, бихме могли да намалим [глобалното население] може би с около 10 до 15 процента ", Гейтс е скандално цитиран, че казва истинското намерение на своя "хуманитарен" усилия.

 

 

От Итън Хъф 

https://humansarefree.com/2020/01/bill-gates-pirbright-institute-cdc-patent-coronavirus.html













Гласувай:
7



1. mar866 - ...
01.05.2020 20:17
Жива ли си? :))))))))))
цитирай
2. mileidi46 - :)))) Боря се с ,,короната"!!!
01.05.2020 21:59
mar866 написа:
Жива ли си? :))))))))))


Жива съм..ама съм ,,у безсъзнание!"..:)))))
А ти???
Къде се потопи като ,,Титаник"???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8320988
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031