Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
01.03.2020 21:51 - ИМА ВРЪЗКА МЕЖДУ КОРОНАВИРУС И 5G
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1184 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 01.03.2020 21:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 И ОЩЕ НЕЩО...смелата китайска журналистка-блогърка-сваля ,,воала на секрета"...първото видео долу под поста!!!Има нещо много гнило..мащабно..

Има Връзка
Между Coronavirus И 5G

Различни независими изследователи в мрежата вече около 2-3 седмици подчертават връзката коронавирус-5G, въпреки факта, че Google (като самоназначеният началник на NWO Censor) прави всичко възможно, за да скрие и размие цялото търсене резултати, показващи връзката.

Връзката с коронавирус 5G не означава, че връзката с биооръжие е невярна (не става въпрос за едно или друго), а по-скоро разширява обхвата на цялото събитие. Ухан беше един от градовете за тестване, избрани за пускане в Китай на 5G ; 5G излезе там на живо на 31 октомври 2019 г., почти точно 2 месеца преди началото на епидемията от коронавирус.

image

Коронавирусната 5G връзка върви много дълбоко, навлизайки в дневния ред на NWO като задължителни ваксини, депопулация и трансхуманизъм чрез ДНК ваксини. Кредит за изображение: Дейвид Дийс

Междувременно много научни документи за въздействието на 5G върху здравето потвърждават, че той причинява грипоподобни симптоми. Тази статия разкрива различните връзки зад явлението коронавирус, включително как 5G може да изостри или да причини вида на заболяването, което приписвате на новия вирус. Заешката дупка е дълбока, така че нека се потопим.

5G - Вид Насочено Енергийно Оръжие

За по-дълбок фон до 5G прочетете моята статия от 5G и IoT за 2017 г .: Общата мрежа за технологичен контрол се разгръща бързо . Много хора по света, включително загрижени граждани, учени и дори правителствени служители, осъзнават опасността от 5G.

Ето защо той вече е забранен на много места по света , като Брюксел , Холандия и части от Швейцария , Ирландия, Италия, Германия, Великобритания, САЩ и Австралия.

В крайна сметка 5G не е само следващото поколение мобилна свързаност след 4G ; това е радикален и изцяло нов тип технология - военна технология, използвана на бойното поле, която сега е „внедрена“ (военен термин) в гражданското царство.

 

Това е фазово масивно оръжие, което се продава и прикрива като основно комуникационна система, когато честотните ленти, които използва (24GHz - 100 + GHz, включително MMW [милиметрови вълни]), са същите тези, използвани в Active Denial System, т.е. контрол на тълпата.

Дори основната уикипедия описва Active Denial Systems като оръжие за насочена енергия; тя разпръсква тълпите, изстрелвайки енергия към тях, причинявайки незабавна и силна болка, включително усещане за изгаряне на кожата.

Не забравяйте, че насочените енергийни оръжия (DEW) стоят зад падането на Кулите-близнаци на 11 септември и фалшивите калифорнийски „пожари“ .

image

Източник на изображения: RadiationDangers.com - Можете да научите повече по темата, като прочетете книгата „ Тъмната страна на пренаталния ултразвук “.

Множество учени предупреждават за опасните последици за здравето на 5G. Например в настоящото обжалване от 5G от 2017 г., озаглавено „ Учените и лекарите предупреждават за потенциални сериозни последици за здравето на 5G , учените предупредиха за вредното неионизиращо радиочестотно облъчване:

„Ефектите включват повишен риск от рак, клетъчен стрес, увеличаване на вредните свободни радикали, генетични увреждания, структурни и функционални промени в репродуктивната система, дефицит на учене и памет, неврологични разстройства и отрицателни въздействия върху общото благосъстояние на хората. Щетите надхвърлят човешката раса, тъй като има все повече доказателства за вредно въздействие както върху растенията, така и върху животните. "

Ако слушате Марк Стийл и Бари Троуър, ще получите представа за ужасяващите ефекти на 5G. В това интервю Trower повтаря горния цитат, като заявява как 5G уврежда имунната система на дърветата и убива насекомите .

Той разкрива как през 1977 г. 5G е тестван на животни с надеждата да намери оръжие. Резултатите бяха тежка демиелинизация - оголване на защитната обвивка на нервните клетки. Някои нации сега забелязват 90% загуба на насекоми (включително опрашващи насекоми като пчели), които се събират около стълбовете на лампите, където е инсталиран 5G.

Военни Игри Wuhan И Симулация На Събитие 201

Ако копаете достатъчно дълбоко, възникват някои смущаващи връзки между 5G и мъжете, които са разработили или разработват ваксини за нови вируси като ebola, zika и новия коронавирус COVID-19.

Във фантастично изследване автор под името на перото на Ани Логикал написа статията Corona Virus Fakery и The Link to 5G Testing, която определя коронавирусната 5G връзка. Има един тон информация, така че ще разбия всичко това, за да го направя по-разбираем.

От 18-27 октомври 2019 г. Ухан беше домакин на Военните световни игри и специално използва 5G (за първи път досега) за събитието . Също на 18 октомври 2019 г. в Ню Йорк Центърът на Джон Хопкинс в партньорство със Световния икономически форум (WEF) и Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс беше домакин на събитие 201 - „ Глобално пандемично упражнение “, което е симулация на пандемия.

image

Познайте какъв вирус се случва да изберат за своята „симулация“? Коронавирус! Познайте какви животински клетки използват? Прасета клетки!

(Първоначално се съобщава, че COVID-19 произлиза от пазара на морски дарове, а рибите там се хранят със свински отпадъци).

Събитие 201 включва ООН (тъй като WEF вече има споразумение за партньорство с ООН ), Big Pharma (Джонсън и Джонсън), Бил Гейтс (ключова фигура за натискане на ваксини, човешки микрочипове и Програма 2030), както и Китай и Америка CDC.

Участниците в Събитие 201 препоръчаха правителствата да принудят социалните медийни компании да спрат разпространението на „фалшиви новини“ и в крайна сметка единственият начин за контрол на информацията би бил СЗО (Световната здравна организация, част от ООН) да бъде единствената централна доставчик на информация по време на пандемия.

Inovio, Електропорация И 5G

Както бе съобщено на 24 януари 2020 г., американската биотехнологична и фармацевтична компания Inovio получи безвъзмездна помощ в размер на 9 милиона долара за разработване на ваксина срещу коронавируса. Иновио получи паричната помощ от Коалицията за иновации за подготвяне на епидемията (CEPI), но те вече имат партньорство с CEPI; през април 2018 г. те получиха до 56 милиона долара за разработване на ваксини за синдрома на треска за Ласа и Близкия Изток (MERS).

CEPI е основана в Давос от правителствата на Норвегия и Индия, Уелком тръст ... и участниците в Събитие 201: Фондация Бил и Мелинда Гейтс и WEF. Изпълнителният директор на CEPI е бившият директор на BARDA (US Biomedical Advanced Research and Development Authority), която е част от HHS.

Иновио твърди, че са разработили коронавирусна ваксина за 2 часа! В лицето на това подобно твърдение е абсурдно; което е по-вероятно е, че те лъжат или че вече са имали ваксината, тъй като са имали предсказанието, че коронавирусът идва и е на път да се отпусне.

И така, кой е собственик и управлява Inovio? Двама ключови мъже са Дейвид Вайнер и д-р Джоузеф Ким. Някога Вайнер беше университетски професор на Ким. Вайнер участва в разработването на ваксина срещу ХИВ и зика (можете да прочетете моите статии за Зика тук и тук, където изложих някои от лъжите около тази епидемия).

Ким е финансирана от Мерк (голяма компания Big Pharma) и произвежда нещо, наречено свински цирковирус (PCV 1 и PCV 2). Както бе споменато по-горе, има връзка между свине ваксини / свине ДНК и коронавирус; Ани Логик отбелязва, че „отдавна е установено, че морските дарове в района се хранят със свински отпадъци“.

Ким излежава 5-годишен мандат като член на Съвета за глобална програма на Световната програма на WEF - още един орган, който натиска на Световното правителство на Новия световен ред под знамето на Agenda 2030 Global Govenance.

Вайнер е служител и съветник на FDA, счита се за експерт по ДНК технология и е въвел нов метод за ДНК пренасяне, наречен електропорация - микробиологична техника, която използва електрически импулс за създаване на временни пори в клетъчните мембрани, чрез които вещества като химикали, лекарства или ДНК може да се въведе в клетката.

Тази техника може да се използва за администриране на ДНК ваксини, които инжектират чужда ДНК в клетките на гостоприемника, които променят ДНК на гостоприемника. Това означава, че ако вземете ДНК ваксина, вие позволявате вашата ДНК да бъде променена!

Сякаш ваксините вече не са били достатъчно ужасяващи ... но ето рика: електропорацията използва импулсни вълни. Познайте какво друго използва импулсни вълни? 5G! Това е или поразително съвпадение, или доказателство, или зловеща коронавирусна 5G връзка. Ани пише:

„[T] той е същото действие, което 5G технологията използва в импулсни вълни и коронавирусът е започнал в район в Китай, който е използвал 5G технология!

„Така че можем да видим как генетиците, използващи учени, подправят градивните елементи на нашето съществуване и това, което е обезпокоително, е, че проф. Винер е пионер срещу ХИВ и знаем, че скоро след като ваксините срещу полиомиелита са били дадени на милиони в Африка, които се появяват срещу ХИВ. Те са усъвършенствали изкуството да инжектират ДНК на животни или птици в човешки хромозоми, което променя нашето ДНК и причинява неща като кръвоизлив, треска, рак и дори смърт. "

image

Говорейки за ХИВ (което не е същите неща като СПИН, но това е друга история), не забравяйте също, че група индийски учени изложиха своите изследвания , че вирусът е създаден от човека и има ХИВ вложки.

Те открили, че 4 отделни вируса на ХИВ са били вградени на случаен принцип в коронавируса. Тези гени по някакъв начин се сближиха, за да създадат рецепторни сайтове за вируса, които бяха идентични на ХИВ, което беше изненада поради случайното им разположение.

Те също така конкретно заявиха, че това вероятно няма да се случи естествено („малко вероятно е щастливо по природа“). В още един пример за страховита цензура, тези учени бяха подложени на натиск да оттеглят работата си.

5G И Електропорация ДНК Ваксини - И Двете Произвеждат Импулсни EMF Вълни

Помислете за момент последиците от това. Технологията съществува, за да използвате ЕМП, за да отворите порите на кожата си и да инжектирате чужда ДНК в кръвообращението и клетките си.

Това е крайно нарушение на вашия телесен суверенитет и може да има дългосрочни ефекти поради генетична мутация - промяна на самата ви ДНК, която е биологичен план и физическа същност на това кой сте.

Ами ако 5G имитира електропорация? Ами ако 5G може да направи в голям мащаб какво прави електропорацията в малък мащаб? Вече знаем, че 5G има потенциал да бъде мутагенен (увреждащ ДНК) .

Честотите, които 5G използва, особено 75-100GHz, взаимодействат с геометричната структура на нашата кожа и потните канали, като действат върху тях като предаване, достигащо до антена, и оказват съществено влияние върху нас и настроението ни.

Какво става, ако 5G се използва за отваряне на кожата на тези в Ухан, така че новият коронавирус на биологично оръжие да се инфилтрира по-лесно?

Задължителни Ваксини, Обезлюдяване И Трансхуманизъм

И така, какво е на дъното на заешката дупка на коронавирус-5G? Бих предложил да намерим задължителна програма за ваксини, програма за обезлюдяване и програма за хуманистични действия (чрез ДНК ваксини).

Ключовите фигури и групи, които изглежда са планирали това, вече разполагат с ваксината, точно както и за другите епидемии, които се разпаднаха (SARS, ebola и zika). Вайнер дори има връзки с ХИВ / СПИН и ако се потопите в това, както направи Джон Рапопорт, ще откриете пропуски в тази история.

Това е една и съща игра на епидемия / пандемия, която се играе на всеки 2-3 години. Има няколко версии.

В първата версия измисляте вирус, свръхвате го, уплашвате хората, правите неефективни и неубедителни тестове (например като теста за PCR, който измерва, ако има вирусен фрагмент, но не ви казва количествата дали в действителност причинявайки заболяването), надуйте броя на тялото, оправдайте карантинното / военното положение и промийте мозъка с мисълта, че трябва да закупят (токсичната) ваксина и да въведат задължителна ваксинация. Дори не се нуждаете от истински вирус или патоген за версията.

Във втората версия създавате вирус като биологично оръжие, освобождавате го като тест, преструвате се, че е естествена мутация, наблюдавате колко хора убива (което помага при дневния ред за евгеника и депопулация), отново оправдавате военното положение, отново оправдавайте необходимостта от задължителни ваксини и дори представляват спасителя с ваксината, която го спира.

Като разновидност на тази втора версия, можете дори да разработите биологично оръжие, специфично за расата, така че да намалите популацията на съперничещи нации или вражески раси като геополитическа стратегия.

Тази статия предполага , че коронавирусът е насочен към китайците / азиатците повече от други и със сигурност официалният брой на смъртта свидетелства за това, въпреки че винаги е трудно да се доверите на правителствената статистика. Ани Логик дава участие:

„Задачата върви така.

Стъпка 1) отрови населението нарочно, за да създаде болест, която няма и никога не би се появила естествено

Стъпка 2) посочете нарочно създадената болест като причинена от нещо невидимо, извън сферата на контрол или знания на обикновения човек

Стъпка 3) създаване на токсична ваксина или медикаменти, които винаги са били предназначени за допълнително отравяне на населението в ранен гроб

Стъпка 4) Нагласяйте отравянето с ваксина или медикаменти като ДОКАЗАТЕЛНО заболяването, което никога не е съществувало, е много по-лошо от очакваното

Стъпка 5) увеличете първоначалното отравяне, което се продава като фалшива болест, а също и увеличете отравянето с ваксина и медикаменти, за да започнете да трупате телата в стратосферата

Стъпка 6) повтаряйте възможно най-много пъти с неинформирано население, защото убийството на население по този начин (изкуството да накарате хората да се подреждат, за да се убият с отрова ... известен като метод на "меко убийство") е единственият легален начин да направите уверете се, че такива евгенични операции могат да се извършват масово и ясно. “

ДНК ваксините са смущаващ нов напредък за трансхуманизма . В крайна сметка целта на трансхуманистичния дневен ред е да слее човек с машина и по този начин да заличи това, което в основата ни прави хора, за да можем да бъдем контролирани и изпреварени от дълбоко зловеща и отрицателна сила.

Всичко е в това да ни промените на фундаментално ниво или да атакувате самия човешки суверенитет. ДНК ваксините отговарят точно на това - буквално променяйте вашата ДНК чрез насилствено вмъкване на чужда ДНК, за да промените генетиката си, с последствия, които никой не би могъл напълно да предвиди и предвиди.

Един Последен Коронавирус - 5G Връзка

Накрая ще завърша с друга коронавирус-5G връзка. Самата дума coronavirus се отнася до много видове вируси с това име, а не само до COVID-19.

Познайте кой притежава патент за коронавирусен щам, който може да се използва за разработване на ваксина? Институтът Пирбрайт. И познайте кой частично ги притежава? Бил Гейтс !

Както можете да прочетете тук, Pirbright се подкрепя в техните усилия за разработване на ваксини от британска компания Innovate UK ... която също финансира и подкрепя внедряването на 5G . Innovate UK проведе конкурс през 2018 г. с дял от 15 милиона британски лири на всеки малък бизнес, който би могъл да произвежда ваксини за потенциал на епидемия.

 

 

Мотивацията За Hype И Мотивацията За Понижаване

Историята показва, че в случаите на епидемии (или фалшиви епидемии) почти винаги има мрънка от конфликтни доклади и противоречива информация. В такива ситуации може да бъде много трудно да стигнете до дъното на въпроса и да намерите истината. Конфликтът произтича от различните мотивации на нации, правителства и други заинтересовани групи.

По същество има 2 основни мотивации: мотивацията за свръхзащита (преувеличаване и използване на страх, за да привлечете вниманието, да продадете нещо, да направите групата да изглежда зле / некомпетентна, да накара хората да се плашат, да накара обществеността да приеме задължителната ваксинация и военното положение) и мотивацията за понижаване (прикрийте и скрийте истинската степен на щетите, заболеваемостта или смъртността, така че да изглеждате компетентни и контролирани, за да намалите евентуалния гняв, реакция или разстройство).

Понякога тези две мотивации могат да стимулират поведението на една и съща група, например, в случая с китайското правителство, тя има мотивация за свръхпроизводство (за да накара хората да се страхуват, така че те лесно да следват неговите драконовски карантинни правила) и мотивацията за понижаване (така че колкото да се появи в очите на своите хора и на целия свят, за да имат ситуацията под контрол, за да се гарантира спестяване на лице, достоверност и добра репутация).

Заключителни Мисли За Coronavirus 5G Connection

Правителствата по света експериментират с биооръжия както на собствените си граждани, така и на чуждестранни граждани и дори продават това изследване на други правителства в своя полза (напр. Прословутия отдел 731 на Япония, който разработва биологични оръжия в Китай, само за да предаде тези изследвания на САЩ след загуба на Втората световна война).

Вижте Bioweapons: лаймска болест, оръжейни кърлежи, сливен остров и др. За кратка история на използването на USG от въоръжени кърлежи, което доведе до лаймска болест.

Доказателствата, че COVID-19 е биологично оръжие,  са огромни - и това е доказателството, че 5G участва, за да предизвика грипоподобни симптоми / пневмония, които хората изпитват, и / или да засили вируса на вируса чрез отслабване на имунитета на хората системи и да ги подлагат на импулсни вълни от ЕМП, за да отворят кожата си към чужди ДНК фрагменти (включително вируси).

В този вид история няма големи съвпадения - само връзки и конспирации, които чакат да бъдат разкрити.

Можете да научите повече по темата, като прочетете книгата „ Тъмната страна на пренаталния ултразвук и опасностите от нейонизиращото лъчение “.

От Макия Фрийман ,
 HumansAreFree.com

   






Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zax - Аз пък видях това което се вижда и без ...
01.03.2020 22:40
Аз пък видях това което се вижда и без монокъл. Зададох си въпроси като например:
Чии интереси обслужва подобен вирус. Кои категории от обществата засяга. Защо никога не откриват нулевия разпространител и др.
На последният, един от отговорите е че е човек във възрастта на преносителите.
Всички ревяха че населенията в Европа стареят. А къде отидоха интересите на пенсионните фондове например.
Кризата Китай и САЩ. Медийният балон който внушава че вирусът е китайски не подкрепя ли подобни съмнения, още повече когато учени вече твърдят че причинител може да бъде и домашна котка?!
цитирай
2. mileidi46 - https://humansarefree.com/2020/02/10k-military-personnel-before-coronavirus-outbreak.html
01.03.2020 23:56
zax написа:
Аз пък видях това което се вижда и без монокъл. Зададох си въпроси като например:
Чии интереси обслужва подобен вирус. Кои категории от обществата засяга. Защо никога не откриват нулевия разпространител и др.
На последният, един от отговорите е че е човек във възрастта на преносителите.
Всички ревяха че населенията в Европа стареят. А къде отидоха интересите на пенсионните фондове например.
Кризата Китай и САЩ. Медийният балон който внушава че вирусът е китайски не подкрепя ли подобни съмнения, още повече когато учени вече твърдят че причинител може да бъде и домашна котка?!


Отговорът е горе в линка...
Всеки нормален човек,ако включи капацитета на мозъка си,ще се замисли!!Защо изгарят мъртвите???Защо насила изкарват ,,заподозрените" (хванали ,,вируса")от домовете им с полиция и ги вкарват ,,в крематориума",където и да не са положителни...ще го прихванат!!!И много други странни неща...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8347469
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930