Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.02.2020 22:12 - ЗА ,,КОРОНАТА"И ПАНДЕМИИТЕ...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 482 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 08.02.2020 22:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 КОГАТО ПОЛИТИЦИТЕ ЕДНО  ГОВОРЯТ ,А ДРУГО  ПРАВЯТ!!
......

Американските национални здравни институти (NIH) стартират програма за бърза разработка на ваксина срещу коронавируса в Китай. Целта? Подготвка на ваксина за човешки тестове през безпрецедентни 90 дни.

NIH си партнира с американска компания за ваксини, Moderna, Inc.

Ваксината е нов тип, наречен РНК. Според Ройтерс („С генетичния код на вируса на Ухан в ръка учените започват работа по ваксина“, 24 януари 2020 г.) „[това са] ваксини на базата на рибонуклеинова киселина (РНК) - химически пратеник, съдържащ инструкции за производство на протеини . "

image

Фондацията на PHG / Университета в Кеймбридж обяснява допълнително : „За разлика от обикновената ваксина, РНК ваксините работят, като въвеждат последователност на мРНК (молекулата, която казва на клетките какво да изграждат), която е кодирана за специфичен за болестта антиген [вирус]; Веднъж произведен в тялото, антигенът [вирусът] се разпознава от имунната система, подготвяйки го да се бори с истинското нещо. "

Нека да разгледаме Moderna ( twitter ), компанията, която ще прави и тества новата ваксина срещу РНК срещу коронавируса в Китай.

Нейният уебсайт посочва в съобщение за пресата от 23 януари :

„Модерна обявява награда за финансиране от CEPI за ускоряване на развитието на ваксината за РНК (мРНК) срещу коронавирусът на Китай“.

 

Финансира се от CEPI. Кой е това? ( twitter ) Уебсайтът му гласи:

„CEPI е иновативно глобално партньорство между публични, частни, филантропски и организации на гражданското общество. Работим заедно, за да ускорим разработването на ваксини срещу възникващи инфекциозни заболявания и да дадем възможност за равен достъп до тези ваксини за хората по време на огнища. "

По-подходящ цитат:

„CEPI е основана в Давос от правителствата на Норвегия и Индия, Фондация Бил и Мелинда Гейтс, тръстът„ Уелком “и Световният икономически форум.“

Бил Гейтс. ??Това не изпраща ли вашето доверие и вяра да се изстрелЯт в небето?

Свързани:
1. 
Бил Гейтс и Световният икономически форум Ран Коронавирусна симулация на огнище само 6 седмици преди истинската епидемия
2. Бил Гейтс финансира института PIRBRIGHT, който притежава патент за коронавирус; CDC притежава щама, изолиран от хората

Има още. Връщайки се към уебсайта на Модерна Инк. - в долната част на съобщението за пресата, споменато по-горе, намираме МНОГО интересно изявление в раздел, озаглавен „Специална бележка относно бъдещи изявления“: „… никога не е имало търговски продукт използвайки технологията на мРНК, одобрена за употреба ... ”

И там го имате. Ваксината, която се използва от правителството на САЩ ... в рамките на нейния Национален институт по здравеопазване ... чрез лекарствената компания Модерна ... НИКОГА НЕ Е ИЗПОЛЗВАНА В ПУБЛИКАТА ПРЕДИ. НЕ Е ЛИЦЕНЗИРАНО ЗА ОБЩЕСТВЕНА УПОТРЕБА.

РНК ВАКCИНИ И ТЕХНОЛОГИЯТА, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ, СА ВСИЧКИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ. А ТОВА Е ТИП ВАКCИНА, ЗА БЪРЗИ И  СЪЩЕСТВЕНИ ДНЕВНИ ДЕЙСТВИЯ( ЗА 90 ДНИ.)??!!

Какво може по света да се обърка?

Един от начините да разберете, е да  разгърнете ВИРУСА на милиони хора, да се отдръпнете и да ,,видите какво ще се ПОЛУЧИ"!!.

Фондацията на PHG в университета в Кеймбридж ни дава съществена представа: „… е необходимо по-добро разбиране на неблагоприятните ефекти на ваксината [RNA] - те могат да включват възпаление или автоимунни реакции.“

Автоимунни реакции - имунната система на човека атакува здрави елементи и процеси в самото тяло. Тялото тръгва на война със себе си.

Сигурен съм, че ще се подадете на доброволен опит за тест на ваксината, нали? Със сигурност бихте предложили и детето си за грандиозен експеримент, нали?

И ако сте лекар, който чете това, определено ще инжектирате ваксината на нищо неподозиращи пациенти, нали? Съвестта е такaва досада, нали?

НЕ Е ЛИ?

Не искаш ли да имаш целия свят като морско свинче???
източник:
https://humansarefree.com/2020/02/vaccine-for-the-china-virus-the-planet-is-the-guinea-pig-for-a-vast-experiment.html












Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8321342
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031