Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
28.01.2020 18:46 - ЧУМА! КИТАЙ В ПАНИКА..
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1276 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЧУМА ,ОТГЛЕДАНА В ЕПРУВЕТКА...ВИЖТЕ ЛИНКА В КРАЯ НА ПОСТА:
КАЗВАТ,ЧЕ ТАКАВА ЧУМА НЕ Е ИМАЛО ОТ 700 ГОДИНИ!!!
В ОПАСНОСТ ЛИ Е ЧОВЕЧЕСТВОТО??
  Коронавирус в Китай: 23 милиона КАРАНТИНИРАН, 2,8 милиона заразени; 112 000 СМЪРТ

Избухването на предполагаем нов коронавирус в Китай е напълно извън контрол и убива ХИЛЯДИ всеки ден.   

Към 18:00 часа източно американско време на 23 януари източниците на прикрито разузнаване, които са бивши мои колеги от моите 15 години с ФБР, последните пет години, занимаващи се с националната сигурност, тероризма и чуждестранното контраразузнаване на съвместната оперативна група за тероризъм и които понастоящем са в Китай, потвърждават над 2,8 милиона заразени хора със  сто дванадесет хиляди (112 000) СМЪРТ досега. Основна причина за смъртта: Множество недостиг на органи.

Това  се различава от публично отчетения брой от 830 заразени и 25 смъртни случая, защото ,,укриват да няма паника" , , , Съобщение от фронтовия доктор в Ухан потвърди причината за спряния нарастващ брой на заразените е, защото болниците са изчерпали комплекти за тестове за вируси ...

Хилядите мъртви се отвеждат директно за изгаряне. Без погребение.Просто ги изгарят. 

Intel получава реалните си броя на смъртта директно от операторите за изгаряне !!!!!! 

 

Хората буквално ги събират „мъртви по улиците “.
image
image
image
image
image
image

 

Към четвъртък, 23 януари, правителството на Китай обяви КАРАНТИРАНА в
общо Осем града:  Ухан, Хуангган, Ечжоу, Чиби, Сиантао, Цианджан, Чжидзян и Личуан

 


Общо 20 000 000+ граждани.

 

 Китайските военни сега помагат за блокирането на множество китайски градове. Всички са облечени в биозащитни костюми.

Централната военна комисия на КПК разпореди на Централното командване да подпомогне блокирането на Ухан в отговор на социална нестабилност поради панически емоции.

Войниците бяха снабдени с биологична защитна екипировка и те се заклеха да спечелят кампанията.

Моторизираното оборудване  ще бъде пуснато в употреба. Бронираните превозни средства Dongfeng EQ2050  , бронетранспортьорите и леките танкове  бяха използвани за защита на пътните блокировки.

Още по-удивително е казано, че китайците в цялата провинция Чжецзян са казали да стоят в домовете си. 60 милиона души са казани да останат там, където са. Това не е официална карантина (все още), а по-скоро силно формулиран съвет.

 

В системната провала на китайското общество вече е започнала. До тази неделя пълната паника ще бъде неизбежна, тъй като хората осъзнават, че храната, лекарствата и лекарите са ограничени ресурси и е в сила триажността.

Магазините вече са празни.
image
image
Буквално НЯМА ХРАНА в градовете под карантина, защото не се разрешава камиони да доставят!

Когато Китай се срине - и изглежда, сякаш ще стане - сривът на Китай ще даде началото на глобална икономическа ударна вълна, от която планетата няма да може да се възстанови в продължение на десетилетия.

 

 ДРУГАДЕ

В Австралия:

Здравните власти потвърдиха, че човек в Сидни е в карантина от тази сутрин, след като е възможно да се зарази с потенциално смъртоносна коронавирусна болест.

Заподозрян случай сега в Бризбейн.

Актуализация:  NSW Health потвърди, че разследва четири възможни случая на коронавирус в държавата.

 

В Канада:

MONTREAL - Пет души в Квебек, които наскоро са пътували до Китай и са проявили симптоми на респираторен вирус, в момента се тестват за коронавирус.

 

В Колумбия (Южна Америка):

Колумбия е нащрек за възможен случай на пациент, заподозрян, че е представил симптомите на коронавирус с произход от Китай.

Както се съобщава от различни колумбийски медии, става дума за китайски гражданин, който пристигна в град Кали след пътуване от Турция. Мъжът е изолиран, за да се подложи на съответните изпити.

 

В Англия (Великобритания)

ПЕТЪТ СУСПЕКТИРАН СЛУЧАЙ НА КОРОНАВИРУС, ОСЪЖДЕН В Обединеното кралство, КАКТО ПАЦИЕНТ БЪРЗА ПРИ БОЛНА

 

Актуализация:  Четиринадесет души в Обединеното кралство са тествани за коронавирус с пет потвърдени отрицателни и девет все още очакват резултатите, заяви Public Health England

 

НОВО - В Индия:

Първи подозирани случаи в Индия

2 Мумбай
1 Кочи

 

В Италия:

В ИТАЛИЯ китайката, която е била в Ухан, е хоспитализирана

 

В Япония:

 

Япония потвърди втори случай на коронавирус при мъж от Ухан, който е бил на посещение в Токио 

 

В Малайзия:

Две заподозрени случая в Карантина в очакване на резултатите от тестовете.

 

В Мексико:

Три нови подозирани случая на коронавирус са докладвани в Джалиско, Мексико

 

В Непал:

 

МИНИСТЕРСТВОТО НА НЕПАЛНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ СТУДЕНТ, КОЙТО СЕ ВРЪЩА ОТ УХАН, КИТАЙ Е НАЧАЛЕН ЗАВЪРШЕН С КОРОНАВИРУС

 

В Северна Ирландия:

1 заподозрян случай в Белфаст, Северна Ирландия

 

 

Във Филипините:

Пет подозирани случая

Актуализация: PhillipinesDOH наблюдение на най-малко 12 души, които са имали контакт с Ухан Коронавирус - положително 5-годишно момче в Себу Сити

 

 

В Саудитска Арабия:

Няколко потвърдени случая

Актуализация:  Министерството на здравеопазването на Саудитска Арабия заяви в четвъртък, че петима души са починали, а други двама пациенти са в критично състояние с потвърдени случаи на нов респираторен вирус, свързан със SARS.

Министерството заяви в изявление, че е информирало Световната здравна организация за седемте нови случая на  нов коронавирус .

Зародишът е от семейство вируси, които причиняват обикновената настинка, както и SARS - тежкият остър респираторен синдром, който уби около 800 души, предимно в Азия, при епидемия от 2003 г. Здравните експерти все още не са сигурни как хората се заразяват. Новият коронавирус, който може да причини остра пневмония и бъбречна недостатъчност, е най-тясно свързан с вируса на прилеп и учените обмислят дали прилепите или други животни като кози или камили са възможен източник на инфекция.

От септември 2012 г. СЗО е информирана за 24 потвърдени случая. Шестнадесет от пациентите са починали.

Новият вирус бе идентифициран за първи път миналата година в Близкия изток и няколко от заразените хора пътуваха до Катар, Саудитска Арабия, Йордания или Пакистан.

СЗО казва, че вирусът вероятно е по-разпространен от Близкия изток и е посъветвал страните да тестват хора с необяснима пневмония. В Саудитска Арабия миналата година четирима членове на едно и също семейство се разболяха, а двама починаха.

Саудитското правителство провежда продължаващо разследване на огнището.

Седемте души, които са се заразили с вируса, не са от едно и също семейство и няма индикации, че някой от тях е бил в контакт с животни или е пътувал наскоро.

 

В Шотландия:

Шотландското правителство твърди, че трима души се тестват като предпазна мярка за коронавирус, но казва, че няма потвърдени случаи.

 

ЮЖНА КОРЕА:

S.KOREA GOV"T ПОТВЪРЖДАВА ВТОРИ СЛУЧАЙ НА КИТАЙСКИ КОРОНАВИРУС

 

В САЩ:

ЛОС АНДЖЕЛЕС  -  Пътник, пристигащ с полет на American Airlines до международното летище в Лос Анджелис от Мексико Сити, беше хоспитализиран и поставен под карантина, след като показа какви здравни служители нарекоха "смущаващи" симптоми, които показват, че пациентът може да е бил изложен на смъртоносния коронавирус, съобщиха четвъртък.  

Полет 2546 на American Airlines пристигна около 18:45 ч. Сряда и беше посрещнат от пожарникарите и полицията в Лос Анджелис. 

Пожарната служба в Лос Анджелис проведе процес на дълбоко замърсяване, след като пациентът беше транспортиран в местна болница в сряда вечер. 

Това развитие идва ден, след като служителите на общественото здравеопазване на окръг Лос Анджелис заявиха, че е „много възможно“ районът да види поне един пациент, като се има предвид броят на хората, пътуващи между Южна и Китай.

Здравните прегледи продължават в LAX за пътници, пристигащи от Китай на фона на огнището на коронавирус. Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията започнаха да провеждат здравни прегледи на пътници, пристигащи на международното летище Лос Анджелис от Китай в събота.

 

TEXAS -  Възможен случай на коронавирус в окръг Бразос, Тексас - човек, който се тества. случаят с окръг Бразос е в колежа.
Има и ВТОРИ заподозрян случай в BayU ICU на вътрешни лица.

ОБНОВЛЕН ТЕКСА :  BrazosCoHD потвърди, че студент в Тексас A&M University е този, който подозира, че служителите на здравеопазването могат да имат коронавирус

 

ОКЛАНД, КАЛИФОРНИЯ - Редица пациенти в окръг Аламеда се тестват, за да се установи дали са заразили с коронавируса Ухан, според здравните служители.

Говорителят на здравния департамент на окръг Аламеда подчерта в четвъртък, че няма потвърден случай на новият коронавирус, довел до епидемични страхове и карантини в Китай, както и до засилен скрининг в San Francisco International и други летища.

 

COOKEVILLE, Тен  - Департаментът по здравеопазване в Тенеси казва, че студент в Тенеси Техник се тества за коронавирус.

Студентът имал "много леки симптоми" и имал неотдавнашна история на пътуванията, която отговаряла на критериите, за да се изпробва за Коронавирус 2019 (2019-nCoV), според университетските служители.

Училищните служители казват, че здравните доставчици бързо са разбрали, че пациентът отговаря на критериите за тестване и очаква резултатите. Междувременно студентът се държи изолиран и нищо не е потвърдено.

 

Във Виетнам:

Двама китайски граждани във Виетнам са тествали положително за коронавирус, подобен на ТОРС и се лекуват в болница, съобщиха официални представители в четвъртък.

Китаец, живеещ в град Хо Ши Мин, е заразен от баща си, който пътува във Виетнам на 13 януари от китайския град Ухан, епицентър на вируса.

 

 

Все още няма информация от Тайланд 

вижте и  тази статия:

https://bgr.news-front.info/2020/01/26/v-kitaj-vrluva-ne-pnevmoniya-a-chuma-koyato-ne-e-imalo-ot-700-godini/?fbclid=IwAR2myDg0ekr-JfWYaZVPtrLnHiiur8jVlsev3XFwhyScyHucn6QqXLVFL-w

 




Гласувай:
4



1. mileidi46 - https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/coronavirus-in-china-20-million-quarantined-2-8-million-infected-112-000-dead?fbclid=IwAR2rjNy
28.01.2020 19:20
ЛИНК КЪМ СТАТИЯТА , КОЯТО НЕ УСПЯХ ДА ПРЕВЕДА ДОБРЕ В ПОСТИНГА,НО ПОНЕ ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ,ЧЕ НЕ СИ ИЗМИСЛЯМ...КОЙТО Е ДОБРЕ С АНГЛИЙСКИЯТ ,МОЖЕ САМ ДА СИ ГО ПРЕВЕДЕ!!!
цитирай
2. krumbelosvet - Даже да не е биологично оръжие,
28.01.2020 21:28
Даже да не е биологично оръжие, ще се намери кой да се възползва от случая.
цитирай
3. mileidi46 - Напротив...мисля че е..https://www.youtube.com/watch?v=2nhF_b5y-S0
28.01.2020 23:41
krumbelosvet написа:
Даже да не е биологично оръжие, ще се намери кой да се възползва от случая.


https://www.youtube/watch?v=2nhF_b5y-S0

Grigor Lilov --"Малка" епидемия - уж с 2000 заразени, но са спрени всички вътрешни самолетни полети, повечето междуградски автобуси, мери се температурата на всички пътуващи - по летища, гари и т.н., спрени са всички екскурзии и туристически пътувания във и от Китай, анулирани са всички хотелски резервации, 41 провинции са в извънредно положение, затворени са всички обществено-културни и спортни обекти в Китай, на пожар се строят нови болници, търсят се стотици хиляди медицински комплекти облекла дневно, остро недостигат мед. консумативи и лекарства, само в Пекин 20 болници (3 първостепенни и 17 районни) са определени да работят със заразените, а колко ли са в страната, в редица градове е спрян обществения транспорт, под карантина са 60 млн. души, извадена е армията с въоръжени кордони около по-засегнатите региони, училищната ваканция е продължена до 7 февруари навсякъде и да не изброявам по-нататък. Шефът на Световната здравна организация спешно пристигна в Китай, макар че според офиц. данни епидемията е ограничена, което не пречи въпреки тях заразените по цял свят се множат и т.н., и т.н., и т.н. Ясно е, че не става дума за някакъв коронавирус - той не може да се различава толкова драстично от другите коронавируси и свързаните с тях вече преминали епидемии. Потресен съм от наивността и ще си позволя да бъда и груб - дори глупост на хората по света. Ясно е, че безспорно имаме болестно явление с мащабите на Чернобил (дори и да не е назованата от мен генна чума) на фона на тази потвърдена и официализирана информация, която цитирам. Но хората си вярват на лакърдиите за 2000 болни и само 80 мъртви, макар че тези числа са недописани с много нули. Считам за напълно доказана великата сила на пропагандата, щом може да оперира и лиши милиарди, вкл. и много интелигентни от логика и мисъл.
цитирай
4. krumbelosvet - ПРОЦЕНТЪТ на починалите
29.01.2020 06:41
ПРОЦЕНТЪТ на починалите, е достатъчно основание за тревога и извънредни мерки. А колко истина крие Китай и колко лъжи тиражират враговете му, е трудно да се прецени. Защото НЕИЗБЕЖНО и Китай, и враговете му, ще МАНИПУЛИРАТ информацията.
цитирай
5. krumbelosvet - НО
29.01.2020 06:44
НО до сега не съм чул да се е разболял НЕ-китаец. Щото "заболял в Германия" например, не значи "заболял германец". А Русия приема на своя територия... ВСИЧКИ китайски отбори по хокей. Чудеса.
ПП: И днес, 30-ти януари, в Русия няма НИТО ЕДИН заразен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318174
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031