Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.01.2020 00:36 - ПЪТЕШЕСТВИЕ С ТРЪМП,БОГ И ЛЮБОВ...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1389 Коментари: 5 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ИЛИ ПРОГРАМАТА НА ОБЕДИНЕНИТЕ НАЦИИ ДА ПОЕМЕ СВЕТА
ОТ СИД БОУДЖИДЖ

С бързото приближаване на 2020 г. е трудно да се определи кой враг причинява най-голяма вреда на Америка през следващото десетилетие. Китай, Русия, Северна Корея? Не, те дори не са начело в списъка кой представлява най-опасната за нашата велика република. Това биха били конвенционални врагове, срещу които бихме могли да се бием с конвенционални оръжия. За съжаление, ние имаме много по-зловеща форма на враг или врагове в този случай, които планират всеки ден да унищожат нашия американски начин на живот.

Най-голямата заплаха за САЩ не идва от ракети във въздуха, нито от кораби или подводници в океана. Крайната заплаха идва от собствения ни задния двор и се намира на 46 -та улица "Св. И 1- ва" , Ню Йорк. 

Когато мислим за врага отвътре, ние имаме състав на орехови социалистически демократи, които се кандидатират за поста и запълват места в Конгреса. Тогава ние имаме блатото, което включва основните медийни лаптопи. Но отклоняващата се дълбока държава е още по-страшна, защото те се крият в плевелите, манипулирайки икономиките и политиката по целия свят, за да отговарят на техния глобалистичен дневен ред. Поотделно, всички те се заговарят за промяна на нашия конституционен начин на живот в Америка.

Но има и друго, а това също означава да прекратим нашия начин на живот. Ако успее, в крайна сметка би изпратил целия свят в катаклизъм на мрака и вероятно на края на човечеството. Защото в края на хаоса, войните и революциите, които вероятно биха възникнали от него, ще бъде смъртта на всички нас. Давам ти; 

ОБЕДИНЕНИТЕ НАЦИОНИ
„ ПРЕДАВАНЕ НА НАШИЯ СВЯТ:
2030 АГЕНТА ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ“

„Ние, държавните и правителствените ръководители и висшите представители, които се срещнахме в централата на Организацията на обединените нации в Ню Йорк от 25 до 27 септември 2015 г., когато организацията отбелязва седемдесетата си годишнина, днес решихме нови глобални цели за устойчиво развитие.

„Ние се ангажирахме да работим неуморно за цялостното изпълнение на тази програма до 2030 г.“ В следващите десет години ООН планира „навсякъде да премахне бедността и глада, за да се бори с неравенствата в и между държавите; да се изграждат мирни, справедливи и приобщаващи общества; защита на правата на човека и насърчаване на равенството между половете и овластяване на жените и момичетата; и да гарантират трайната защита на планетата и нейните природни ресурси. ”Те искат приобщаващ и устойчив икономически растеж, споделен просперитет (превод; вземат от тези, които имат и го дават на тези, които нямат) и достойна работа за всички. Свят, „в който човечеството живее в хармония с природата и в което дивата природа и другите живи видове са защитени“. 

С други думи, според Организацията на обединените нации до 2030 г. цялата планета ще бъде утопия. О, радост, нямам търпение. Като се има предвид, че ООН се управлява от куп диктатори, които се навеждат почти толкова далеч, колкото Адолф Хитлер, не залагам на тях да бъдат успешни. Въпреки че, можете да се обзаложите, че ще дадат най-добрия си изстрел. ООН създава свои собствени правила и закони, като им дава интересни заглавия като „Декларацията за правата на човека“ и „Декларацията на хилядолетието“, както и „Резултатите от световната среща на високо равнище за 2005 г.“. , малко по малко, парче по парче. ООН изцяло закупи и цялата измама за изменението на климата. Бившият вицепрезидент Ал Горе заслужава награда „Оскар“ за работата по продажбите, която изпълняваше в света преди десетилетия, а ООН го прави оттогава като част от техния дневен ред.

Интересно ми е как ООН планира да се обърне към 1,8 милиарда мюсюлмани по света, когато става въпрос за тяхната система на вярвания за равенство. Жените са граждани от втора класа, а хомосексуалните заслужават да умрат в ислямската култура. Те също планират да прекратят тероризма до 2030 г. Знаете старата поговорка: „не всички мюсюлмани са терористи“, но след това отново, „защо 99% от терористичните актове се извършват от мюсюлмани?“ Нямам търпение да видя плана им да край на тероризма.

Ето едно, което обичам: „Ще се стремим да изградим здрави икономически основи за всички страни. Устойчивият, приобщаващ (ключов либерален термин) и устойчив икономически растеж е от съществено значение за просперитета, това ще бъде възможно само ако се раздели богатството и се разреши равенството на доходите. “ Можете ли да кажете СОЦИАЛИЗЪМ? Готови ли сте за открити граници?

Планът на ООН гласи: „ние признаваме положителния принос на мигрантите за приобщаващ растеж и устойчиво развитие. Ние също така признаваме, че международната миграция е многоизмерна реалност от голямо значение за развитието на страните на произход, транзит и местоназначение, която изисква съгласувани и всеобхватни отговори. Ние ще си сътрудничим на международно ниво за осигуряване, безопасна, подредена и редовна миграция, включваща зачитане на правата на човека и хуманно отношение към мигрантите, независимо от миграционния статус, бежанците и разселените лица. “Тъпото тълкуване ви прецаква Америка и вашите гранични стени.

Както може би сте си представяли, програмата на ООН включва и достъп до безплатни здравни грижи по целия свят. Чудя се кой ще плаща за това, феята на зъбите? Ето връзката към тази приказна програма. Проверете го сами и след това се свържете с „ Whitehouse.gov ” и помолете президента Тръмп да премахне Съединените нации на американска земя.

Патрик Хенри, Джон Адамс, Томас Джеферсън и другите ни прадеди трябва да се търкалят в гробовете си. Конституцията на САЩ и законопроектът за правата ще бъдат премахнати под този вид на утопия. Всички държави биха попаднали под международното право на ООН. И о, между другото, моля, обърнете внимание, че Бог не се споменава нито веднъж в тази диатриба на BS, което е точно това.

Завийте ООН, отстоявайте национализма и Бог да благослови Америка.




Гласувай:
11



1. fun1001 - ?
11.01.2020 09:47
май, не разбрах..за какво са гласували..предн..7..твои приятели)
дали от превода, или..
но, казуса ,е зададен на сериозно..
благодаря за инфото..
цитирай
2. mileidi46 - Моля.....
11.01.2020 16:22
fun1001 написа:
май, не разбрах..за какво са гласували..предн..7..твои приятели)
дали от превода, или..
но, казуса ,е зададен на сериозно..
благодаря за инфото..


Щом си схванала,че казуса е на сериозно,значи има надежда!!!При все,че аз не ,,схванах",защо те вълнува толкова ,кои от мойте приятели са гласували за постинга преди теб...???Щом са гласували,значи са сериозни и умни хора,и са разбрали превода ми,макар и в необработен вид!!Ти за специалистка по преводите ли се смяташ???..,,кажи баба Thank you!!..
цитирай
3. fun1001 - :-)) ооо, колко си смела тролеса.. сигурно,знаеш и вица..
11.01.2020 18:58

за трите баби....чук чук...
от трите, поне едната..е чула, и схванала'...
има надежда, вярвам..след още 75г..
я да запитаме и баба НедЕла...Тя е от ООН..тооо)))))))))
цитирай
4. morskipesni - И арменският поп така каза, има-няма 'найсе месеца.
11.01.2020 19:27
К'ъв му го дъвче ООН-то, на Х'америката шилето от алтруизми шашкано-обзето?
цитирай
5. fun1001 - разб се, че разбирам от преводи..
11.01.2020 20:50
щом чета и пиша на 3езика + Бг..

много си зле с обноските..
поне кажи ТенкЮ, че има Една нормална като мен, която чете и общува..
тук сте един файтон..набори, които се..Курвакате от 15г с ++++++
язък..нямаш акъл един комент да напишеш, милеейдее!! забрави..
....това,копи пейст, без коментар е..пълен шиит,мила...
ноо, всеки си има Принципи.
пр вечер..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318174
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031