Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.02.2019 01:13 - ГОРЯЩА СЪВЕСТ
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1955 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ДИКТАТУРИЗАЦИЯ ПО АМЕРИКАНСКИ

"Ню Йорк таймс" през септември миналата година съобщава, че недоволни от управлението на Мадуро военни са имали среща с Тръмп, като са поискали подкрепа за военен преврат. И това се съобщава спокойно и без други размисли, за да не се натоварва необремененото изгладено съзнание на демократичните американски граждани.

И да се запитаме що за държава се среща с военни на друга суверенна държава, за да ги подкрепя за военен преврат?!!? След като има законно избран президент и проведени избори?

Забравете думата "демокрация". Всъщност - не, замислете се. Демокрацията означава буквално власт на народа. Тоест само и единствено народът може да реши какво да прави. Не САЩ, не единици от военните /ако бяха единодушни, ако народът ги подкрепяше, Мадуро вече щеше да бъде в историята, нали?/. И що за национални предатели и то офицери ще отидат да търсят чужда военна помощ, за да си свалят правителството. Нещо нередно не виждате ли?

Вземате отношение, че Мадуро бил диктатор. Ами кога му светихте, та разбрахте? Може ли да се отбележи всеки, който последната половин година е живял поне седмица във Венецуела, та да си сподели впечатления от първа ръка? Няма, нали? Казват Ви, че той е диктатор и вие като дечица в детската градина веднага вярвате, защото са го казали големите бели отвъдокеански господари. Казват ви, че населението гладува, ама не се заглеждате в шествията в подкрепа на законно избрания президент, където хората очевадно не гладуват.

Сега САЩ обвиняват Мадуро, че спирал хуманитарна помощ. Че кой им я искал. Или имат заразена царевица, която залежава и искат да изкарат дивиденти? Скоро очаквам "разкрития", че яде малки деца и реже главите на враговете си и си ги държи в хладилника. Или пък в мазето си подготвя биологично оръжие!

Отворете няколко венецуелски сайта и медии и прочетете, ако можете за какво става дума. Мислете!

Три милиона били избягали. От 32 милиона! От България избягаха 3,5 милиона от 8 милиона! Къде е по-страшното?!?

И още нещо - що за политик е този, който се договаря с чужда държава за военна подкрепа срещу родината си? И се опитва да се наложи не чрез народната подкрепа, а чрез чужда военна сила и преврат!?! На всички езици думата е предател!

А България го подкрепя. Подкрепя незаконна намеса във вътрешните работи на суверенна държава, за да "върне жест" на господарите си! Надали има по-голямо падение на външната ни политика. Дори костюмчетата на Катето бледнеят пред този гаф!

И само за миг, представете си, че ние сме Венецуела. И чужда държава праща войски и уговаря военни да правят преврат срещу законно избран президент или правителство? И български офицери отиват например....в Турция да искат военна помощ? Харесва ли ви?

Елена Гунчева

Румяна Ченалова

Ходим по огън и газим ледена вода дълги години.Не само на Богоявление, а всеки ден.В една невъзможна държава - антисоциална, антибългарска, управлявана от неграмотни, необразовани и безскрупулни същества.
Нищо не се случва.Търпим.Още колко -до смъртта си?
Мразим и отричаме.Гневът ни изпепелява.Търпим.
Чакаме -разбиране, месия, решение отвън /както винаги/.
Д О К О Г А?
Времето изтича.Те ще продължат да се възпроизвеждат.Отдавна са задействали замислите си -подготвили са хора и партийки ,чрез които невидимо ще управляват.Плащат.Преминал
и са в режим на снишаване, докато довършат плановете си.Ще хвърлят всички усилия и ще използуват всякакви престъпни прийоми в идващите избори.
Трябва всяка тяхна стъпка да бъде контролирана!Ние сме силата!Нашето безразличие и невежество са техни помощници.Не е достатъчно само да гласуваме.Важното е да не допуснем подмяната на изборни резултати!
Важно е да проумеем, че основната им цел е да останат в парламента и да не допуснем това да се случи.Следващите години ще са трудни, много трудни.От руините трябва да се изградят основите на българската държавност.Това е огромна отговорност и успехите ще идват бавно и мъчително.Тогава е времето за пословичното българско търпение.
Сега е война и време за голямата битка.
 

image




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8362002
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32635
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930