Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.11.2018 15:26 - КОЙ УПРАВЛЯВА СВЕТА??! видео
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1299 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 27.11.2018 15:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 НАУЧНО ИНТЕРВЮ С БИВШАТА ИЗПЪЛНИТЕЛНА ДИРЕКТОРКА НА СВЕТОВНАТА БАНКА  Karen Hudes :"НЕ ЧОВЕШКИ СЪЗДАНИЯ КОНТРОЛИРАТ СВЕТА"   imageТова, което ви показваме днес, е шокиращо интервю с бившия изпълнителен директор на Световната банка, който заявява: "Нечовешки същества контролират света"!
Това, че "извънземна раса (влечуги?) контролира света" е нещо, което е било обсъждано в групи или "конспиративни" кръгове от дълго време.
 Но това, което се казва от някой, който е работил в институция от голямо значение като Световната банка, е нещо друго.
Казва се Карън Хъдес, изучавала право в университета в Йейл и икономиката в университета в Амстердам. Работила е в банката за внос на износ в САЩ от 1980 г. до 1985 г.
Освен това е работила 20 години за Службата по право в Световната банка между 1986 г. и 2007 г.  
В това интервю Карън Хъдес разкрива, че е била уволнена заради опитите й да денонсира корупцията и мафията, намираща се в най-високите куполи на банката и в световната икономика.  
Тя твърди, че всичко е контролирано от странно същество, което те наричат ​​"черен папа" (черен папа), и че това същество не е човек. Тя заявява, че на тази планета има друг вид, който не е човек и ни управлява от преди ледниковата епоха.
 Тези субекти не са извънземни, а друг вид човешки същества с високо технологично развитие, с висок интелектуален коефициент и без никакъв творчески или емоционален капацитет. 
За нея тези същества биха били в положение на власт за дълго време. За да илюстрира, тя говори за митра, който някои египетски фараони използвали, за да покрият удължените си глави и мистериозните перуански черепи.   image Позовавайки се на 2011 швейцарски проучване, публикувано в PLoS One "" на списанието на "глобалната мрежа за контрол корпоративни," Карен Hudes посочи, че една малка група от лица, най-вече тези, открити в рамките на централните банки и финансови институции, да има огромно влияние върху международната икономика. "
Това, което наистина се случва, е, че ресурсите на света са доминирани от тази група", добавяйки, че "корумпираните владетели на властта" са успели да доминират и в медиите. "Те могат да го направят". 
Медиите, телевизията и радиостанциите се контролират от тази група, наречена Kabal-Illuminati. 
Те са като "влечуги", нямат творчески умения или емоции.
 Те държат Човечеството под контрол и Планетата Земя като затвор (Planet Prison).   image Думите на Hudes, която  мнозина може да сметнат за  луда, също се потвърдиха  от тези на бившия министър на Канада, Пол Hellyier на конгрес проведен преди известно време, каза, че има извънземни, които работят в правителството на САЩ, но нямат нищо общо с истинските "извънземни". Изследователят и ufologist CSETI д-р Стивън Гриър често обсъжда, че  силата на Kabal-илюминати, които контролират целия свят, не се използва срещу хората,а  за  борбата срещу истинските извънземни звездни нации, напротив, те искат да помогнат хората и Земята в своята фаза на развитие с технологии за свободна енергия и подкрепа на мира сред народите. 
Какво мислите за невероятните изявления на Карън Хъдес? 
Оставяме пълното интервю разделено на две части. [източник ]


Може да ви се струва налудничаво,но много учени говорят за това..
Майкъл Тимингер също споменава за това:
https://michaeltellinger.com/

Майкъл Тимингер е учен, изследовател и автор на многобройни книги на международно ниво и десетки лекции, достъпни на YouTube. Той е основател на освободителното движение UBUNTU за UNITY & Higher

Consciousness. Майкъл се превърна в авторитет на древните изчезнали цивилизации в Южна Африка, тайнствения произход на човечеството, резонанс, киматика и силата на звука. Изследванията му включват разнообразни теми като археология, митология, човешки произход, религия, произход на парите, духовност, пробивна наука и съзнание.

 






Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mar866 - ...
27.11.2018 15:52
Е, то все някой някого управлява, дори и в една къща само.
Аз не се замислям много и "световната конспирация" ми изглежда малко като налудничаво твърдение;))
цитирай
2. mileidi46 - https://www.facebook.com/inyanshared/videos/505116546658126/
27.11.2018 18:04
mar866 написа:
Е, то все някой някого управлява, дори и в една къща само.
Аз не се замислям много и "световната конспирация" ми изглежда малко като налудничаво твърдение;))


ето ти едно филмче ,за да не мислиш ,че всичко е ,,налудничаво твърдение"..:)))

отнася се за Сърбия...защо Сърбия стана втората Швейцария и защо все пак я наказаха с...бомбардировки...!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8349210
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930