Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.01.2017 20:37 - ЗАЩО ИСКАТ ДА УБИЯТ ТРЪМП????
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 951 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 15.01.2017 21:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това се очакваше,нещо се подготвя..
Андреа Бочели,който е бил поканен да пее на инаугурацията на Тръмп е получил смъртоносна закана по телефона..
http://www.americasfreedomfighters.com/2017/01/14/liberals-blind-megastar/

 В един силно необичаен ход, по-високи поръчки принуждават най-висок ранг военен офицер, който е начело на Вашингтон, окръг Колумбия Националната гвардия да бъдат отстранени в точно 24:01 20 януари, точно като Доналд Тръмп се положи клетва като президент.

"Моментът е изключително необичайно," каза Шварц в интервю в петък сутринта, потвърждавайки бележка обявяване свалянето му, че е получена от The Washington Post.

По време на откриването, Schwartz ще командва не само членовете на охраната DC, но и допълнително още 5000 невъоръжени войници, изпратени в от цялата страна, за да помогне. Той също така ще ръководи военна въздушна подкрепа защита столицата на страната, по време на откриването.

(малък превод с гугъл)

http://www.americasfreedomfighters.com/2017/01/13/d-c-national-guard-stand/
видеото е долу:
Прекрасна  реч от Нют Гингрич от фондация Heritage, в която той обяснява на либералните медии феноменалната президентска победа на Доналд Тръмп!!
Победата ,заради която ,,Америка",(разбирайте елита) полудя!!
Полудя,когато Тръмп обяви,че ще свали  ,,глобалисткият елит",и ще върне властта на държавата!!!Представяте ли си????
 Този един-единствен човек, да сваля Републиканската партия, Демократическата партия, Буш  династия, Клинтън Family династия, и всички други огромни фамилии, които са сценаристи на световната сцена????
Аз не мога да ви преведа видеото,но  поне един 
Lee3 settimane fa
,,Ами какво да ви кажа ...? Този човек, Нют Гингрич, е абсолютно брилянтен и абсолютно прав.
Аз живея в Англия и ако американците не искат  (Тръмп) като президент, ние ще го вземе, Тръмп и пенса и ние ще ги имаме като PM всеки ден. Това е майсторски анализ на кампанията Тръмп и г-н Тръмп (президент елект)  Единствените разумни политици и световни лидери / държавници през последните няколко години, е бил президент Владимир Путин до сега, който заслужава Нобелова награда за мир, за да не отговаря на всички провокации-той и Русия трябваше да изтърпят  либералните идиоти ,които  се старят  да се започне WWIII.
Да се надяваме, Путин и Тръмп  да могат  да изчистят света и да си сътрудничат помежду си. В края на краищата не е необходимо да бъдем врагове."

Mom of LW VW3 settimane fa
,,Хората, които сме гласували за Тръмп ,ни  мразят всички, наричани сме всички с разни имена, но ние сме нито едно от тези имена!. Ние сме само  патриотични американци, които са ужасени,  да гледаме как нашата страна е залята от нелегални диваци, които, вместо да се чувстват благодарни от нашата щедрост към своите бежанци - една страна, която им е дала безплатно жилище, безплатна храна, безплатно здравеопазване и безплатно образование,  да правят всичко възможно, за да ни убият. Видяхме как  страната ни бива систематично унищожена от отворените граници и ширещата се политическата ,,коректност", администрирани от републиканците, и демократите. Видяхме единствената надежда в Тръмп, ние не сме били заслепени от човешка слабост към Тръмп, само видяхме лидер, който може да доведе страната ни до по-добро място. Бяхме ядосани от безмилостните атаки срещу Тръмп и нас, и ние се опасяваме, че тайното споразумение от лидерите на двете страни, The MSM,  за хуманно отношение, на нелегални,на  които са предоставени права на глас,и  от диктатора именуван Обама, но ние не се отказахме. Ние, хората, които бяха с Trump от самото движение и останахме с него през цялото време сме обикновени работни хора, които  никога на сме дарявали доверие на каквито и да било политически кампании.. Ние дадохме нашата храна и пари, ние се отказахме от неща, които бихме искали да имаме за нас и избрахме  да дарим за Тръмп, не точно, защото парите ни щяха да означават нещо голямо за него, но ние искахме да сме сигурни, че Тръмп ще  усети нашата подкрепа. За разлика от HRC, който искаше председателството на себе си и богатите картели, Тръмп и неговият екип искат да свършат,тежката работа за уреждане за хората, а не за себе си. Всеки, който все още има съмнения относно Тръмп след като са гледали тази реч от Нют, трябва сериозно да се замисли за посещение при психиятър,за да си провери дали има здрав разум . Или, ако се опита да сложи истината в тръбата(ухото) , тя ще запуши."


 









Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - милейди, ама ТЕ ни го казват в прав текст..какво са запланували.Ясно и просто.
15.01.2017 22:37
Шефът на ЦРУ размаха пръст на Тръмп: Внимавай!
Джон Бренън се опасява, че той може да вреди на националната сигурност

Прочети още на: http://www.dnes/eu/2017/01/15/shefyt-na-cru-razmaha-pryst-na-trymp-vnimavai.328824?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer#comment-newest
цитирай
2. mileidi46 - Не се отваря линка...
17.01.2017 16:00
saankii написа:
Шефът на ЦРУ размаха пръст на Тръмп: Внимавай!
Джон Бренън се опасява, че той може да вреди на националната сигурност

Прочети още на: http://www/eu/2017/01/15/shefyt-na-cru-razmaha-pryst-na-trymp-vnimavai.328824?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer#comment-newest

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8347720
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32634
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930