Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2020 11:13 - ABC News Съобщават За Ваксини, Съдържащи Съставки, Получени От Абортирани Бебета
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1134 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.07.2020 11:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ABC News Съобщават За Ваксини, Съдържащи Съставки, Получени От Абортирани Бебета


imageHAF5 Юли 2020 Г.

 Най-накрая котката е излязла от торбата, че ваксините за деца са заредени с токсични химикали, включително клетъчните субпродукти и производни на абортирани бебета.

от Итън Хъф

Но беше нужно много работа, за да се стигне до този момент, а масовите медии все още настояват, че този ужас не е голяма работа, защото ваксините „спасяват живота“.

Беше преди малко повече от пет години, когато ABC News неохотно призна, че ваксините в детска възраст всъщност се правят с абортирана човешка фетална тъкан .

image

Но фалшивият вестник цитира някои религиозни лидери, включително тези в Римокатолическата църква, които не виждат нищо лошо в ваксините, подхранвани от аборти, като тактика на манипулиране, за да натрапват широката общественост и в подкрепа на масовия геноцид на неродените.

Като оплаква факта, че все по-голям брой родители възразяват срещу ваксинацията в детска възраст, ABC News посочи изявление, направено от Националния католически биоетичен център, че в основата си твърди, че получаването на ваксини, направени от абортирани бебета, е просто добре, защото това, че не се ваксинира, уж вреди на повече животи, отколкото тези завършвали чрез аборт.

„Винаги трябва да питаме нашия лекар дали продуктът, който той предлага за нашата употреба, има историческа връзка с абортите“, твърди Центърът, отбелязвайки обаче, че „човек е морално свободен да използва ваксината, независимо от историческата си връзка с аборта“.

 

„Причината е, че рискът за общественото здраве, ако човек реши да не ваксинира, надвишава легитимната загриженост за произхода на ваксината“, продължава Центърът по това време.

„Това е особено важно за родителите, които имат морално възражение да защитят живота и здравето на децата си и на хората около тях.“

Наистина Ли Искате Неродени Човешки Плодове Да Се Инжектират В Тялото Ви?

Тази позиция на Католическата църква е особено забележителна сега, когато имаме коронавирусът Ухан (COVID-19), с който трябва да се справим, като причината е, че ваксините, съдържащи абортирана тъкан на плода на човека, отново се изтласкват от властите - въпреки че тези ваксини дори не все още съществуват - като „окончателно решение“ на тази криза.

Когато говорим за тези ваксини срещу коронавирус Wuhan (COVID-19), които вероятно са „задължителни“, което означава, че правителственият гон може да се опита да ви арестува и затвори за съпротива, отново е от критично значение, че широката общественост знае какви са тези ваксини, като повечето други, повече от вероятно ще съдържат, след като бъдат публикувани публично.

Освен обичайните токсични добавки като живак (тимеросал) и алуминий, коронавирусът Wuhan (COVID-19) почти сигурно ще съдържа други добавени материали, получени от абортирани човешки бебета, което вероятно би изненадало милиони американци, които все още нямат представа как се правят ваксини

Разчитайки на мнението на някакъв религиозен лидер като бившия папа Бенедикт XVI, който през 2003 г. заяви, че „универсалната ваксинация е довела до значителен спад в честотата на вродена рубеола, като общата честота е намалена до по-малко от пет случая на 100 000 живородени деца, е неприемливо.

Американците, и по-специално религиозните американци, трябва да положат своето старание в мисленето на този въпрос самостоятелно, за да определят етичните и морални последици от инжектирането на убитите неродени деца в телата им.

В крайна сметка това е вашето тяло, ваш избор, както обичат да казват левичарите. Това не е ли вашето решение да вземете, а не правителството, независимо от възприетата заплаха от някаква нагъната пандемия ?

"Всеки трябва да има право да избира според това, което намира за етично", пише един от коментаторите на ABC News по това време.

„Някои хора не гледат на плода по-малко от всеки друг… Ако не те интересува, не те интересува. Но нека тези, които имат, имат право да знаят истината. "




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39752107
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031